לוח לחיפוש שותפים

לוח לחיפוש שותפים

אז דירה כבר יש לי, אני כבר גר בה - אבל אני מחפש שותפים לדירה. אומנם כבר פרסמתי מודעות דרושים לשותפים, אבל אני גם רוצה לחפש מודעות הפוכות - של שותפים פוטנציאליים המחפשים דירות להיכנס אליהן. משום מה - לא מצאתי שום קטגוריה כזאת בלוחות באינטרנט. איפה מוצאים באינטרנט אתרים שבהם יש מודעות של שוכרים המחפשים דירה?

NightElf

New member
מה הכוונה?

לוחות של מחפשי דירה זה אומר שהם מחפשים לגור בדירה לבד, אם אתה מחפש דייר נוסף לדירה שלך אז זה פשוט לחפש שותף. או שלא הבנתי אותך?

דווקא הבנת נכון

אני אכן מחפש שותף (במקרה שלי מדובר בשוכר משנה כי אני בעל הדירה, אבל בפועל זה שותף לכל דבר), ואני מחפש בלוחות האינטרנט קטגוריה של מודעות של אנשים שמחפשים לגור עם שותפים, ומחפשים להיכנס לדירת שותפים.

NightElf

New member
למה לא לפרסם פשוט בכל הלוחות?

המודעות המרכזיות הן בדר"כ של אנשים שמחפשים להכנס לדירה עם שותפים קיימים, מעטים מחפשים שותף לחיפוש של דירה ביחד.

דווקא פרסמתי

אבל אני רוצה גם לאתר מודעות של אנשים שמחפשים דירות, כדי "לשלוט" במי שאני מביא לראות את הדירה, ולצמצם אפשרויות שבהן יתקשרו אלי אנשים שמראש אני יודע שהם לא מתאימים.. ושוב כנראה פספסת את כוונתי - אני לא מחפש כאלה שמחפשים שותף לחיפוש דירה, אני מחפש כאלה הרוצים להיכנס לדירה עם שותף קיים.

זכור לי משהו כזה מהעבר

קטגוריה של שותפים שמחפשים שותפים לחיפוש דירה, ובמקרה כזה אני מניחה שאם מישהו שמחפש שותף יצור קשר זה יכול להיות מתאים.

למעלה