לוח מודעות

einavnav

New member
לוח מודעות

אפשר לפתוח שרשור כזה? אני רוצה לבדוק האם יש כאן מישהי/ו שיש להם מנוי לכפר המכביה? אנחנו רוצים לרכוש כרטיסיה ונאמר לנו שניתן לעשות זאת רק דרך מנוייים קיימים. אשמח אם אוכל להעזר במשתתפי הפורום. תודה מראש

סבתא ויקי לשמרטפות

היי לכן לכולכן... שמי ויקי אמא מנוסה וותיקה וסבתא עם תעודות כבר 5 שנים. אני מאוד רוצה לעבוד, ומאוד רוצה לעבוד עם ילדים במיוחד בגיל הרך עד גיל שנה וחצי. אם מישהי מחפשת פתרון אמין להשאיר את הזעטוט בידים טובות, ולחזור לעבודה, או אפילו סתם לצאת בערב עם הבעל לסרט אני כאן! רק לפנות במסרים או במייל בכל שעה. מחירים נוחים, וכמובן הרבה חום ואהבה ונסיון של שנים. מאחלת אושר רב ונחת מהמתוקים החדשים סבתא ויקי.

דחוף,ערב הורי ילדים עם הפרעות שינה8.7.08 תה'ש

הננו מבקשים ליידע ולהזמין את כלל הקהילה לערב הפרעות שינה בילדים בהשתתפות מיטב מומחי שיבא אשר ירצו יוענו לשאלת המשפחות בנושא זה, הערב יתקיים ביום ג 8.7.08 חובה לשריין מקומות מראש, ניתן לראות את פרטי ההזמנה גם באתר WWW.SHEBA.CO.IL תחת חדשות וכנסים, נשמח לעזור.

טליגל1

New member
פסטיבל מוזיקה בטבע לילדים

בסוף החדש מתקיים בגליל פסטיבל מוזיקה לילדים הכלל הופעה של יוני רכטר, טיול מיים מוזיקלי, קונצרט פעמונים ועוד... כל ההופעות מסובסדות ע"י מועצה אזורית גליל עליון. מצורף הלינק לאתר ותכנית הפסטיבל מומלץ !!! http://www.galil-elion.org.il/music/kids.htm

בובית 29

New member
דיסק לגיל שנה וחצי

מחפשת לקנות משהו חדש לבובולינה כאשר כבר יש את: דיג דיג דוג טיפ וטפ הפיציקט של רינת יובל המבולבל עץ השירים אשמח לשמוע משהו חדש שעוד אין לי..... תודה מראש סיגל

n o a p

New member
אתם די מסודרים :)

אצלנו הוא אוהב גם "איפה פינוקי", טלטאביז, ויש עוד אבל לא יודעת אם הם לגיל שנה וחצי. החריש העמוק אצלנו זה יובל המבולבל (הוא בן שנתים), אתם יודעים אולי אם יש יותר משני דיוידי של יובל המבולבל? יש לנו את הצהוב והכחול, יש עוד? (פשוט נמאס לי כבר לשמוע אותם כל הזמן) אם את ממש רוצה יש גם את כל ה"טיף וטף"

בובית 29

New member
רשמתי לי ../images/Emo13.gif ואני לתומי חשבתי

שהשוק מוצף בדיסקים לילדים. מכירות את זה שנדבק לך שיר בראש? אני כבר יומיים מזמזמת (בלי רצון!) "תופרת תופרת חרוצה תפרי לי אדרת וחולצה..." מי לעזאזל לובש היום אדרת
?

mom2ia

New member
אולי תתחילי ורנד של אדרות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אור114

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ממליצה על עוד אפשריים:

סבתא בישלה דייסה חלק א' וב', הילה מתה על זה. מקרנה חלק א' וב', כיף לרקוד איתם עם השירים. 100 שירים ראשונים. הכבשה שושנה.

ayeleor

New member
מוסיפה את הרשימה שלנו

גם אני רוצה חיבוק של יהודית רביץ שירים קטנים של עוזי חיטמן בוא אלי פרפר נחמד מעשה ב5 בלונים (+הבית של יעל +תירס חם) בלי חיתולים עם חני נחמיאס שמוליק קיפוד (+הצב של אורן +הלו הלו אבא) משחקים בשירים עם מיכל צפיר

jenyl

New member
למי שנוסע לאיטליה ביולי:

יש לי למכירה 2 כרטיסים למבוגר לפארק גרדלנד (ליד אגם גרדה בצפון). נשאר לנו מהטיול שלנו לפני שבוע. הכרטיסים תקפים לכל חודש יולי, פרטים במייל.

בובית 29

New member
../images/Emo157.gifבחיי אפשר לצאת עם "ליין" של אדרות ../images/Emo13.gif

שאלה מה זה בדיוק?! שמלה, שכמיה, פונצ'ו???? תודה על כל ההמלצות סיגל

למעלה