אוקיי בנות, הגן כבר ממש מוכן , לא מושלם, אני כמובן רואה כמעט רק מה עוד חסר, אבל אפשר בהחלט להתחיל את השנה. זה הזמן לעשות משהו עם לוח ההורים, אצלי הוא יבשושי, סתם לוח שעם עם כותרת. יש לכן רעיונות, תמונות, דוגמאות ללוחות הורים נחמדים יותר?
אצלי על לוח הורים יש כמה כיסים שקופים שבכל אחד אני שמה משהו אחר לדוגמא: כותרת : "נושא" - אני מתארת את הנושא העיקרי וגם הנילווים בהם עוסקים בגן באותה תקופה. "ברכות" - מי חוגג יום הולדת שיר / סיפור קצר - מתאים לעונה או חג חודש עברי ועוד דברים מתחלפים כמו "מן העיתון"- דברים מענינים רלוונטיים.
אצלי בלוח הורים יש למעלה בתוך מסגרת את "האני מאמין החינוכי" אחרכך מתחת יש 3 כיסים אחד הנושא אחד הודעות ואחד שונות. אני מאוד מקפידה כל פעם להחליף את הנושא הנלמד בשונות אני מצרפת שיר נחמד או כתבה מתאימה לנושא, לקראת עליה לכיתה א' אנ מקפידה על מאמרים הקשורים להתלבטות או הסתגלות. אני לא שמה קישוטים בלוח ,שיהיה יותר רציני, דפי הנושא מודפסים עם הלוגו של הגן. מקווה שעזרתי
מה זאת אומרת??? מה כותבים שם? ד"א - אני עוד עןבדת על הלוח. חשבתי להדביק חתיכות שעם על קאפה ולהכין מסגרת וכותרת. מנסה לחשוב על כותרת אחרת חוץ מאשר... "לוח הורים" אולי... "שימו לב"
על לוח הורים אני תולה את לוח השנה שקיבלנו מההסתדרות. את התכנית החדשית שלי, בקשות מההורים, והכי חשוב תודות! אני תולה עם לבבות "תודה למיכל שהביאה לנו גרוטאות," "תודה ליעל שהביאה לנו בובות" "תודה למשפחת ...שתרמה לנו מחשב" וכו' חשוב לילדים ולהורים ואנו יוצאים נשכרים.
אני כותבת בו את מטרות העל. למשל לתת כבוד לילד, להאמין ביכולתו,לחנך לערכים ולאהבת המולדת. יש לי בערך 5-6 משפטים מודפסים בצורה אסטטית וברורה שהם הדברים שהם מאוד חשובים בגני ולפי דרכם אנ פועלת. אני מאמינ שחשוב שההורים ידעו מה מניע אותי בחינוך ילדיהם. שנה טובה ומוצלחת לכולם