לוח מודעות ו

משה בן 16

New member
כן הסוסים שם ממש על הפנים

לא תאמינו אבל בחופש הגדול שהייתי שם ראיתי סוס שם צולע ממש ממש ביברור ועוד ממשיכים לעבוד איתו בעעע רעים

oferweisglass

New member
צער בעלי חיים בתל אביב

מלבד הקישור תנסו גם לצער בעלי חיים (חלק מהמתנדבים כותבים כאן בפורום) יש להם נסיון רב עם הנושא או תנו לחיות לחיות גם יכולים לעזור יש להם גם מקום איכסון לסוסים ואפשר להחרים אותם לשם במידת הצורך באותו נושא היתה כתבה בערוץ 1 לפני שבועיים בערב שישי על הסוסים בתל אביב ועל החוקים בתל אביב מישהו ראה? ------ תמונתי אירוח תמונות על גבי רשת האינטרנט tmunati.tar.org.il

SNTQ

New member
../images/Emo45.gif

אגב,אין כבר מתנדבים מצב"ח ת"א שכותבים כאן. היו 2 (אני ועוד מישהי) והפסקנו להתנדב שם עקב סיבות שונות שהלווווואי והייתי יכולה להגיד אותן.

junky285

New member
אוהבת סוסים...

שלום, אני מאוד אוהבת סוסים ובכל הזדמנות שיש לי (ואין הרבה) אני רוכבת. כרגע אני במצב של שינוי בחיים והשינוי הזה יבוא לידי ביטוי גם במעבר דירה (בע"ה). אני יודעת שיש חוות סוסים באזור אליו אני מתכננת ומקווה לעבור ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם בחוות סוסים למיניהם מקבלים עובדים גם בלי ניסיון בתחום? אני מעוניינת להתחיל לרכב לשם התחביב וההנאה ומאוד מעוניינת גם לעבוד עם סוסים ומוכנה ללמוד ולהשקיע. האם יש בכלל סיכוי? מישהו יודע? ואני מתכוונת באופן כללי. תודה.

kesem7903

New member
מחפשת לעבוד כעוזרת וטרינרית עם סוסים!

שלום, אני מחפשת לעבוד כעוזרת וטרינרית סוסים. יש לי ניסיון! תודה

SNTQ

New member
נסי לפנות לבית החולים הוטרינרי בבית דגן../images/Emo9.gif

oferweisglass

New member
באתר ההתאחדות יש רשימה

http://www.ief.org.il/ief/services.asp?cat=4 תתחילי להקשר ;=) יש גם את ההתאחדות של הוטרינרי סוסים שווה לשאול גם שם --------- tmunati.tar.org.il אירוח תמונות על גבי האיטרנט

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאני

כבר כמה ימים אני מחפשת דרך מקורית להעניש את הסוס שלי

לא אמרת שאבא שלך סוחר סוסים?

ויש לכם מלא מלא מלא סוסים בחצר? תרכב עליהם.. עם תצליח לשים על אחד מהם אוכף, בלי שהסוס יצתרך אח''כ המתת חסד. ומלכת האריות, את קורעת

אני הסתלבטתי? ../images/Emo3.gif עוד לא התחלתי.

שמע, אפחד, [וסליחה על מה שאני יגיד], אפחד לא יצא איתך לטיול, ובמיוחד לא יפקיר את הסוס שלו בידיים שלך. ולא לא הבנתי.

משה בן 16

New member
רק שתדעי

קיבלתי כבר 3 מסרים מאנשים ששאלו אותי איפה אני נמצא באזור המרכז ... אז בבקשה ממך לא לחשוב שלילית

למעלה