לוח חזון !

ניריתי4

New member
לוח חזון !

האם אתם בעד ? האם אתם ממליצים למתאמנים לעשות ? לפעמים ? למי כן ולי לא ? לפי תחושת בטן ? איך מציגים זאת למתאמן שלא נתקל בקונספט מעולם ? חלק מהאנשים הרי יחשבו שמי שמציע להם לגזור תמונות ממגזין ולהדביק על בריסטול, זקוק לאישפוז... אז בכל זאת איך ? כל הערה/הארה נוספת בנושא "לוח חזון" תתקבל בברכה תודה. וסליחה שאני "מפציצה" היום...

maytalesh

New member
חזון

החזון לכשעצמו מאוד חשוב לדעתי. צורת ההעברה שלו יכולה להשתנות ולא חייבת להעשות בהכרח באמצעות לוח חזון. את יכולה לבדוק על אמצעים נוספים להעברתו באמצעות האינטרנט

ניריתי4

New member
לא התכוונתי שחייבים לוח חזון

להרבה אנשים לוח בכלל לא מתאים וגם ברור לי לגמרי שבלי חזון אי אפשר לנצח בשום משחק אבל שאלתי ספציפית לגבי לוח חזון

לוח חזון

אולי לא כל אחד התחבר לרעיון של לוח חזון ולא חייבים אותו אנחנו משתמשים בלוח כדי שנוכל לשמור על מיקוד וכיוון למטרה לדעתי זה מאוד חשוב לוח ולא משנה באיזה דרך. עם מישהו לא מצא חן בעיניו לחפש תמונות ולהתחיל לגזור ולהדביק אז אפשר גם לכתוב את הדברים על לוח או מחברת העיקר שיהיה משהו שאפשר לראות לפחות פעם ביום כדי להזכיר ולהכניס לראש ליצור לוח חזון מתמונות זה יותר יעיל מלכתוב רק מפני שהמוח שלנו חושב בתמונות וזה נתפס יותר בקלות ומי שכותב אז הוא קורא ואז מתרגם במוח לתמונות לוח חזון לדעתי זה חשוב והכרחי זה מיצר מחויבות אישית ולשים את החלומות מול העיניים כל הזמן שלא נשכח ומי שחושב שצריך אישפוז אפשר לעשות דברים דומים אחרים ויותר מתאימים למתאמן.

bridges

New member
הפעם הראשונה שאני שומע את המושג...

...אבל הבנתי למה אתם מתכוונים. אני מעולם לא השתמשתי בלוח חזון, כפי שאתם מתארים כאן. יש הרבה דרכים להחזיק את החזון שמה שחשוב ביותר זה החלק ההוויתי של החזון. אני עובד הרבה עם אמנים אז הם בד"כ יוצרים את החזון שלהם במסגרת האמנות שלהם, אם זה ציור או סמל גרפי או פסל. כשאני עובד עם אנשים שאינם אמנים, בד"כ הם קונים או בונים משהו שיזכיר להם את החזון (או יותר נכון את ההוויה של החזון), זה יכול להיות צעצוע, תמונה, מתאמן אחד אפילו קנה ארנק שכל פעם שהוא רוה להזכר הוא פשוט ממשש אותו. לי לדוגמא, יש פסלון קטן של לביאה שמזכיר לי את החזון שלי. רונן

למעלה