לוח מודעות

כ ח ו ל ה

New member
אופק ../images/Emo26.gif

אמממ... אני צריכה ממך טובה.. אז אם יש לך אייסיקיו אז תתחבר אליי 73603191 או לאימייל [email protected] שבת שלום,
דנה

ilanshpr

New member
"קפה תיאו" יפעל כבר מהערב עד אחת אח

"קפה תיאו" יפעל כבר מהערב עד אחת אחר חצות! בית הקפה קיבל רשיון עסק לחמש שנים ואישור מיוחד וניסיוני לפעול עד אחת אחר חצות. אילן שיינפלד שמח להודיע, כי "קפה תיאו" קיבל השבוע מידי עיריית תל אביב יפו רשיון עסק לחמש שנים אישור מיוחד וניסיוני לפעול עד אחת אחר חצות. שיינפלד שיבח היום את הנהלת העירייה, על מידת האיזון וההגינות שהיא נוהגת בהחלטה זו. "זו החלטה הגונה, המשלבת באמת בין צרכי התושבים לבין חיי הלילה של הקהילה ההומו לסבית בעיר," אמר שיינפלד. אחרי שנה ומחצה של מאבקים וקשיים, החליטה הוועדה המחוזית לתכנון ולבנייה לאשר לקפה תיאו רשיון עסק לחמש השנים הקרובות, ברוח המלצתה של עיריית תל אביב יפו. גורמים בכירים בעיריית תל אביב יפו גם החליטו ללכת לקראת בית הקפה וקהלו, ולאפשר לו לפעול עד השעה אחת אחר חצות במשך החודש הקרוב. זוהי תקופת מבחן בלבד, שבסופה, אם הקפה ייסגר בשעה אחת, מבלי שיגרום התגודדויות ורעש ביציאה ממנו, יקבל הארכה לאישור מיוחד וניסיוני לפעול עד אחת אחר חצות לחודש נוסף, ואחריו עוד חודש, ואחריהם - היתר לילה קבוע. אילן שיינפלד מזמין את כל חברי וחברות הקהילה לשתות מחר, יום שישי, בחצות, יין קולר לי´צי על חשבון הבית, לכבוד הרשיון והתר הלילה המיוחלים. בד-בבד עם זאת מבקש שיינפלד מן הקהל הקבוע של בית הקפה להחנות הרחק ממנו, ולא להתגודד מתחת לבניין עם היציאה מבית הקפה. "עיריית תל אביב יפו החליטה ללכת לקראתנו," אמר אילן שיינפלד, "ואעשה הכל כדי לכבד את ההתחייבות כלפיה ולעמוד בה. העמידה בדרישות העירייה - סגירה בשעה אחת אחר חצות בדיוק ושמירה על השקט – היא הדרך היחידה להבטיח את קיומו של קפה תיאו ואת פיתוחו. לכן, אני מבקש מכל אורחי ואורחות בית הקפה לכבד החלטה זו."

ilanshpr

New member
ערב חד פעמי עם אילן שיינפלד

לקראת הוצאתו לאור של ספר-שיריו הבא, השמיני במספר, "המדריך לתייר", יקיים אילן שיינפלד ערב יחיד שבו יקרא משיריו. "החלטתי לקיים הקראה משירי הישנים והחדשים, הן משום שחלק מספרי כבר אזלו, והן כדי לבדוק את השירים החדשים, שיראו אור בספר הבא, שיראה אור בראשית שנת 2002," אמר היום אילן שיינפלד. "הערב ´נטו´ הוא משהו שרציתי לעשות מזה זמן רב. לשבת על כסא באר, עם מיקרופון, ולקרוא לבדי שירים לקהל נבחר." בין שיר לשיר יספר אילן על הדברים הבאים לידי ביטוי ביצירתו: היציאה מן הארון, האהבה, היצירה והחיים. הערב החד פעמי יתקיים ביום רביעי 5.12.01, בשעה 20.30, ב"קפה תיאו", לילינבלום 1 נווה צדק תל אביב. מחיר: תוספת 20 ש"ח לחשבון. בערב ישתתף המלחין מתי קובלר. מתי קובלר הוא יליד 1980, בוגר מגמת מוסיקה בבית הספר למדעים ואומנויות בירושלים (תלמידם של פרופ´ אנדריי היידו ומיכאל וולפה – קומפוזיציה, פרופ´ בוריס פינגרט – פסנתר). זוכה מלגת קרן התרבות ע"ש שרת לקומפוזיציה לשנים 1998-2001. יצירותיו בוצעו על ידי מגוון הרכבים בארץ ובחו"ל, ובהם התזמורת הקאמרית הישראלית, מקהלות "קנטבילה פתח תקווה" ו"בני הקיבוצים", אנסמבל קפריזמה, תזמורת רשות השידור האירופית (הולנד) ועוד. לאחרונה החל בכתיבת הקנטטה "בשלוש אחר חצות" למלותיו של המשורר אילן שיינפלד, וכן הלחין מחזור שירים אינטימיים משל שיינפלד, אותם הוא מבצע בהופעת יחיד. בימים אלה משרת מתי קובלר בצה"ל.

