לוח חופשות

לוח חופשות

שלום לכולכן (אין כאן יותר מדי גברים אני מבינה...) רציתי לשאול מאיפה להשיג את לוח החופשות לשנה הקרובה וגם לדעת איך אתן מתכוונות להתמודד עם העובדה שעד ראש השנה יש כ-4 ימי גן. מה דעתכן על השיר הבא: שנה עברה, שנה חלפה אני כפיי ארימה אבל רק אתמול התחלתי את הגן ואני רוצה לאמא... אז איך משלבים קליטה ותכנים על ראש השנה בפחות משבוע (גילאי שנתיים) תודה לכולכן ונעים להכיר!

anankachol

New member
לוח חופשות

את לוח החופשות ניתן להשיג באתר של משרד החינוך: http://www.education.gov.il/preschool/hufshot.htm לגבי התכנים אני חושבת שבמיוחד בגיל הזה הם שוליים, עדיף להתרכז בקליטה של הילדים בגן,את התכנים עוד יהיה להם זמן ללמוד. בהצלחה

טלגל

New member
חה חה איזה שיר מתוק,

כל ארבע שנים בערך אנו מתמודדים שוב עם הבעיה הזו של החגים הקרובים מדי לתחילת השנה. לדעתי פשוט מתמקדים בקליטת הילדים ובמקום לשיר להם שירי בוקר, ושירים לילדים החדשים שרים משירי החג. משחקים משחקי הכרות תוך הזכרת סימני החג. למשל כל ילד יגיד את שמו וסמל של ראש השנה, או יגיד את שמו ומה חסר מבין הסמלים שעל השולחן.(אחרי שהחבאנו אחד כמובן). בקיצור מנסים לשלב בין השנים. את החוקים וכללי הגן שומרים לאחרי החגים. בהצלחה בפתיחת השנה

אלהלה

New member
לא בוער

במילא בחודש הראשון הם יתמקדו בעיקר בייללות ופרידות תוך כדי כמה שירים וסיפורים ואולי איזה איגרת ברכה או כפית של דבש
שיעבור החודש הראשון בקלות ואחר כך יהיה הכל בסדר ואת ענייני ראש השנה ילמדו בשנה הבאה
לשמחתי אצלי רוב הילדים ממשיכים ויש רק שלושה חדשים וצעירים שיקלטו בקלות אני מקווה
ועם הרבה כפיות של דבש תפוחים ומה שלא יהיה 4 ימים יחלפו מהר

קדן

New member
||ואצלי../images/Emo163.gif

|גם אצלי מתווספים שלושה ילדים ושאר החברה ממשיכים איתי.הילדים יוצאים לחופשה בת שבוע ימים לפני תחילת השנה. אני לא מתכוונת להרחיב את נושא החג וחוץ מזה אפשר להמשיך אותו גם כשיחזרו מחופשת החג.בכלל נראה לי שכל החודש הזה יהיה מבולבל לילדים ולנו וצריך לתכנן אותו הכי רגוע שאפשר כדי לא לשגע את הקטנטנים . כדור
כדור|

paz10

New member
גם אני חושבת../images/Emo24.gif

שכדאי קודם כל להתחיל את השנה , לקלוט את הילדים כמו שצריך ותוך כדי לשלב את הסמלים של החג ובעיקר את הדבש - שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה...

טלגל

New member
אני מסכימה, וחושבת גם שנכון מאד

להחליט על סדר-יום רגוע וחוזר על עצמו עד שהילדים החדשים ירגישו יותר בטחון.

למעלה