לוח / כל מיני >>

obs1975

New member
מרוץ בנימין

חברים יקרים בתאריך כג ניסן 17 אפריל יתקיים בישוב מכמש מרוץ בנימין לזכר אידית רואה והדס ויעל בן סעדון ז"ל אשר נהרגו בתאונת דרכים לפני כשש שנים בצומת מעבר מכמש. המרוץ בסימן הגברת המודעות לבטיחות בדרכים ובשיתוף הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. במרוץ ייערכו מקצים של 2, 5, 10 ק"מ.\פרטים והרשמה באתר www.realtiming.co.il תודה וחג שמח אורן ממצפה דני.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

לא יכולים להעביר יום בלי "Enjoy the Silence"? חייבים לשמוע את "Shake The Disease" עם הקפה של הבוקר? חושבים ש"חגיגה שחורה" היא דבר משמח? הצטרפו עוד היום לפורום דפש מוד שנפתח מחדש רגע לפני שהם נוחתים להופיע בישראל http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1447
רוצה לדעת אם את ובן הזוג מתאימים? לא מבין למה היא עושה לך פרצופים חמוצים? בואו לפורום זיווג משמיים – זוגיות רוחנית ושמעו מה אומרים הנומרולוגיה, האסטרולוגיה והקלפים על הזוגיות שלכם! http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2132 דרושים:
מכורים למדורי הרכילות? לא יכולים להעביר יום אחד ללא תמונת פפרצ'י או סקופ על הסלבס הכי שווים בישראל? פורום פפראצי, בידור ומדיה מחפש מנהל/ת: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=624
החבר בצבא? רוצות לקטר ולחלוק עם בנות אחרות במצב דומה את החוויה? פורום חברות של חיילים מחפש מנהלת: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1741

ק ח ת ן

New member
בקשת חדרים/דירות לבר מצווה../images/Emo82.gif

לכבוד בר המצווה של בננו הראל, אנו מחפשים דירות/חדרים לאירוח בשבת אחרי-מות קדושים (אחרי יום העצמאות), בתאריך 1/5/09. תודה מראש, איתן ואיילת סמואל.

גרשוןצ

New member
בקשת עזרה בנושא מחשב

שלום לחברי הפורום היקרים האם למישהו מנכנסי הפורום יש הארד דיסק חיצוני של חברת WD שמחובר גם לחשמל (חוץ מכניסת USB למחשב)? יש לי רכיב כזה ויש לי בעיה בספק הכח, ואם אוכל להשתמש בספק הכח שלך לכמה דקות - אוכל להציל את כל התוכן שיש לי על הדיסק החיצוני. תודה מראש, אפשר גם להשיג אותי ב 0526070220 גרשון צין

הודעה למשתתפות חוג אירובי

היום לא יתקיים שיעור, במקום זה יתקיים שיעור ביום חמישי הזה ב20:00. כמו כן - תזכורת: ביום שלישי השיעור יתקיים ב20:30 (מוצאי יום הזיכרון לשואה ולגבורה).

מפגשים סביב הורות ומשפחה בישובי בנימין

נתקלתי בעלון שהפיץ המרכז לחוסן קהילתי במועצה - תוכנית "מעגלים": מפגשים סביב הורות ומשפחה בישובי בנימין. יש כל מיני דברים מעניינים, חלקם גם אצלנו, חלקם נקווה שיגיעו בסיבוב הבא (למשל סדנאות של איך לדבר כך שהילדים יקשיבו וכו', הרצאות על זוגיות - אולי תריבו כמו בני אדם, דמיון ושוני כבסיס לתנופה בזוגיות, ועוד ועוד). לא זוכרת שראיתי לזה פרסום אצלנו, אז אני מעתיקה מהעלון: גוש אדומים: * הסכנות באינטרנט / יונה פירסבורג, 22.4 20:30 (היום? איפה?) * על תקשורת בין הורים וילדים ועל סמכות הורית (הרצאה להורי גנים וכיתות צעירות) / חני שטיין, 18.5 20:39 בי"ס * על התבגרות ומיניות (להורים למתבגרים) / אורנה לוזון, 7.6, 20:30 (איפה?) נופי פרת - סדרת מפגשים בנושא הורות לגיל הרך, 50 ש"ח למשתתף לכל הסדרה: * על תקשורת בין הורה לילד / חנוך ירס, 4.5 20:30 (איפה?) * מי גאון של אמא - התפתחות שפתית / יחידה להתפתחות הילד, 18.5 20:30 (איפה?) * בואו נשחק - מיומנויות משחק / יחידה להתפתחות הילד, 25.5 20:30 (איפה?)

פשושית30

New member
נשאר מספר מקומות מצומצם לגן קטקטים

נשאר מספר מקומות מצומצם לגן של ימית ונעמה בכפר,לגילאי חצי שנה עד שלוש. לפרטים נוספים: 052-5722088

חוג - המדע שברוח

לכל ציבור כפר אדומים, ברצוני לעניין אתכם בחוג "המדע שברוח", את החוג מנחה טובה גולדשטיין. טובה מנחה קבוצות רבות בירושלים , במעלה אדומים וגם בנופי פרת. מיועד לכל אחד שמעוניין לפתח מודעות, עובד על תפיסת החיים, משפר פרנסה, בריאות, רוגע, שמחה ואהבה. החוג בימי ד' אצל משפ' נעמתי - ללא תשלום. נשמח לראותכם... לפרטים : ענבל 050 - 6289188 שולמית 052- 8618916 ענבל נעמתי

החלה הרשמה לגן של נעמה וימית

הינה חלפה לה כימעט עוד שנה ואנו מתחילות את הרישום לשנה הבאה הגן הוא לילדים מגיל 3 ח' עד 3 שנים הגן ממוקם באמצע הכפר ונוח לגישה מספר המקומות מוגבל!!! למעונינים אנא צרו קשר לטלפון 050-9044800 ימית 052-5722088 נעמה בהצלחה לכולם

דרושים מתנדבים לעזרה בארגון מדורת לג בעומר

היי, הורים המעוניינים לתת יד בארגון מדורת ל"ג בעומר לקטנטנים שבכפר מוזמנים ליצור קשר איתי. שימרית שניאור 0545512019

דחוף דרושה אשה\נערה להוצאת ילדים מהגן

דרושה אשה\נערה אחראית להוצאת שני ילדים בני 3.6 ו1.6 מהגן בשעה רבע לארבע ולהיות איתם עד שעה חמש .כל יום חוץ מיום שיש ושבת

אני פנויה

מיכל שלום שמי מיכל מזרחי נחום המספר שלי רשום בספר טלפונים של הישוב ואני ישמח עם תיצרי אתי קשר זה משהו שיכול להתאים לי

חוג בית ../images/Emo82.gif

חוג הבית יתקיים ביום שישי כ"א באייר, 15/5 בשעה 9:00 בבית הפסנתר. מוזמנות משפחות הנמצאות בהליכי קליטה ומשפחות מתעניינות. שאלות ופרטים נוספים: [email protected] להתראות ועדת קליטה

למעלה