לוח הורים

לוח הורים

אוקיי בנות, הגן כבר ממש מוכן , לא מושלם, אני כמובן רואה כמעט רק מה עוד חסר, אבל אפשר בהחלט להתחיל את השנה. זה הזמן לעשות משהו עם לוח ההורים, אצלי הוא יבשושי, סתם לוח שעם עם כותרת. יש לכן רעיונות, תמונות, דוגמאות ללוחות הורים נחמדים יותר?

לו לאה

New member
לוח הורים

אצלי על לוח הורים יש כמה כיסים שקופים שבכל אחד אני שמה משהו אחר לדוגמא: כותרת : "נושא" - אני מתארת את הנושא העיקרי וגם הנילווים בהם עוסקים בגן באותה תקופה. "ברכות" - מי חוגג יום הולדת שיר / סיפור קצר - מתאים לעונה או חג חודש עברי ועוד דברים מתחלפים כמו "מן העיתון"- דברים מענינים רלוונטיים.

גמיר

New member
../images/Emo9.gifלוח הורים

אצלי בלוח הורים יש למעלה בתוך מסגרת את "האני מאמין החינוכי" אחרכך מתחת יש 3 כיסים אחד הנושא אחד הודעות ואחד שונות. אני מאוד מקפידה כל פעם להחליף את הנושא הנלמד בשונות אני מצרפת שיר נחמד או כתבה מתאימה לנושא, לקראת עליה לכיתה א' אנ מקפידה על מאמרים הקשורים להתלבטות או הסתגלות. אני לא שמה קישוטים בלוח ,שיהיה יותר רציני, דפי הנושא מודפסים עם הלוגו של הגן. מקווה שעזרתי

"האני מאמין החינוכי" ../images/Emo12.gif

מה זאת אומרת??? מה כותבים שם? ד"א - אני עוד עןבדת על הלוח. חשבתי להדביק חתיכות שעם על קאפה ולהכין מסגרת וכותרת. מנסה לחשוב על כותרת אחרת חוץ מאשר... "לוח הורים" אולי... "שימו לב"
איך זה
יש למישהי רעיון אחר

דובדבן 1

New member
תודות בלוח הורים -מביא ברכה לגן...

על לוח הורים אני תולה את לוח השנה שקיבלנו מההסתדרות. את התכנית החדשית שלי, בקשות מההורים, והכי חשוב תודות! אני תולה עם לבבות "תודה למיכל שהביאה לנו גרוטאות," "תודה ליעל שהביאה לנו בובות" "תודה למשפחת ...שתרמה לנו מחשב" וכו' חשוב לילדים ולהורים ואנו יוצאים נשכרים.

גמיר

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gifאני מאמין חינוכי

אני כותבת בו את מטרות העל. למשל לתת כבוד לילד, להאמין ביכולתו,לחנך לערכים ולאהבת המולדת. יש לי בערך 5-6 משפטים מודפסים בצורה אסטטית וברורה שהם הדברים שהם מאוד חשובים בגני ולפי דרכם אנ פועלת. אני מאמינ שחשוב שההורים ידעו מה מניע אותי בחינוך ילדיהם. שנה טובה ומוצלחת לכולם

יעל של 4

New member
לוח הורים

בשלב הראשון אני שמה רק ברוכים הבאים, לאחר מספר ימים אני שמה את התוכנית הצפויה לשבועיים הראשונים. יעל

למעלה