לוח מודעות בFLASH 4

sharones1

New member
לוח מודעות בFLASH 4

כיצד בונים לוח מודעות דינאמי ב- flash4? תודה מראש, שרונה.

solution

New member
דבר ראשון - למה ב-4 ?

למה לא לעבוד ישירות עם 5 דבר שני - איזה שפות / תוכנות/ את מכירה ? ניתן לכתוב באמצעות asp,xml,php,cgi ותוכנות פנימיות כמו generator,aspturbine,swift-generator וכו ...

sharones1

New member
לוח מודעות

את האתר בניתי ב-flash 4 (אני עדיין לא שולטת ב-5). האם תוכל לשלוח לי דוגמה או להפנות אותי למקור בו קיים לוח המודעות, רצוי בasp. תודה על עזרתך! שרונה.

solution

New member
יצירת לוח מודעות

אם את יודעת asp אז מה שאת צריכה לעשות זה להוציא את כל המידע מה-db ולמקם אותו בפלאש . כרגע אני לא מכיר דוגמא קיימת אבל אני עובד על אחת לאיזושהי חברה . ברגע שהם יחליטו להוציא את זה את תהיי הראשונה לדעת . לשילוב של asp ופלאש את יכולה לשאול כאן בפורום שאלות - קצת יותר ספציפיות (בבקשה) , או לפנות לשיעורים בנושא ב-flashx.co.il . -גדי

sharones1

New member
תודה גדי

גלשתי ב-flashx, נראה אתר מבטיח ביותר. היוזמה מבורכת! לשאלתך - איני יודעת ASP, אך אני מנסה להקים לוח מודעות ב-FLASH בעזרת מישהו ששולט ב-ASP.עליי לישם אותו ב-flash, ואין לי מושג כיצד. האם קל יותר לבצע זאת בFLASH5?

solution

New member
פלאש 5

נוח יותר ברמה התכנותית . מבחינת שילוב עם asp אין הבדל בין שתי התוכנות , אבל , בתכנות הפנימי של הפלאש , לדוגמא - הכנת מערכים שיכילו את ההודעות , הכותב התאריך וכו הרבה יותר נוח להשתמש בכלים התכנותיים של פלאש 5 . בפלאש 4 תצטרכי להכין לכל טקסט תיבת טקסט או משתנה משלו , וזה יוצר בעיה מבחינת כמות ההודעות , צורת השליחה של המשתנים מה-asp וכו את מכירה javascript ? -גדי

sharones1

New member
אתגר לוח המודעות...

לוח המודעות יתקבל מתוך database , כך שאצטרך לעבוד עם ASP. כדי שאוכל להבין מה עלי לעשות, אזדקק לאיזשהו source.

solution

New member
תני לי קצת זמן

אני פשוט בלחץ עבודה כרגע אני אכתוב משהו ... -גדי flasx.co.il

למעלה