לוח-"המיפעל" פרפר עם יצול מחפש רפרפית עם גלגל למטרות יצור מריצה פרפר א.ש.<ש.א.שא.ר.>
P parrparr New member 25/1/08 #1 לוח-"המיפעל" פרפר עם יצול מחפש רפרפית עם גלגל למטרות יצור מריצה פרפר א.ש.< ש.א.שא.ר.>
P parrparr New member 25/1/08 #2 אז קיבלתי הודעה מ"תפוז" "parrparr, ובוא להשתלב בתעשייה" פרפר א.ש.<בלי מילים>
C Cגלית New member 25/1/08 #3 נראה לי שתפוז יארגן אייקונים במיוחד בשבילך. לפחות עד שתמצא את הרפרפת עם הגלגל ליצילת מריצה.
P parrparr New member 25/1/08 #4 "כוכבית הצפון" בואי בואי תעזרי לי עם המפה פרפר א.ש.<הולך לשחק בגפרורים>
C Cגלית New member 25/1/08 #5 אני באה .............................................. .....................................................
אני באה .............................................. .....................................................
P parrparr New member 25/1/08 #8 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif התכווץ בכביסה!!!!
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif התכווץ בכביסה!!!!
C Cגלית New member 25/1/08 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גנוב 1 הגדלתי תתמונה וראיתי ת'אופנוע אבל אתה לא היית שם
P parrparr New member 25/1/08 #6 ../images/Emo208.gifמקפיץ../images/Emo208.gif פרגיות מחפש מקפיצת ירקות למטרות ארוחה עם אורז פרפר א.ש.<רעב....>
../images/Emo208.gifמקפיץ../images/Emo208.gif פרגיות מחפש מקפיצת ירקות למטרות ארוחה עם אורז פרפר א.ש.<רעב....>
P parrparr New member 27/1/08 #13 ברור מה תלוי בפירחכית.... מבטיח אבל לא מבטיח לקיים פרפר א.ש.<עוד פעם מכשכש בזנב.....>