לוח מודעות ו

kenz

New member
סוס למכירה - אוסטין

סוס בן 9, אתלט קטן. מקסים באופיו, נותן את כל הנשמה. יכול ללמד הרבה. עובד דרסאז' וקפיצות מטייל בכיף לפרטים: גיא שכטר-052-8611743

omlifidel

New member
שמות

נחתי בארץ היום בבוקר אחרי שעבדתי באילוף סוסים בריינינג וקאו הורס בארה"ב במשך שנתיים. ניסיתי למצוא מידע על מאלפים בתחום הזה בארץ דרך האינטרנט אבל אני לא מצליח לדלות את מספרי הטלפון ומיקומי החוותץ אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שיש בו מספרי טלפון ושמות ומיקומים של חוות אני אעריך את זה מאוד.

dixie chick

New member
התכוונתי היכן עבדת בחו"ל אם אפשר לשאול

אני עבדתי בחו"ל בחוות ריינינג 9 חודשים

kenz

New member
סוס למכירה (כי המודעה לא מתקפצצת...)

אוסטין סוס בן 9, אתלט קטן. מקסים באופיו, נותן את כל הנשמה. יכול ללמד הרבה. עובד דרסאז' וקפיצות מטייל בכיף לפרטים: גיא שכטר-052-8611743

דפנה103

New member
סוסיאדה בעפולה...כנסו לקישור

שלום לכולם...בואו להנות בחווית מירוצי הסוסים והפנינג למשפחות בחול המועד סוכות... לפרטים דפי-0522360221

lir67

New member
מחפש מברשת

שלום אני בעל כלב בכלל, אבל לפי מה שראיתי יש כמה מוצרים חופפים להברשת השיער אנא הציצו בתמונה ואימרו לי אם נתקלתם במברשת כזו והיכן, גומי שחור כ12 ס"מ תודה!

טיול בבולגריה על 4 (מומלץ!)

לכל המתעניינים שלום! אני רוצה להציג בפניכם טיול לבולגריה ל7 ימים, טיול ברכיבה, מלא בהרפתקאות. פרטים על הטיול תוכלו למצוא באתר: http://www.bulgaria.lin.co.il/ הטיול ממולץ לאוהבי טיולים, אקסטרים ובמיוחד לאוהבי סוסים :]

למעלה