לוח מודעות - יום ג'

מחפשים את הגן המושלם?../images/Emo68.gif

מכירים את הגן המושלם?
חסרי ניסיון בעניני גנים?
למודי ניסיון בעניני גנים?
המליצו לכם על גן שהתגלה כאכזבה?
בגן הכי מושמץ בעיר מצאתם את האהבה ?
מזמינה אתכם ל"סקר הגנים הגדול" ב"הורים לתינוקות"
לכתוב ולקרוא המלצות אובייקטיביות ככל האפשר עם נגיעה אישית רכה
כל מה שרציתם לדעת כל כל גן עוד לפני הביקור בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=747&msgid=128286843

jojo04

New member
../images/Emo91.gifקניית בגדים לחג

רוצה לקנות לסתיו שמלה יפה לחג (לא חגיגי מדי). הייתי בקניון, לא התלהבתי מכלום. איפה אתן קונות בגדים חגיגים לילדים?

buba300

New member
יש חנות מקסימה בביאליק רמת גן

שכחתי את שמה. היא לפני בנק בינלאומי. יש שם שמלות מאוד יפות.

jojo04

New member
את צודקת בין בין דנה לבינלאומי.

נעשה סבוב היום תודה

jojo04

New member
תודה על ההמלצה

ראינו שם רק דברים יפים. קניתי לה 2 שמלות יפות לחג! כל שמלה 50 ש"ח.

buba300

New member
שמלה יפה לחג ב- 50 שח?../images/Emo2.gif

את בטוחה שאנו מדברים על אותה חנות? השמלות שבצד שמאל? אם כן, היום אני גם שם

jojo04

New member
צד ימין כשאת נכנסת לחנות.

אבל יכול להיות שטעיתי בחנות (אם כן לטובה
). ממש צמוד ל "דנה", לא?

buba300

New member
זהו שכנעת אותי.

אולי גם "אתלכלך" על איזה 1/2 מנה פלאפל
...

buba300

New member
נייטנייט פרגני קצת מה יש../images/Emo6.gif

הגענו לחנות מאוחר. אז וויתרתי על המנה/חצי. היינו בגינה ליד הגן של רומי (שם רומי בכתה ולא רצתה להכנס לרכב, זה הזכרתי בשרשור אחר). נסענו לרחוב ביאליק, קנינו שמלות וחנות ליד יש חנות שהכל 5 שח. בצ'יק נכנסנו ורומי בחרה פרפר מאלף (JOJO) שימי לב, זה מחוץ לחנות בפח ענק. ממש יפה. יש לו פרצוף מחייך וכנפיים שזזות. רומי הזכירה לי שהיא מאוד נהנתה (כנראה הבכי נשכח מהר
).

jojo04

New member
יש עדכון?!

חברה שלי הייתה אתמול בערב. אמרה שאין לו כלום, רב השמלות משנה שעברה, והיא סיימה ב"על הפנים של סחורה". בקיצקץ, כנראה שאין לי טעם טוב...

buba300

New member
ברור שיש עדכון../images/Emo6.gif

יש לך טעם מעולה. קניתי שמלה ורודה שרומי בחרה וקניתי את השמלה החומה עם הפרחים שעמדה בתחילת הסטנד לפני הסטנד עם כל השמלות. וכאות הוכחה שיש לך טעם טוב, רומי בחרה בשמלה עם הפרחים ליום הולדת שאנו חוגגים בשבת הקרובה והיא תצולם איתה ואשוויץ בה. אגב, קניתי לרומי החודש שמלות בקני מחסני אופנה (רחוב בגן גוריון) ובראלף קטה (מול קניון רמת גן).

jojo04

New member
../images/Emo6.gif עכשיו אנחנו רגועים

אני לא כל כך אוהבת את רלף קטה (סחורה לא מי יודע מה לטעמי). מאוד אוהבת לקנות לה ליום יום ב"אנגר" ברעננה או סגולה. אנחנו מאותו אזור והבנות באותו גיל כמעט, לא? (סתיו מ-14.05.06) - אולי פעם הבא נערוך מסע קניות יחד?

buba300

New member
בשמחה. שופינג זה אני

כתבו פה על חובבי ציון בפתח תקווה. רשמתי לפני את שם החנויות. אם תוכלי, תצרפי אלי לנסיעה לשם, כשנצטרך. אגב, ראיתי משהי שנכנסה גם בערב לחנות. בקושי הזיזה 2 שמלות ויצאה משם וכל מה שראתה היה לה פנים חמוצות. לדעתי השמלות שם מאוד יפות (לא רק אלה בחמישים שקל
). אבל לא בא לי להשקיע 160 שח על שמלה. כשתרצי שופינג אני במסר.

לוליLuli

New member
למישהי יש המלצה על חנות באיזור הוד השרון???

שמלות למתוקה בת שלוש וחצי לחג.....

למעלה