לוח מודעות

ילדונט 1

New member
שאלה קצת דחופה..

היתה פה מישי ששאלה על חברה שלה,שדלוקה על איזה אחד.. ויש לה תמספר שלו אך היא מתלבטת אם לסמס/להתקשר אליו.. כי לא דעת איך הוא יגיב. זוכרים?? מי שאלה את זה??? עד כמה ששאלתי מוזרה,אבל זה קצת חשוב לי.

ילדונט 1

New member
אמאלה!! פרצו לי לניק!!!

אני נכנסת למסרים,רואה מסרים חדשים מניקים שאני בכללא מכירה! אני מסתכלת במסרים שנשלחו, מופיעים שם מסרים שבכללא כתבתי!! מה הולך פה??? החלפתי עכשיו סיסמא.

ילדונט 1..

``שואלת`` בפורום בתמימות על הניק שלי, לאחר זמן מה של התכתבות אני מגלה שזה בן. עפ``י שאלה שהסגירה אותו בטעות..(שלפי ברור רק מישו אחד אמור לדעת ) ומה שקורה בסוף, אני מגלה זאת. אבל הוא מכריז בפורום שפרצו לו לניק. רק עכשיו לאחר שאני מגלה הוא נזכר. אז תדעו זה גבר. ואני לא מאמינה לך. וחבל שתערב את שאר חברי הפורום. אני עדין נותנת פתח שתבקש סליחה ותודה מי אתה . יופי של בת.

זה פשוט אבסורד!

אין למכבי זה בכלל לא מזיז...כל המשחק הם שיחקו בזילזול...מגיע להם!

כה ראיתי.

מהעונ עצמה אני מרוצה בחלק האחרון מהמשחקי יורוליג אבל מהמשחקי ל גה אני מאוכזבת ברמות.

נכון.....

זה לא נכון לומר אפחד לא יציב חוץ ממוריס....כי יש את ביינום ואת בלונתטל וכו'...אבל במשחקים היה מאוד זיזלזול מצד השחקנים...ולכן שנה הבאה מביאים שחקנים חדשים.קודם כל מעיפים את קאמינגס ואת וויצ'יץ.....זה בטוח.אבל יש שמועות שגם ביינום יצא....

ילדונט 1

New member
אבי..

עזובותה! אני מקבלת ממנה מסר לא קשור,מבקשת הסבר.. ומקבלת במקום זה התקפה שאני גבר.הסברתי לה מקורה פה.. אבל היא בשלה. אז שתהיה בריאה... הדבר האחרון שאני אעשה זה לשכנע אותה...

toxic2004

New member
אולי אתה גם בן?

בעולם הוירטואלי כל אחד יכול להשתמש בניקים מתחזים ולהעיק על חווית הגלישה. גם אתה/את/אתם יכולים להשתמש בזה, זה לא מראה על חכמת יתר. בקומונה שבה אני בין צוות הניהול, אני נתקל[ת] בכאלו המתחזים לגברים/נשים. פשוט מתעלם מהם.

למעלה