** לוח מודעות שונות **

suzi55

New member
להתנדב לעמותות...

שלום לכולם. אני חייבת לציין בתחילה, שאין לי כוונה לעשות כאן פרסומת כל שהיא אך רק רציתי לאמר שלמי שיש קצת זמן ויכולת שיתנדב לאחת מהעמותות (שלא אציין שמות). ישנן הרבה כלביות שזקוקים שם למתנדבים. אני התחלתי להתנדב באחת העמותות (ששוב, לא אציין את שמה) ואני רק רוצה לאמר שזה באמת נותן הרגשה טובה לעשות את המעט שאפשר ולהיות קצת עם הכלבים וקצת לטפל ולטייל איתם, בסך הכל הם די מסכנים. ובאמת - לא לצורכי פירסומת אבל מי שיכול קצת לתרום מעצמו - העמותות זקוקות לכם, אז תחשבו על זה. לי גם יש כלבה בבית ואני מוצאת את הזמן בשבילה וגם קצת לעזור לאחרים, ותודה לכולם בשם כל בעלי החיים שמחכים לכם. מקווה שלא יכעסו עלי פה בפורום - אבל אין לי כאן כוונות לפרסומת. סוזי.

יציאה מסודרת מהמערכת

במקרים בהם נתקלים בבעיה להחליף את שם המשתמש במחשב האישי יציאה מסודרת מהמערכת: לסגור את כל הדפדפנים למעט אחד, הפתוח על דף הפורום. בכלים, אפשרויות אינטרנט, בטאב "כללי", החלק האמצעי בטבלה נקרא "קבצי אינטרנט זמניים". לחצו על כפתור "מחיקת קבצים זמניים", וסמנו את התיבה שתופיע. לחצו על אישור. tools, internet options, delete files check the box: delete all offline content פעולה זו עלולה לקחת זמן מה, המתינו עד לאישור הפעולה. לאחר מכן, לחצו על מקש ה ok, וחזרו לעמוד הפורום בדפדפן. בשורה העליונה יש קישור "יציאה מהמערכת" לחצו על הקישור. תוך מספר שניות אמור להופיע מסך "יצאת בהצלחה". סגרו את הדפדפן. בשלב זה נסו להיכנס שוב לפורום. כשתשלחו הודעה תתבקשו להירשם. הכניסו את שמכם וסיסמה. במידה שגם בשלב זה לא הצלחתם: פנו לשירות הלקוחות בתפוז 03-6109610 או במייל באמצעות הנהלת הפורומים

kittydoc

New member
אני לא אהיה כאן כמה ימים

שלום לכולם אני מצטערת אבל לא אוכל לענות לשאלות בכמה ימים הקרובים יש לי וירוס במחשב , משהוא קטלני במיוחד ולכן אני נאלצת למסור אותו לטכנאי לאחר שכל המאמצים לסדרו לבד ירדו לטימיון התאזרו בסבלנות אני אחזור כנראה ביום א תודה מראש שרון הוטרינרית

למעלה