לוח זמנים

מצב
הנושא נעול.

gay1982

New member
לוח זמנים

לוח זמנים
מישהו יודע מה הבשורות שמביא הלוח החדש הבא עלינו לטובה? בקו באר שבע מה יהיו השיוניים?

danielhope

New member
ואגב מה עם נתב"ג

לוח זמנים
מישהו יודע מה הבשורות שמביא הלוח החדש הבא עלינו לטובה? בקו באר שבע מה יהיו השיוניים?
ואגב מה עם נתב"ג
אז בסוף לא יפתח עכשיו אלא בספטמבר או אוקטובר?

evgeniy2

New member
../images/Emo160.gif זה ברור ../images/Emo160.gif

ואגב מה עם נתב"ג
אז בסוף לא יפתח עכשיו אלא בספטמבר או אוקטובר?
זה ברור

זה ברור לכולם שהתחנה של נתב"ג לא תפתח בחודשים הקרובים היא תפתח לנוסעים רק כאשר יופעל נתב"ג

danielhope

New member
אבל כזכור לי בהודעה קודמת

זה ברור

זה ברור לכולם שהתחנה של נתב"ג לא תפתח בחודשים הקרובים היא תפתח לנוסעים רק כאשר יופעל נתב"ג
אבל כזכור לי בהודעה קודמת
של משרד התחבורה אמרו שהיא תיפתח קודם ויופעלו שאטלים...

evgeniy2

New member
לדעתי זה כן

הסעות......
דיברו על הסעות מתחנת הרכבת של טרמינל 3 אל הטרמינל הישן אבל לא נראה לי שזה יקרה
לדעתי זה כן
לדעתי זה כן יקרה כי ניתן לראות את האוטובוס של חברת MAN הקטן הזה שמסתובב לו בטרמינל הישן אני חושב שגם עד טרמינל החדש הוא יגע.

omer landau

New member
זאת התוכנית

לדעתי זה כן
לדעתי זה כן יקרה כי ניתן לראות את האוטובוס של חברת MAN הקטן הזה שמסתובב לו בטרמינל הישן אני חושב שגם עד טרמינל החדש הוא יגע.
זאת התוכנית
הקטע הוא של המוכנות של התחנה בנתבג 2000 אני עוד לא הייתי שם אתה יכול להגיד לי והאם רשות שדות התעופה ורכבת ישראל מתכוונים בשלב זה להפעיל שם את התחנה לפני שהטרמינל נפתח לי אין מושג

fireman

New member
הערה לגבי החלק הבאר שבעי

לוח זמנים
הערה לגבי החלק הבאר שבעי
בשאלתך.... שינויים דרסטיים בקו באר שבע לא יהיו עד שתוכפל המסילה. השינויים היחידים שיכולים להתבצע בקו זה הוא לוחות הזמנים אין איפה להוסיף רכבות בקו הזה שכבר הגיע ועבר את סף קיבולתו המקסימלית

הבהרה לגבי לוח הזמנים הבא

הערה לגבי החלק הבאר שבעי
בשאלתך.... שינויים דרסטיים בקו באר שבע לא יהיו עד שתוכפל המסילה. השינויים היחידים שיכולים להתבצע בקו זה הוא לוחות הזמנים אין איפה להוסיף רכבות בקו הזה שכבר הגיע ועבר את סף קיבולתו המקסימלית
הבהרה לגבי לוח הזמנים הבא
לצערי, לוח הזמנים שהיה אמור להכנס לפועל ב 19.6.04 לא יכנס לפועל! עקב הדחיה בהפעלת הקו לנתב"ג, מכיוון שחוץ מהוספת הקו לנתב"ג, לא נכללו בלוח שינוים משמעותיים בשאר הקוים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה