לוח המשחקים של עונת 2009-2010

לוח המשחקים של עונת 2009-2010

והנה זה כבר מסודר: http://www.nfl.com/schedules#Week אז נכון שהמשחקים היו ידועים מראש אבל כעת שזה מול העיניים.. עם שבוע המנוחה והלוז האישי לכל קבוצה כל אוהד יכול לחלום (4 חודשים קדימה) על תחילת עונת הפנטזי פוטבול.. אה, וכמובן עונת הפוטבול וענף הספורט הכי טוב בעולם.

laufgas

New member
שבוע 10

מעניין איך יגיעו שתי הקבוצות לסופר-קלאסיקו...

laufgas

New member
האמת שהתכוונתי ל NE@IND

אבל עכשיו כשאני שם לב גם המשחק השני משחק מעולה. מה שמדהים אותי זה גם שאינדי וגם ניו-אינגלנד מסיימות במקומות שונים כ"א בבית שלה, הן בכל זאת נפגשות למשחק בעונה לאחר מכן. כאילו שזה נועד להיות...

roniway1

New member
לדטרויט יש SCHEDULE אכזרי מאוד

זאת לא תהיה הפתעה גמורה אם האריות שוב יסיימו עונה ללא ניצחון גם השנה. הם יסיימו מקסימום במאזן 14-2 , והתחזית האופטימית מבחינתם תהיה אולי 12-4.

JayneCobb

New member
הלו"ז הכי קשה שייך ל...

מיאמי !!!! חוזק קבוצות בעונה שעברה של טיפה פחות מ 60%... שזה המון.... לשם השוואה - הלו"ז של אינדי : 51%

roniway1

New member
אכן - לו"ז קשה ביותר

התחלתי לרחם על האריות כשראיתי את הלו"ז שלהם ,אבל כשראיתי את זה של מיאמי , אני לא יודע על מי לרחם יותר.

Anfield

New member
אפשר לדעת מה האחוז של הלוח של גרין ביי?

ולשם השוואה, מה האחוז הממוצע בליגה?

JayneCobb

New member
את העז נא לשלוח בעטיפת פקפקים...

לא הייתי רוצה שהיא תינזק לפני השימוש הראשוני...

RoyBehar

New member
איזה רצף משחקים אכזרי קיבלנו...

וואיי, הברונקוס לדעתי קיבלו לו"ז מזעזע, למרות שהSOS רק 0.48 אחרי שלושה משחקים סבירים (בנגלס,בראונס,ריידרס) יש לנו רצף של: דאלאס, ניו אינגלנד, סאן דייגו, ביי, בולטימור, פיטסבורג... אללא איסטור, אם אנחנו יוצאים עם שני נצחונות מהחמישה משחקים האלה אני אגיד יפה תודה.. בהמשך יש לנו גם את הג'איינטס, אינדי ופילי. עוד עונת 8-8 במקרה הטוב כנראה.. ובכל זאת, אני עושה גם השנה gamepass, בעיקר עכשיו כשאני כבר יודע לחבר את המחשב לטלויזיה.

roniway1

New member
מתי אפשר להירשם ל Gamepass?h

ניסיתי להירשם , אבל לא מצאתי קישור ולא הבנתי מה צריך לעשות.

RoyBehar

New member
רק באוגוסט בד"כ

הם מתחילים לפרסם את זה באתר בסביבות יולי אם אני לא טועה, אבל רק משהו כמו שבועיים לפני תחילת העונה אפשר לקנות. בגדול המחירים משנה שעברה אם אני זוכר נכון הם בסביבות: 20 דולר לשבוע בודד 170 דולר לקבוצה אחת (כל משחקי הקבוצה לאורך העונה, אבל רק המשחקים שלה) בסביבות 250-260 דולר לפול-פאס: כל המשחקים בשידור חי וגם ב"VOD" + שתיים-שלוש תוכניות של NFL network (פריוויו NFC וAFC כל אחת של בערך שעה ועוד תוכנית סיכום של שעה וחצי)

roniway1

New member
תודה לך - ועוד שאלה בבקשה

אם אני מזמין את החבילה המלאה , האם זה כולל גם את המשחקים שערוץ NFL NETWORK משדר? ונניח שאני מזמין חבילת משחקים רק לקבוצה ספציפית אחת , האם גם אז אפשר לראות משחקים ותוכניות מ NFL NETWORK?

למעלה