לוח מודעות / הודעות

daniel365

New member
די נו באמת...

אני יושב פה מהצד כבר שבועות ומסתכל עליכם מהצד ובנקודה הזו פשוט נשבר לי הזין ממכם. אתה מביא הנה כתבה מלפני כ"כ הרבה שנים שהכותב שלה בטח מת ממזמן כבר על משהו שקרה אז. כאילו.... מה????? לא נשמע לך קצת (ואפילו מאוד!!!!) פתאטי???? תפסיקו להכפיש את האחרים - זה רק מראה שלך אין שום דבר להציע. תתחיל להגיד למה אתה טוב ולמה כדאי להצביע לך בגלל מי שאתה ולא בגלל מי שהם האויב לא מה שאתה רוצה או אוהב...... תעלו קצת את הרמה הנמוכה כ"כ שלכם. בבקשה.

ayabo

New member
כדורסל

מישהי יודעת אם יש בנות שעדיין משחקות כדורסל בספורטק בימי שלישי בערב? והאם מתקיימים עוד משחקים באזורים אחרים במרכז? אם כן, איפה ומתי? תודה.

נוער , נוער , נוער

אם יש דבר שאני כה שמחה בו, הוא הנוער המצויין שלנו, שלוחם ללא הפסק באוייבים מבית ומבחוץ, משקיע את מיטב מרצו בבניית בתים ועבודות כפיים, דוגמת חקלאות ונגרות. לא אשכח את סאשה שהגיע עימי מברית המועצות... היינו אז זאטוטים, והוא נתן ידו בבניית ארונות. יום אחד שיחקנו מחבואים ולא מצאתיו, קראתי בשמו אך לשווא. כמעט והתייאשתי - אך אז הוא יצא מהארון. מאז אותו יום, הוא מסתובב מלא גאווה. אני מאוד מאושרת שהקימו חווה בשם גאווה, למען הנוער הגאה והמצויין שלנו.

PLAIN OL ME

New member
מפורסמים גאים

למישהו יש מידע על מפורסמים/ות הומואים/לסביות/דומיניים/ות ??? מעניין אותי לדעת איזה מהם היו........ לאחרונה גיליתי הרבה שהפתיעו אותי (ג´יימס דין, בסי סמית´, לו ריד...), ואיכשהו זה נהיה מאין אובססיה בשבילי, אני "אוסף" אותם עכשיו, כלומר, ברצוני לדעת על כמה שיותר מפורסמים/ות גאים/ות...... ודרך אגב, גיליתי גם שהרבה מלכים אנגליים וצרפתיים היו דו-מיניים! ג´יימס הראשון, הנרי השני, הנרי השלישי, ואדוארד השני (אנגליה) ולואי השלישי והלואי הרביעי (צרפת) (!!!)

EyeSeeYou

New member
נראה לי שמישהו פספס פה משהו

אולי איזו סאטירה קלה שרצה לה על המסך..

יעל נור

New member
לוח מודעות / הודעות ../images/Emo34.gif

נא לשרשר לכאן הודעות שמקומן לא כהודעות ראשיות (ד"שים, שאלות שלא אמורות לעורר דיון, הודעות למיניהן כמו "הנוער הגאה נפגש מחר בצריף של שושנה מול הקיוסק של מאיר, לפרטים להתקשר לאבנר", "ראיתי אותך במינרווה ומאז אבדו עקבותייך" וכד´). בקיצור - תפעילו שיקול דעת ותגרמו לנו לשרשר פחות. שבוע מצויין לכולם. יעל
|שלוח מודעות זה דבר מצויין אם משתמשים בו|

daniel365

New member
גם לסאטירות יש כוונה...

גם אם הן מוצגות באופן ממש מגוחך...

עדיעדי

New member
יעל דיין בריינבואו ../images/Emo34.gif

עלה ירוק? שינוי? מרצ? לא החלטתם סופית למי להצביע? בואו להתווכח! ביום שבת הקרובה, 20:00, יעל דיין בריינבואו. הכניסה חופשית.

שותף

New member
הצביעו מרצ כדיי שיעל דיין תיכנס!

הערכות פנימיות במרצ מדברות על אפשרות שיעברו את עשרת המנדטים סביבם הסקרים מסתובבים. בכל מערכות הבחירות מרצ קיבלו בין מנדט אחד לשלושה מנדטים נוספים מעל מה שהסקרים ניבאו לה מראש. לכן אני קורא לכולם להצביע על פי צו מצפונם - למען המפלגה שבאמת דואגת לכם, הקול שלכם בקלפי יכול להיות הקול שיכניס את יעל דיין לכנסת!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הקול שלך יכול להיות הקול שיכניס את יעל דיין לכנסת! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif היום בתפוזLive

המרוץ לבחירות ממשיך, וכך גם מרוץ הפוליטיקאים ל-
כדי לבוא וענות לשאלותיכם. היום ב-16:00 תבקר הגב´ מירי רוסמן מ"ישראל אחרת" בפורום המפלגה. כולם מוזמנים.
פורום כדורגל מארח היום ב-20:00 את אביעד פוהורוליס, פרשן כדורגל של ידיעות, "ראשון בשער" ו"מבט ספורט". אתם מוזמנים להפנות אליו שאלות, ולהשתתף בדיון.
האם כבר הצבעתם להארי פוטר? פרוייקט הבחירות המיוחד של כל פורומי הארי פוטר ב-
בעיצומו! __________________________________________

Revolution kid

New member
כנס גאה../images/Emo34.gif

שינוי? מרצ? עלה ירוק? חד"ש? למתלבטי הבחירות למי שטרם החליטו סופית על מה הם הולכים/ות. יש על מה, ויש איפה, ויש עם מי להתווכח. ח"כ יעל דיין וחברת מועצת העיר מיכל עדן מזמינות אתכם/ן למפגש ולשיחה במוצ"ש בקפה ריינבואו רמב"ם 22 (מדרחוב נחלת בנימין) ב-20:00.

../images/Emo124.gifאירועים היום בתפוז ../images/Emo39.gif

רענן עמיר, מנהל פרוייקטים חו"ל בארגון לתת, יתארח היום ב- 16:00 בפורום תרמילאים ויענה לשאלות הגולשים בנושא פרוייקט "תרמילאים ותורמים" המתקיים בשיתוף עם ארגון לתת וקבוצת למטייל. הפרוייקט פועל בימים אלה בעיר ג´נקפור בנפאל. שני אירוחים פוליטיים צפויים לנו היום גם כן, במסגרת אירועי תפוז Live לקראת הבחירות. הראשון גדעון סער, יגיע לכאן ב-15:00, תוכלו לראות ולקרוא את דבריו בפורום הליכוד. ב-20:00 תצטרף יהודית נאות לדיון בפורום שינוי ותענה לשאלותיכם. כולם מוזמנים! לוח האירועים החדש של תפוז אנשים!!

לפיד פסל ראיון עם נציג הומוסכסואלי

לפיד פסל ראיון עם נציג ההומוסכסואלים מאת לילי גלילי סופרת "הארץ" "מנכ"ל רשות השידור, אסר לקיים ראיון טלויזיה עם נציג הקהילה ההומוסכסואלית בארץ במשדר "זה הזמן". בעקבות האיסור, פנה המרואיין שנפסל בתלונה לשני חברי כנסת. עוד סיפר שתוך שבועיים הוא עומד להופיע בטלויזיה ההולנדית, בה יסביר מדוע הוא יכול להופיע שם, אך מנוע מלהשתתף בתכנית ישראלית". הארץ 5 אוקטובר 1982.

EyeSeeYou

New member
לא שאני חובב לפיד או שינוי

אבל יש משהו מעורר רחמים בהתנהלות של מרצ נגד שינוי בכל הנוגע לגיוס חצאי משפטים מלפני עשרים שנה שנאמרו על ידי האיש. שינוי היא לא רק לפיד, בדיוק כמו שמרצ אינה רק עוזי אבן. ייאמר לזכותו של לפיד, כי גם אם אינו עושה זאת מטוב ליבו - הרי שלמראית עין הוא בהחלט מגייס כוחות להתחבב על הקהילה בשנים האחרונות. ולגבי מרצ- הגיע הזמן שאת חשבון הנפש יעשו עם עצמם, מדוע אחרי עשייה רבה כל כך הקהילה אינה מתגייסת, אולי מישהו שם בכל זאת אכזב בחודשים האחרונים. הטלת רפש על אחרים לא תביא קולות חדשים וספק אם תחזיר את הותיקים.

