לוח מודעות / שונות

עופר ב.ה

New member
אורית קמיר באוניברסיטה המשודרת

בעונה החדשה של האוניברסיטה המשודרת, שתחל ביום שני הבא (18.2), תרצה ד"ר אורית קמיר על פמיניזם, משפט וזכויות. כל יום שלישי, גלי צה"ל, 20:30-21:00. מישהי מתכוונת להקליט?

עופר ב.ה

New member
בכל מכשיר שיש בו גם רדיו

וגם טייפ שמאפשר הקלטה, כשהרדיו פועל ולוחצים על כפתור ההקלטה של הטייפ, השידור מוקלט. בכל מקרה, כל סדרת הרצאות באונ´ המשודרת עוברת עיבוד לספר לאחר שנה-שנתיים.

המלצתה של אושר נראית לי...

עופר, קבלת תפקיד....

.inbal

New member
חדשות: המשטרה פשטה על מכוני ליווי

ועצרה את המנהלים. תגידו, למה העיתונות כותבת ´מכוני עיסוי´ ולא בתי זונות? טוב שהם לא כותבים ´מכוני בריאות´. ויש לי עוד שאלה: היה דיון שלם בכך שאסור לעיתונים לפרסם מודעות לשירותי זנות, אלא בדף נפרד שאפשר להזמין עם מנוי לעיתון. בקיצור, שרק לקוחות שביקשו יקבלו פרסום כזה? זה מעוגן בחוק? כל מה שאני צריכה זה לאסוף עיתונים עם פרסומים כאלו ולהגיש תלונה במשטרה?

חדשות: שמונה שנים (בלבד) למפלצת

לא ברור לי למה 8 שנים מחוץ לחברה נראות מספיקות לאדם שאנס את אשתו והתעלל בה ובבתם התינוקת. אבל זה מה שנראה לשופטים מתאים. על אף הזדעזעותם. אולי יהיה לכולכם מזל ויאבדו את המפתח לתא של המפלצת? (בהשוואה: כאן מקובל שעברייני מין שנמצאים בסיכון גבוה לחזור על מעשיהם אינם משוחררים לגמרי. לעיתים הם מאושפזים, לעיתים הם נשארים בכלא -- ובכל מקרה, קיים רישום של העבריינים המשוחררים, כך שהם לא יישכרו בתפקיד המעמיד אותם ב"פיתוי" התעללות נוסף.)

חדשות: די ל"על-תנאי" לעברייני מין

ולעברייני אלימות במשפחה. מסתבר שעד היום ממשיכים שופטים לפסוק מאסר על-תנאי (כלומר, בלי כלא -- רק תתנהגו יפה, נו-נו-נו!) לעברייני מין ולטיפוסים שהאלימות נראית להם, במסגרת משפחתם, כדרך התנהגות קבילה. החוק ינסה למנוע זאת ולחייב מאסר בפועל. (ומה זה קשור לפמיניזם? רוב העבריינים בשני סוגי העברות הנלוזות הללו הם גברים, המבצעים את פשעיהם על נשים. הרחקת הפושעים מהקורבנות *בפועל* תהווה נדבך נוסף בזכויות הנשים שנפגעו לשקם את חייהן. ואם גברים שסבלו אלימות כזו ייהנו מהחקיקה -- זה עוד יותר טוב, מבחינתי.)

.inbal

New member
הגם בארזים נפלה שלהבת?

יעל דיין וזהבה גלאון:"ויתור על מאסר פושע מין מפקיר את כבוד הנשים" מה??? ואני חשבתי שהוא חושף נשים אחרות לתקיפה
הכתבה הזו מרגיזה.

בילבי שלי, הלהיבה אותי עד כדי כך

שבהיותי בת עשר, שמתי כתף ודחפתי את הפסנתר הענק והכבד שלי לאורך כל הסלון, מקיר א´ לקיר ב´ ומבלי לבקש רשות. כמ"כ התמודדתי היטב עם סלים כבדים ושאר ירקות "גבריים" כשדמותה מול עיני. אבל ג´נג´ית אני כבר לא אהיה...

nili02

New member
עם ח"כ פורז על זכויות בע"ח../images/Emo32.gif

מחר, יום רביעי, בשעה בין השעות 16:30 עד 18:00, יתארח בפורטל בסט שופינג ח"כ אברהם פורז, יו"ר ועדת הכלכלה של הכנסת וראש שדולת בעלי החיים. נושא הדיון - זכויות בעלי חיים. אתם מוזמנים להשתתף בדיון, שיתקיים בפורום פניות לאישי ציבור. * ניתן להתחיל לשאול שאלות את ח"כ פורז, כבר מעכשיו. * אפשר לשאול גם שאלות שאינן קשורות ישירות לנושא הדיון, אך נוגעות לתפקידיו של ח"כ פורז. * הובטח לנו ע"י העוזר הפרלמנטרי של ח"כ פורז, שכל השאלות ללא יוצא מן הכלל יזכו למענה. שאלות שח"כ פורז לא יספיק לענות עליהם במהלך הדיון, יזכו למענה במהלך השבוע הקרוב. נשמח לראותכם בפורום פניות לאישי ציבור. נילי,

animal111

New member
הפגנה נגד פיטום אווזים!!!

ההפגנה תתקיים ב-17/2,יום א´בשעה 16:30 מול מסעדת פיקאסו שנמצאת בהרצליה פיתוח,ברחוב האצל 1 מול מלון דניאל (טיילת הרצליה). לפרטים: אלכס 744883-054 אנונימוס עמותה לזכויות בע"ח 5226992-03

animal111

New member
מה זה פיטום אווזים?

מה זה פיטום אווזים? כדי שכבד האווז יפתח מרקם שומני,מפטמים את האווז בכמויות אדירות של מזון,המגיעות לשליש ממשקל גופו מדי יום.5-3 פעמים ביום תופסים את האווז בצווארו ומחדירים בכוח לקיבתו צינור מתכת, המחובר למכונת דחיסה. המזון נדחס במהירת ובכוח עד שהוא גולש החוצה ממקור של האווז. בעקבות הפיטום סובל האווז מניוון שומני של הכבד, המלווה בהתנפחותו של כבד האווז עד פי עשרה מגודלו הנורמלי. אווזים רבים מתים בייסורים עקב התבקעות מערכת העיכול, קרעים במעיים ובכבד, פצעים ודלקות בוושט ועוד. האווז נשחט בהיותו גוסס, סובל מקשיי נשימה (הכבד המוגדל לוחץ על הריאות),מחוסר יכולת לנוע ומכאבי תופת.

למעלה