יציאה מסודרת מהמערכת

במקרים בהם נתקלים בבעיה להחליף את שם המשתמש במחשב האישי יציאה מסודרת מהמערכת: לסגור את כל הדפדפנים למעט אחד, הפתוח על דף הפורום. בכלים, אפשרויות אינטרנט, בטאב "כללי", החלק האמצעי בטבלה נקרא "קבצי אינטרנט זמניים". לחצו על כפתור "מחיקת קבצים זמניים", וסמנו את התיבה שתופיע. לחצו על אישור. tools, internet options, delete files check the box: delete all offline content פעולה זו עלולה לקחת זמן מה, המתינו עד לאישור הפעולה. לאחר מכן, לחצו על מקש ה ok, וחזרו לעמוד הפורום בדפדפן. בשורה העליונה יש קישור "יציאה מהמערכת" לחצו על הקישור. תוך מספר שניות אמור להופיע מסך "יצאת בהצלחה". סגרו את הדפדפן. בשלב זה נסו להיכנס שוב לפורום. כשתשלחו הודעה תתבקשו להירשם. הכניסו את שמכם וסיסמה. במידה שגם בשלב זה לא הצלחתם: פנו לשירות הלקוחות בתפוז 03-6109610 או במייל באמצעות הנהלת הפורומים

אופק - נעלמת?

אוקיי... אני חדשה כאן... אני אפשר לומר גיי פרנדלי....החלטתי לעשות לכם דיי ראיון אישי מקיף...אבל קודם תנו לי לומר משהו. אני לא חושבת שיש בכלל הגדרות כמו בטרייט הומו לסבית דו... ממש לא. בתכלס, בתת מודע שלנו זה קיים. כל הנשים אוהבות נשים, וגברים, וכל הגברים אוהבים גברים ונשים. הקטע הוא מי מוציא את זה לפויעל. מי האמיץ שבאמת מגלה על עצמו את הצד היותר חזק שלו. אז בעיקרון אפשר לומר שאני מאוד גיי פרנדלי, כי אני עצמי לא הוצאתי את הצד שלי... לא גיליתי אותו עדיין.... אם אני אגלה אותו בכלל. בכל מקרה - הפואנטה היא כזאת - אין שום הבדל בין הומואים לסביות דו, וכמובן סטרייצ´ים. חוץ ממה שהזכרתי מקודם. כולנו שוני, וכולנו שווים. קצת פרטים עלי: אזור מגורים - אלנבי 56 א´, בקופסת הקרטון החומה משמאל מין - 20, 30 פעמים בחודש מספיק לי, תודה תמצאו אותי בחדר- מנסה לתפוס את האדים הלבנים שיוצאים לי מהפה כי קר לי להפוך אותם לעננים ושיצא מהם גשם. וזה בעצם זהו... נצ´טטט יותר מאוחר... גודביי

Thenigma

New member
MIRC

החלטתי לנטוש ת הצ´ט של אי או אל ולעבור לMIRC אבל אין לי מושג איך מגיעים לערוצים של גייז... אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד תודה!

אופק L

New member
היי כחולה, את מוזמנת לכתוב אליי

לאימייל שנמצא בכרטיס האישי שלי ואני אענה

yairiri

New member
הערוץ הפופולארי ביותר במירק (MIRC)

והוא מקושר לשרת EFNET. אם יש לך עוד שאלות - פנה אלי באי מייל קובי

i love u

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo34.gif../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif../images/Emo34.gif../images/Emo36.gif

תודה יונתן, עניתי לך שם

אני מאחל לך המון הצלחה בפורום, נראה לי שזה הולך להיות פורום מרתק. שלך, אמיר

gurfi

New member
פורום חדש בתפוז - ארץ ישראל השלמה

הימים ימים קשים לעם ישראל ולמדינת ישראל. המלחמה שנכפתה על אזרחי המדינה למרות ואולי עקב הסכמי אוסלו. השנה האחרונה הוכיחה לנו ש"אין עם מי לדבר", הוכיחה לנו שתושבי וישובי יש"ע הינם החלוץ לפני המחנה, הם הם החלוצים שעליהם מוטל העול ההתיישבותי והבטחוני, הם אלה הנושאים בעול ו"משלמים את המחיר". לולא ישובי יש"ע המלחמה הייתה על גוש דן! הפורום הזה נועד להביע דעה בנושא זה, כל דעה גם כזו הקוראת להורדת הישובים תתקבל ותענה באדיבות. העיקר לא לפחד... כי נצח ישראל לא ישקר. לכניסה לפורום לחץ כאן

ביג דיל

New member
../images/Emo49.gif לטרמפיסט ולמרקו ../images/Emo65.gif

מזל טוב לשני המנהלים החדשים של פורום גאווה. מקווה שתצליחו לבצע את כל הרעיונות החדשים והנפלאים שלכם.

רפי2002

New member
שלום

רציתי להודיע לכם על הפורום החדש שנפתח, פורום טניס... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=287 מקווה שתהנו חג שמח

שלום אני חייבת cover דחוף מאיזור...

חיפה-קריות. בחור נאה בגילאים 18-23 הומו שצריך עזרה להסתיר את הנטייה שלו וצריך לשקר קצת למשפחה.... אני צריכה את זה מאוד... זה לחוץ לי חבל"ז... מי שמעוניין שיצור קשר בבקשה דחוף ל: [email protected]

למעלה