לוח הו-פעות

fugitive

New member
לוח הו-פעות

עגום, עגום. ~שישי~ * במסגרת של מה שערן ציין בשבוע שעבר, המסיבות הפתוחות בגן-סאקר, היום אמורות להיות הופעות Pאנק והארדקור. השעות הרשמיות של האירוע הן 15:00 עד 20:00. * מארקי Fאנק מארח באוגנדה. את אבירי השולחן העגול ואת וולטר איינשטיין צפרדע. * אלון אבנת יתקלט בסירה. ~שבת~ * בפעם האחרונה, מסיבה פתוחה בגן-סאקר. הפעם בסימן דראם'נ'בייס, ג'אנגל ורגאיי-קור. 15:00- 20:00. * להקת דודו- "דירטי הנדס", תופיע באוגנדה. * בדרך חברון 39 תהיה מסיבת בית. יופיעו: מלככי הפינקה, קרוסלה ואשכרה מתים. * "איש ביש" ו"שני האחרון באוקטובר" יופיעו ברזניק. * חם ומחמם בום יופיעו בצוללת הצהובה. ~ראשון~ * נעם רותם יופיע בתקליט. * השבוע היה יום כדור הארץ, ולכבוד זה יתקיים היום אירוע בחצר סרגיי (שזה בהלני המלכה). יקרינו שם סרט, ותהיה הופעה של בלקן במחסן אורקסטרה. * אנה מפאקוטק תתקלט בסירה. ~שני~ * התבלינים יופיעו בכנען. * מג'יקל מיסטרי טור במופע הקאברים הנצחי לביטלס ברזניק. ~שלישי~ * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית טל גור. ~רביעי~ * ערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה. ~חמישי~ * שלומי שבן יופיע בצוללת הצהובה. שבן מריץ עכשיו שני מופעים שונים במקביל. אני מבין שזה המופע של האלבום האחרון שלו "עיר", ולא מופע הקאברים שהוא מבצע לבד עם פסנתר (שדווקא עליו שמעתי שבחים רבים). * שתי הופעות ברזניק: יובל גורביץ' וגם "הקברט המטאלי". בקיצור, שבוע קצת עגום. סיום חג מוצלח לכולם ושבת שלום.

G4rfi3ld

New member
למה עגום, בזי?

בשבוע שבו גם קרוסלה, גם שלומי שבן וגם נועם רותם מופיעים? הפתעת אותי.

davecom

New member
dirty hands on a trash like you

הופעה אחרונה שלי איתם באוגנדה.

fugitive

New member
נכון, זאת טעות ~עגומה~ שלי. ההופעה של נעם

רותם ביום ראשון הבא.

ענבל מ

New member
אני אגיד לכם מה עגום.

70-75-80 שקלים חדשים להופעה של ש. שבן. כה יקר, ועם זאת מסתמן שהרצון שלי לראות אותו בהופעה חזק מכל מינוס בבנק :(

davecom

New member
הנה עוד הופעה בשישי הקרוב בעמק המצלבה

:מציגים GodSaveJerusalem מסיבת צהריים עם LOS CAPAROS dj Rasta Zion dj Eyesis שישי 2.5 מ-15:00 עמק המצלבה עמק המצלבה נמצא מתחת למוזאון ישראל, ליד גן סאקר כשאתם עם הפנים לכניסה למנזר המצלבה, תקיפו את המנזר מימין, עם הגדר, לכיוון המוזאון חינם GodSaveJerusalem present: Afternoon Party with LOS CAPAROS (live ska/reggae) dj Rasta Zion dj Eyesis Friday May 2nd from 3pm Valley of the Cross (open-air) The Valley of the Cross is located right under the Israel Museum, next to Gan Saker when facing the entrace of the Monestary of the Cross - follow the monastary fence to the right and up towards the museum FREE

G4rfi3ld

New member
וביום שישי, מארבע עד שש ב-102 בת"א...

יש ספיישל קים דיל!

למעלה