לוח כללי

almog4

New member
לוח כללי

אני מצרף פה בדיחה חמודה שקיבלתי באי-מייל. אני מצרף אותה פה כי לדעתי הבדיחה הזאת מתאימה במיוחד לאוהבי בעלי חיים, וליוצאים בשאלה...
דני

דסדס

New member
../images/Emo6.gif

נחמד ביותר!!!! כ"כ מאפיין את הרבנים שזה לא יאמן!!!

isackris

New member
בלי הכללות ...

הכרתי רבנים עם רמה מוסרית ואנושית יוצאת דופן ... כשפוסלים שיטה לא מוכרחים לפסול גם אלה שדוגלים בה בסך הכל בתור בדיחה זה נחמד אבל מכאן ועד לומר שכל הרבנים ככה ... בכל אופן אבא שלי רב ואני לא מכיר אותו ככזה תחשבו מה שתרצו ואל תשכחי ש"בור ששתית ממנו מים אל תזרקי בו אבן"

דסדס

New member
לא התכוונתי לפגוע...

לא התכוננתי להכללה גורפת... יש המון רבנים נפלאים וזכיתי להכיר כמה מהם... זו פשוט הייתה תגובה ברוח הדברים.... אני לא פוסלת את האנשים שמאמינים (ורוב החברות שלי כאלו...) אבל נכון לכרגע באופן כללי יש הרבה רבנים בלי רמה מוסרית!... אם פגעתי אני מתנצלת... דסדס

isackris

New member
חלילה וחס לא נפגעתי...

פשוט לפעמים נסחפים עם הכללות גורפות בפורום לדעתי צריך לשמור על פרופורציות נכונות לא אמרתי שזה שהוא רב עושה אותו לבן אדם מוסרי אנושי עדין ואציל נפש אבל זה שהוא רב גם לא עושה אותו למושחת וגנב או לשרלטן חסר תקנה האנשים בדרך כלל נשארים אותו זבל לא משנה מה הם עושים כל עוד שהם לא עובדים על עצמם

snatgra

New member
סיפרתי את הבדיחה בישיבה חרדית..

לפני שנים, ואף אחד לא נעלב או ראה בזה פגיעה ב"אמועס חוכומים" . תפילתי שלא סיפרו לך בדיחות על מרוקאים, רוסים, ליטאים, כמרים, ועוד כמה נושאים לא רגישים..

isackris

New member
דווקא די אהבתי את הבדיחה

ההערה שלי נסובה על המשפט "כ"כ מאפיין את הרבנים שזה לא יאמן!!!" ואגב בלי שום קשר בדיחה שקבלתי במייל היום היו היה מיסיונר אשר חי באחד השבטים אפריקה - יבשת השמש. יום אחד, נכנסה הבת של הצ'יף להריון ואף אחד לא ידע מי הוא האב. אחרי תשע חודשים נולד לה תינוק, ולתדהמת הצ'יף, שהיה האיש הכי חכם בשבט, התינוק היה לבן. הצ'יף המעוצבן רץ אל המיסיונר, "לבתי נולד תינוק היום", סיפר לו הצ'יף. "מזל טוב", אמר המיסיונר. הצ'יף התעצבן עוד יותר ואמר, "התינוק לבן, והאדם הלבן שהיה באזור בתשע החודשים האחרונים הוא אתה!" המיסיונר הנבוך לא יודע מה לעשות ואמר, "אההה, זה לא אומר שזה ממני, יש תופעות טבע בלתי מוסברות. תראה לדוגמא את עדר הכבשים שלך, כולם לבנות ולפני חודשיים נולדה כבשה שחורה." הצ'יף חשב כמה שניות, ואמר למיסיונר "אתה יודע מה, בוא נעשה עסקה - אני אשכח מהתינוק ואתה תשכח מהכבשה..."

rigoletto111

New member
הצליח להגעיל אותי יותר מכל תמונות

ההרוגים המרוטשים שראיתי בטלוויזיה הפלסטינית כל יום

אוף!!!

איזה באסה, אין לי אופיס ואני לא יכולה לראות מה קורה בקובץ ווארד בבקשה ספרו לי, הסקרנות קורעת אותי

לילית3

New member
האמיני לי. עדיף לא לראות. התמונות

המזוויעות האלה רודפות אותי משעות אחה"צ. זה נורא.

למעלה