לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * עכשיו אתם מפסידים באוגנדה: NX2 ו"דלתא סנסט", שתי להקות מהלייבל "שייקינג רקורדז", ואח"כ תקלוט של "חונקי הכמרים", הלוא הם ליאור אסטרו והללי המהוללים. * בבארבי בת"א יופיעו The Mission UK, להקת האייטיז הנשכחת. נדמה לי שמטרופולין מחממים. * יהודית רביץ במופע "עיר קטנה" בבית שמואל- שימו לב שמצאתי להופעה הזו רק פרסום אחד, מה שמטיל בספק את עצם קיומה... * אנה מפאקוטק תתקלט בפאב "רזניק" שבמעונות "רזניק" בהר-הצופים. רגע! חשבתי שהפאב הזה לא עושה יותר כלום... הם שבו לחיים אפרנטלי. זה ממש מגניב שיש שם תקלוט של אנה! הנה רעיון: שדרי הרדיו של האוניברסיטה מתקלטים בפאב של המעונות. מה אתם אומרים? אולי נעשה איזה שת"פ? ~שבת~ * עוד הופעה של The Mission UK בבארבי ת"א. * במסגרת פסטיבל ישראל: העכברושים במעבדה. * רם אוריון החמוד (הוא היה פשוט כל כך חמוד באירוח עם נעמה) בהופעה חשמלית מלאה סוף סוף, ומארח את שילה פרבר, בצוללת הצהובה. * דני ליטני בסינדרום. אגב- גם זו הופעה מאד מומלצת. ~ראשון~ * במסגרת פסטיבל ישראל: טריו עופר גנור במעבדה. * גפן בי יופיעו בטוביה. * נעם יעקובסון יופיע בסינדרום. ~שני~ * במסגרת פסטיבל ישראל: קרמבובו, שאמורים לנגן מוזיקה לטינית סוחפת (ע"פ אתר הפסטיבל) בכיכר ספרא. * ועוד במסגרת הפסטי: סטגדם במעבדה. * "הקומה למעלה" שדוברו פה השבוע (התארחו אצל אליקום?) ינגנו ג'אז בסינדרום. ~שלישי~ * אריה בורשטיין יופיע בסינדרום. * במסגרת ליין "ג'אז בצוללת" החינמי: "המפתחות לצוללת", כן בצוללת. גיחי גיחי. ~רביעי~ * הלהקה הישראלית קטמין (אתם בטח יודעים שהם היו אצלנו...) כבר ממלאת אולמות באיטליה וביפן, ואצלנו הם יסתפקו בלמלא את האולם הקטן של החאן. * משה שוראקי הוא שכן של דודו, וגם יופיע בינקיז. * עומר קליין וחגי כהן-מילוא במופע ג'אז לרגל אלבום משותף, והם גם מארחים את הדס דגול, בצוללת הצהובה. ~חמישי~ * במסגרת פסטיבל ישראל: כנסיית השכל עם המון נגנים בבנייני האומה. * ועוד במסגרת הפסטיבל: "אבן ירושלמית" ינגנו קאברים לשירי רוק קלאסי בכיכר ספרא. * ועוד במסגרת הפסטי: "אוזון" יופיעו במעבדה. * תמר אייזנמן (מה החלטנו? היא יותר קים דיל או יותר קים גורדון?) תארח את רונית רולנד (לא יודע אם היא איזה קים בכלל) בסינדרום. * קורין אלאל (בלי בדיחות קים דיל) תופיע בתיאטרון ירושלים. * מסיבת פאקוטק בפרגוד עם כל כוכבי הלייבל: סוזנה, אנה, רובוקופ 2 ועוד. חוץ מזה: - ביום שני בחצות "באסכולת רוק" ישמיעו דודו וליאור אסטרו משירי הבלאק ליפס לקראת הופעתם בישראל! לא להחמיץ! - ביום רביעי ב-22 ברדיו הר-הצופים מארח תתארח שני קדר! לא להחמיץ! - ביום חמישי ב-23, ספיישל פאטון האחרון במוזיאחלה של עמרילי! לא להחמיץ! (נכון, או שנגמר?) סופ"ש נעים, שבוע טוב, רק בשורות טובות,

G4rfi3ld

New member
תודה בזי

בואו נעשה תחרות בדיחות קים דיל-קורין אלאל, משום מה נראה לי שיש מלא ורק כרגע בגלל עייפותי הרבה אני לא מצליח לחשוב על כלום... מאחר ואני עובד ביום רביעי אני לא אלך לקטאמין, אבל מומלץ מאוד - בזמנו הוא חימם באותו מקום את לוס'ל מר (שגם היה אצלנו) וזה היה מאוד מרשים, וכמובן שהתכנית שהוא הקליט אצלנו היא אחת הטובות. תיקון חשוב: מוזיאחלה בשבוע הבא באופן חד פעמי ב-22:00, עד 00:00, תודה לנעמה שהסכימה לחילופי שעות. אכן תכנית אחרונה, יומיים אחר כך כבר ההופעה... אני מחכה ללוח ההופעות של שבוע הבא, הוא יהיה מגרה במיוחד. אה כן, וחגי כהן-מילוא ועומר קליין אמורים להיות ממש טובים.

