לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * המלווינז, שנחגגו עד כלות בתחנה בשבועות האחרונים, יופיעו בבארבי ת"א, עם חימום של "פורן" ו"ביג ביזניס". * אסף אמדורסקי וקרני פוסטל- מופע משותף במעבדה. ~שבת~ * איריס ועופר פורטוגלי בצוללת הצהובה. * יולקי פלקי במוזיקה צוענית בסינדרום. ~ראשון~ * עדי כהן הברון, לא יודע מי זאת אבל רן שם-טוב מפיק ומנגן, בסינדרום. * צלפי ציון יופיעו ברוזה. ~שני~ * בצוללת הצהובה, שלוש הופעות בכרטיס אחד: "אימננס", "טרנטינה" ואסף אבידן. * יובל זדרמן יופיע בסינדרום. ~שלישי~ * זבוב עם גרוב יופיעו בסינדרום. * גפן בי גילו שנותר עוד מקום בעיר שהם לא הופיעו בו, אז הם יופיעו בגולה. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית טל גור. ~רביעי~ * בסינדרום יש משהו שנקרא "שלושים ומשהו". האם מדובר בפרויקט 30 שהיה בזמנו? אין לדעת. * הקרוון של רן יופיעו בארטל. ~חמישי~ * בצוללת הצהובה, ערב של בנות שנותנות בראש, כהגדרת המקום: אונילי, גליה ירון, מרינה מקסימיליאן ולירון משולם. * בסינדרום יופיע רונן שטיינבאום. * דיג'יטל פרימיטיבז הם הרכב שנשמע ממש ממש מעניין, ויופיעו במוזיאון ישראל. אבל בסה"כ זה שבוע ממש משעמם. האם ישובו הלימודים השבוע? שבוע טוב וסופ"ש נעים. עמרי ודודו- תהנו במלווינז.

G4rfi3ld

New member
סמוג, מישהו/י?

מוזיקאי בשם סמוג, ביל קלאהן, מגיע ארצה שבוע הבא ל-2 הופעות. אני אישית לא אוהב אותו, אבל מסתבר שהגיע אלינו דיסק שלו לקראת ההופעה, אז מי שרוצה להשמיע בתוכנית ולספר על ההופעה יזכה לשלוש נשיקות מאחד מאנשי פאסט מיוזיק. סמוג הזה חבר של ג'ואנה ניוסום, אז בואו נהיה נחמדים אליו ואולי חברתו (הפי אלף יותר מוכשרת ממנו) תגיע גם.

Trixerin

New member
אבל העניין איתו

שהוא משעממממםםםם.... איפה היושרה האומנותית שלך, לשלוח אותנו להשמיע דבר שאתה כל כך לא מעריך

davecom

New member
נראה קצת יבש באמת

דיג'יטל פרימיטיב? מי אלה? אתה באמת מכיר אותם? מוצ"ש הבא תהיה הופעה בבית המוסיקה של דליילה, שדיסק שלהם הגיע לרדיו ואני מכיר קצת את האנשים ודי מחבב. זה מה שאני יכול וזוכר לתרום ללוח ההופעות, בעיקר בגלל שזה כבר באמת שייך ללוח הבא. אני רוצה כבר לימודים, קצת נמאס.

fugitive

New member
לגבי דיג'יטל פרימיטיבז

אני לא שמעתי עליהם אף פעם, אך הנה מה שדליתי מהאינטרנט: Digital Primitives הוא הרכבם של המתופף צ'אד טיילור (CHICAGO UNDERGROUND), הסקסופוניסט אסיף צחר (WILLIAM PARKER, HAMID DRAKE) ובונה הכלים הייחודיים והזמר קופר מור. השלושה, ששיתפו פעולה בשלל הרכבים לאורך השנים, חברו יחדיו לפני כשנה והחלו להופיע תחת השם DIGITAL PRIMITIVES. הם הספיקו להופיע בשנה האחרונה ברחבי ארה"ב, איטליה, ישראל וצרפת ולהקליט אלבום הנושא את אותו השם. לתל אביב תגיע השלישייה היישר מהופעתם בפסטיבל הנחשב ALL TOMORROW’S PARTIES שם יופיעו לצד אומנים כניק קייב, ספיריטיואליזד ועוד. הסאונד של דיג'יטל פרימיטיבז, כשמם כן הוא, מצליח לחבר בין אנרגיות קדמוניות ושורשיות הבאות לידי ביטוי בכלים שבונה קופר מור, ביניהם MOUTH BOW (קשת פה), DIDDLEY BO (בס הקשה בעל מיתר אחד), בנג'ו נטול שריגים ועוד, ובין צליל חדשני המחבק בחום ובהרמוניה סגנונות מוסיקליים של המאה האחרונה כרוק אלטרנטיבי וג'אז. התוצאה היא מופע של אנרגיות סוערות ואוסף מקצבים סוחפים שמשרטטים בקווים אמוציונאליים ברורים גם את האמירה הפוליטית של השלושה. לא נשמע מעניין?

בשנטי1

New member
בני בשן בבית המוסיקה- חמישי,3/4, 22:00../images/Emo70.gif

גיטרה - איתמר רוטשילד חמישי, 3/4, 22:00 בית המוסיקה (קרן היסוד 25), ירושליים כניסה חופשית !!! www.benibashan.com www.myspace.com/benibashan [email protected]

davecom

New member
מזל טוב

נראה לי שלא בית המוסיקה פירסמו את זה. אז מי זה אם ככה? האם... כנראה שההופעה נסגרה ממש עכשיו, גם אני לא ראיתי פרסום על זה מקודם. והכוונה היא בטח ל 2.5 ולא כמו שכתוב.

G4rfi3ld

New member
בני בשן בוטל

נמאס לו להופיע רק מול בועז ואנה בירושלים, כנראה.

למעלה