.m

New member
לא יפה לזלזל בעשיה של מרצ

הם מחלקים סוכריות קופצות ב
שאדו
|סוכריות קופצות| mai

EyeSeeYou

New member
ותשווי את זה לעשייה של ש"ס???

למה מרצ לא יכולים לסגור את האתר שלהם בשבת לשם שמיים כמו ש"ס?

.m

New member
הם בסדר, המרצניקים האלה

אחרי הכל
שאדו
זה ביום רביעי, לא בשבת...
mai

../images/Emo70.gif האמת המדהימה על טומי לפיד ../images/Emo70.gif

אנשי מרצ מנסים להדביק לטומי לפיד תדמית של הומופוב. בואו נבחן את העניין בעין ביקורתית. התבטאות ראשונה: "שונא הומוסקסואלים? כאשר המלה "הומו" עוד לא פורסמה בעתונים מהוגנים והביטוי "גאים" עוד כלל לא היה בשימוש, פרסמתי מאמרים נגד רדיפת ההומוסקסואלים ובעד השתלבותם המלאה בחברת ה"סטרייט"" התבטאות שניה מתוך ספרו של טומי לפיד "עוד אני מדבר" עמ´ 138: "במדור המוקדש "לשבוע הגאווה" של ההומוסקסואלים פרסם עיתון ה"עיר" התל -אביבי שני תצלומים של תמיר להב-רדלמסר-שני גברים המשתינים לתוך דלי,האחד לבוש ,האחר ערום,שניהם בפוזה פרונטלית עם השמוק שלהם בחוץ,מטילים מים. גם לפי הקרטריון הנאור ביותר אלה הם תצלומים מגעילים במיוחד.ואף כי הצלם מצוטט בדבריו "בודדתי את הסיטואציה של ההשתנה בסטודיו אם תאורה ,וזה גורם למצולמים להיות מודעים יותר לפעולה,ואפשר לראות זאת בהבעת פניהם," הרי ברור שכל מה שהצלם רצה הוא לעורר גועל. הצופה המסכן יכול לחייך או להקיא ,אבל אסור לו למחות. כי אם הוא ימחה ,זה יוכיח (א) שהוא לא מבין בצילום (ב)שהוא לא מבין באומנות מודרנית (ג)שהוא מרובע חסר תקנה,ו(ד) שהוא פשיסט הרודף הומוסקסואלים. זה משחק מכור מראש, שאדם המעז להתקומם נגדו מסתכן בכך שיבוזו לו משינקין עד פלורנטין וממערכת ה"עיר" עד מערכת "כל העיר". אז אני רוצה לומר לשני השמוקים שבתצלום ולצלם שצילם אותם ולעורך שפרסם את התצלומים-אתם לא אנשים נאורים אלא ראוותנים חסרי טעם. |הגדש| כאשר אתם מציגים את ציבור ההומוסקסואלים כחבורה של פסיכים, אתם גורמים לו נזק ,כמו שבריוני כהנא מזיקי למחנה הלאומי או כמו שהחמאס מזיק לפלשתינאים. אני מאמין,כמו כל ליברל אמתי,שחיי המין הם עניינם הפרטי ביותר של בני אדם. אין לרדוף אנשים על העדפותיהם המיניות ואין להפלות אותם לרעה.אני משוכני שרוב ההומוסקסואלים רוצים שיניחו להם . במידה רבה,מטרה זו הושגה מכבר. אבל יש קבוצה רדיקלתי של הומוסקסואלים ולסהביות שאינם מעוניינים בשוויון זכויות ואנם רוצים להשתלב בחיי החברה,אלא רוצים תשומת לב. הם דוחפים את איברי המין שלהם מתחת לאפו של האזרח חסר הישע. הם קרבנות מקצועיים המשתינים על כולנו.רבותיי ,אתם לא אוואנגרד ואתם לא לוחמים לזכויות הפרט ואתם גם לא נרדפים. אתם סתם חבורה מגעילה של אקסהיביציוניסטים חסרי תקנה". קראתם דבריו? נכון שגם אם אתם לא מסכימים אם טעמו ואולי עם מידת החומרה שהוא רואה בנקודה זו ,המרחק בין טומי לפיד הליברלי המאמין כי אין להפלות בין אדם לאדם על רקע העדפתו המינית למה שמרצ מנסה לטעון שהוא וזה הומופוב שמרן קיצוני,היא רחוקה יותר ממזרח למערב.

למעלה