לוח המודעות השבועי

itanar

New member
התחלקות בקניית lonly planet חדש...

לרגל שבוע הספר יש בחנות מסויימת שלא אציין את שמה מבצע. 2 ספרים של lonly planet של כל מדינה בעולם יעלו במסגרת המבצע 180 ש"ח. אם מישהו מעוניין להתחלק איתי בקנייה (אני קונה ספר אחד ואת הספר השני שאתם מבקשים ממני) פנו אלי למייל [email protected] פשוט להתחלק בקנייה שיצא זול יותר לשנינו ממחירי החנויות (סטודנט אתם יודעים...).

sela v

New member
לוח המודעות השבועי

שותפים, ציוד, ספרים ועוד... לא לשכוח שאפשר לשים הודעה גם בלוחות הפורום, שם ההודעה תשאר 90 יום.

shalevoosh

New member
תרמיל גב

מחפש תרמיל גב במצב טובבסביבות ה 70 ליטר.אפשר להשאיר הודעה במסרים או במייל.תודה,שלו.

jeshu

New member
אבל אם תספר לנו לאן אתה נוסע נוכל אולי לומר לך אם תוכל למצוא את הספר המבוקש בעברית או באנגלית בחנות ספרים משומשים בארץ היעד. בהודו,למשל,ברחוב בדלהי או כלכתה ניתן לקנות את ספרי הלונלי בעלות של מספר דולרים.(אני קניתי בכלכתה ב350 רופי עותק מספיק חדש באנגלית). אני אגב ממליץ על שמוש בגרסה האנגלית.

itanar

New member
כנסו...

אני נוסע לתאילנד,לאוס,ויאנטנם ואולי בורמה. מדובר בסטימצקי, לרגל שבוע הספר הם מוכרים ספר שני ב18.90, כלומר אתם משלמים על היקר מבין השתיים את מלוא הסכום ועל הספר השני 18.90. בהתחשב במחירם היקר של הספרים הללו מבצע זה הוא סופר משתלם. המבצע הוא עד סוף החודש.

jeshu

New member
בהתחשב בזה שספר בקאוואסן עשוי לעלות פחות ולא חסר היצע,אז זו לא כזו מציאה.ספר יעלה לך בבנגקוק איזה 200 באט להערכתי - רצוי לשאול מישהו שהיה שם לאחרונה.חוץ מזה התרגום באמת לא משהו.והאמת היא שאתה לא עד כדי כך צריך ספר. אל תפספס את בורמה.

עותקים בגרושים

נכון, היום אפשר להשיג בקוואסן עותקים של ספרי LONELY PLANET לכל מדינות דרום מזרח אסיה במחירים מצחיקים של 200-400 בהט. אלה הם עותקים מצולמים של הספרים האמיתיים ולרוב האיכות נמוכה עד שחלק מהעמודים לא קריאים בכלל.

jeshu

New member
מכיר אבל אני התכוונתי לספרים שלא מפרים זכויות יוצרים והם פשוט משומשים.אנילא סגור על המחיר שלהם.

למעלה