G4rfi3ld

New member
מוסיף את האירוע החשוב של השבוע

שבת, 2.6: יומולדת לא.א. שלנו - אסף אנטמן! מזל טוב ונשיקות אפלטוניות, תוך שבוע אחד גם נחשפת לעולם העכרמאווי, גם היית בהופעה של אפרת בן צור, גם יש לך יומולדת וגם עוד שבועיים תהיה באולפן עם רוקפור...כיף!

לא מסכימה איתך לגבי הבדיחות.

בדיחות זה דבר מצחיק. לעומת זאת, ההופעה האחרונה שראיתי של קורין אלאל (לפני המון זמן, בת"א, מארחת מיליון הדרה-לוין ארדיות: דנה ברגר, מרגלית צנעני, לאה שבת....) היתה דבר כל כך עצוב, מביך ומדכא. ולכל מי שכבר מתחיל להקליד"למה בכלל הלכת להופעה שלה": א) היה לי כרטיס חינם. ב) לדעתי היא כן עשתה כמה דברים טובים בעבר. ג) חשבתי שזה יהיה משעשע לראות את קורין אלאל ומרגלית צנעני מופיעות ביחד (כאמור, טעיתי בגדול. זה היה עצוב).

fugitive

New member
היה טוב מאד

חבל שההופעה הייתה בצוללת, כי אם כבר יש שם מופע עמידה, אז לפחות שיגיעו קצת יותר מ-40-50 איש (אולי אני אפילו מגזים). אז כשהוא עלה הוא היה צריך לבקש מהקהל שיתקרב קצת, מה שהיה מביך. אני אוהב את רם עם כל הלהקה שלו (הוא היחיד שאפשר לסלוח לו על דפנה קינן). הלהקה ניגנה את כל השירים הטובים, באיזשהו שלב עלתה שילה פרבר, והזכירה שפעם רם הפיק לה אלבום מצוין וכמה חבל לבזבז את מה שיש לה לתת על מפיק בנאלי ומעצבן כמו דניאל סלומון, כמו שקרה באלבום השני שלה (אגב השיר החדש של דניאל סלומון הוא בעעע אחד גדול). אחרי שלושה שירים היא ירדה, והלהקה נשארה ל"רינגטון" ואז השאירה אותי על הריצפה עם "אינסוף" ו"קרוע" האדירים זה אחר זה. להדרן עלו רם ושילה וביצעו שיר של אריק לביא ושושיק שני, וזה היה כבר ממש מקסים. הלהקה חזרה ל"כן" ו-BMO התמיד אדיר וזהו. קצר וממש טוב. כפי שסיכמה את הערב בתמציתיות ידידתי נועה: "חבל שלא באים עוד אנשים, הוא ממש טוב". בלט בהעדרו: "באה לקראתך". ניפגש בהופעה הבאה בסינדרום...

אתה מגזים

היו יותר לכיוון ה30 איש,מתוכם כמה מוזמנים ועובדים,חבר שהיה איתי היה דיי בשוק מהכמות ועניתי לו שזה בסד רלהופעה מסוג כזה מחוץ לתל אביב אבל עכשיו שאני חושב על זה באמת יכולים להיות יותר לאור העובדה שיש הרבה סטודנטים בעיר הזאת. אני בכל מקרה מעדיף את הצוללת על הסינדרום,לא הייתי שם אף פעם בהופעה ,רק לבירה פעם ,אבבל לא נראה לי כמו מקום אידאלי להופעת רוק.

davecom

New member
לא לא לא, הסינדרום בסדר

דווקא אחת הבעיות של הסינדרום אני יודע היא בתור פאב בלבד, בניגוד למקומות כמו הסירה למשל. ההופעות שם בכל זאת הן האטרקציה הכי טובה שיש לירושלים להציע, למרות שזה נובע עדיין מהבעיתיות של ירושלים כעיר בילויים ומצביע על המצב החמור של מחסור במקומות הופעה ראויים במרכז העיר. שזה עצוב מאוד. אין שם דרמות רציניות בד"כ, אבל נעים להשאר שם לפני ואחרי ההופעות. סה"כ מקום מתאים לזה.

חותמת על כל מילה לגבי שילה פרבר

הדיסק הראשון שלה היה מצוין, וההופעות שליוו את יציאתו היו מהטובות שיצא לי לראות, מאוד אינטימיות ומרגשות (רק הקהל היה מזעזע). אבל כבר כמה שנים שהיא בכלל לא משהו, לצערי. הדיסק השני שלה מכיל שירים טובים אבל מעובד ומופק רע, וההופעות האחרונות שלה שיצא לי לראות היו כל כך מזעזעות שהפסקתי ללכת. ולגבי ההופעה של רם אוריון - ממש חבל לי שלא יכולתי להגיע, מתי הוא בסינדרום? טוב, לפחות נועה היתה (אם זו אותה נועה שאני מכירה).

fugitive

New member
זאת לא אותה נועה...

נעה שאת מכירה היא בלי ו', וזאת נועה עם... רם אוריון אמור להופיע שוב בסינדרום בתחילת יולי, בהנחה שהמקום יהיה קיים עדיין. נקווה שתהיה הופעה חשמלית.

Trixerin

New member
וגם

קיצו יופיע בשבוע הספר בירושלים ביום רביעי, וכדאי לכם ללכת (אני בכלל אהיה בב"ש, אחרת הייתי שם וכו') עד כאן סלף פרומושן מכוער ודביק.

למעלה