לוח מודעות

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

בסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטה בכלי התקשורת האינטרנטית. ההתנדבות נעשית מהבית. ההכשרה הקרובה שלנו נפתחת ב- 28 לפברואר ומועברת על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בארץ בתחומם. מי שמעוניין להצטרף לצוות שלנו, מוזמן לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

michal19750

New member
שלום....

כנסו לאתר הזה-אתר חמוד http://www.geocities.com/newlove2002il עוד לא מושלם, אבל יש מה לראות

../images/Emo26.gif היום בפורומים - אירוחים

האם אמרו לך פעם את המשפט "יש לך פוטניאל אבל...."? האם תהית מה זה ריטאלין? האם אתם בכלל יודעים מה היא "הפרעת קשב" (לא, זו לא בעיית שמיעה) פורום הפרעות קשב, ריכוז ולקויי למידה מארח את ד"ר דיצה צחור, שתוכל לענות לכם על כל אלה ועוד. לפרטים נוספים על האירוח בפורום הפרעות קשב דובים מרקדים, אבל בני אדם? מה זאת אומרת להיות ערבי ישראלי, ואולי פלשתינאי תושב ישראל? בפורום דו קיום יתארח הסופר סייד קשוע, מחבר הספר "ערבים רוקדים", וישוחח עם גולשים על ההווייה הישראלית ערבית או הישראלית פלשתינאית. לפרטים נוספים על האירוח בפורום דו קיום. הגולשים מוזמנים לקחת חלק בדיונים. גלישה מהנה

aashir

New member
מגזין אלקטרוני חדש לפנויים-פנויות../images/Emo70.gif

חברת אריג´נט בע"מ מוציאה מגזין אלקטרוני חדש המיועד לפנויים-פנויות שנקרא "לו-לה", הנשלח פעם בשבוע לתיבת הדואר האלקטרוני של מנויים. להרשמה ולקבלת 2 גליונות חינם: http://www.lo-la.co.il

shanty.G

New member
../images/Emo108.gifפורום חדש: זכויות בע"ח../images/Emo108.gif

שלום לכולם, אני שמחה להזמינכם לפורום חדש בתפוז בנושא זכויות בעלי-חיים. הנושא חשוב לאין ערוך, על מנת לקדם את נושא זכויות בעלי החיים בישראל: לא עוד הפקרות בתנאי רווחה במשקים חקלאיים (דוגמת הכתבה על הפרות לפני שבועיים בכלבוטק), לא עוד התעלמות הרשויות מחתולים משוטטים, לא עוד עצימת עיניים וסתימת אף אל מול מה שקורה באמת בועדת הפיקוח על ניסויים בבע"ח בישראל ודי להתעלמות החוק ממתעללים בבע"ח במחוזותינו. "אם נגרם סבל לבעל חיים, לא תיתכן כל הצדקה מוסרית לסרב להתחשב בסבל זה." (פיטר סינגר, מתוך "שחרור בעלי החיים"). משפט זה ממצה את ה´אני מאמין´ שלי בתחום בע"ח (וגם בין אדם לזולתו). אתם מוזמנים לבקר בפורום, לשאול שאלות, להתעדכן בפעילויות, להציץ בגלריה ובקישורי הפורום ולהרחיב ידיעותיכם בתחום. אשמח לראותכם!
shanty

ליאן.

New member
מחפש פרחים?

יש לנו את לוח ההכרויות כאן.. אם אתה מעוניין בהכרות.. ואפילו יש לך זכות ראשונים..

ליאן.

New member
מזמן לא ראיתי כזה אתר מזעזע !!

ועוד להעיז לקרוא לו אתר ההכירויות האולטימטיבי ?????? זו בדיחה ?

May18

New member
../images/Emo20.gifהזדמנות אחרונה להצטרף!!!!../images/Emo20.gif

בנות ובנים (במיוחד) בגילאי 17-21 המעוניינים לבוא לאודישנים לסרט סטודנטים פנו לאי מייל [email protected]

hoze

New member
דרושה...

חצי שני שהיא גם שלם אחת שלא יפריע לה שאני מתלונן אחת שיודעת לקבל ולא לקחת וביקורת לא מותחת זאת שתקבל אותי איך שאני מרושל אדיש ישנוני לפעמים מצחיק לפעמים שקט לרוב באף עמדה לא נוקט מתפלסף על שטויות מפלרטט עם בנות אומר מה שהוא חושב ולא שומר כלום בלב

שלום

אני חדש כאן בשביל לפרסם את עצמי ולא בשביל להיות קבוע בפורום אני רוצה להכיר מישהי רצינית לקשר רציני פרטים בכרטיס האישי שלי תודה

למעלה