לוח יד שניה

לוח יד שניה

מה דעתכם לעשות בפורום הזה לוח שכל מי שמעונין למכור משהו יכתוב את זה. כמו כן המעונין לקנות משהו יפרסם ובמידה שלמישהו יש הצעה יעלה את זה בתגובות. גם אפשר להמליץ על כל מיני מבצעים בחנויות לזכות את הרבים!

קודם כל בתוך הבא...

מדוע אתה לא אומר שלום שאתה נכנס? ובאמת לוח יד שניה הוא דבר מיותר מכיוון שיש את זה בכל עיתון חרדי,ובמיוחד בעיתוני קו עיתונות דתית (קול העיר-ב"ב, השבוע בירושלים וכו`) וכן יש באינטרנט הסלולארי של אורנג מקום שיש שם מודעות יד שניה, כך שלדעתי זה מיותר.

שיSY

New member
תודה, תודה...

על הקישור שהבאת... אילולא הקישור לא הייתי מגיע... :) אבל צריך להרשם, אתה נרשמת? איך הרישום עובד?

תתקשר ותנסה. אחרי זה תספר

איך זה עובד? והאם זה כרוך בתשלום... מה שאני הצעתי זה למספר קטן של אנשים לכן חשבתי לעשות פה ולא מסתפק בעיתונים המוצפים בהודעות שבכלל יש מגבלות ולפעמים זה עולה כסף!

שלום שלום!

אתה צודק שכחתי להגיד שלום. אז אני אומר עכשיו, שלום! ב) איפה יש בסלולארי לוח יד שניה?

בכלל לא מיותר

העיתונים שציינת מיועדים לקהל ענק ושורר שם בילבול. כאן מדובר בכמות יחסית קטנה של קהל מה שיגביר את התועלת בלוח שכזה, אלא שאני צופה בעיה בצורת בירור הפרטים. מה, ישאירו כאן מספרי טלפון? (סלולרים שנטולים אופציית המסרים כמובן)

חנוך617

New member
מה דעתכם לכתוב בפורום זה

שונים???.... הרעיון שלך מצוין אך אין לו קשר לפורום חרדים. אם חילוני ירצה לקנות לא תמכור לו?

למעלה