לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

נפצח בהודעה עצובה: המקום היחיד שאני באמת אוהב לראות בו הופעות, הסינדרום שברחוב הלל, ייסגר ב-1 ביולי אלא אם יקרה נס. באמצע אפריל התארגן מופע התרמה בבארבי בת"א (בארגונם של דודי לוי ודן תורן), נראה לי שהפעם באמת חשוב ללכת. אחרי שנעם רותם נתן שם אתמול את מה שהיה כנראה ההופעה הכי מרגשת שראיתי שם אי פעם, אני ממש עצוב, אבל אופטימי (על ההופעה של נעם רותם אולי בהזדמנות אחרת). נמשיך בהודעה משמחת: הפועל ירושלים ניצח אתמול את הצורר הצהוב מת"א, למקרה שלא ידעתם. ~שישי~ * לקראת מותו (?) הופעות שישי בצהריים חוזרות לסינדרום! אסף אבידן, שאני לא יודע מי הוא אבל קראתי בפורומים שהוא ממלא את הפאב עד אפס מקום, פותח את הליין המתחדש. * פון פייבלס, אתמול בילו עם עמרי והיום יאלצו לפגוש אותו עוד פעם, אבל הפעם הוא יביא את דודו! ואת תמר! ואת אסף! ואותי. בצוללת הצהובה. * מתי כספי יופיע בתיאטרון ירושלים. * חוזילטו בסירה. ~שבת~ * ג'נגו- איזה צירוף מקרים, גם הוא היה אצלנו השבוע- יופיע בסינדרום. * יוני רכטר וההרכב הצעיר שמלווה אותו יופיעו במעבדה. * אמיר דיקרמן יופיע חינם בבית המוזיקה. * חם ומחמם בום יופיעו בצוללת הצהובה. * מארקי פאנק, שבצירוף מקרים נדיר בהחלט נמצא כל שבוע אצלנו, יתקלט באוגנדה. ~ראשון~ * אפרת בן-צור, שבאופן מקרי עד מאד, חילקנו כרטיסים למופע שלה בסינדרום ביום ראשון, תופיע בסינדרום. * במעבדה יש מופע דאב ורגאיי גדול של המון נגנים מחו"ל תחת השם "מג'יקל רוטס". * גפן בי יופיעו בטוביה. ~שני~ העם היהודי חוגג את יציאתו מעבדות לחירות, אלא שבכל דור ודור עומדים עליו לכלותו. ~שלישי~ * פג אדיר, סינגר-סונגרייטר שפועל בלייבל המשובח פיתקית, יופיע באוגנדה. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: השישייה של עופר גנור. ~רביעי~ * בסינדרום יופיע אסי אברג'יל, איש הלהקה "ריקוד של מכשפים". ~חמישי~ * מרסדס בנד חוזרים מגובים בגיטריסט החדש גיא שמי (אינפקציה, דה-גירלז), בצולת הצהובה. * איגי וקסמן בסינדרום. * בבית המוזיקה בחינם: "הרסיטל של עידו שירום". * באוזן השלישית, מחווה לקפטן ביפהארט. הידד! חג שמח וחופשה פורייה לכולם.

G4rfi3ld

New member
ביפהארט! כיף!

ואביא גם את נינו :) יש למרסדסים גם בסיסט חדש. אולי עכשיו הם יהיו קצת פחות דוחים. אלללה אדום עולה להתראות הערב תודה בועז והפועל.

davecom

New member
שום דבר לא מקרי

אז מרסדס בנד חוזרים? לא נראה לי שנגן או שניים יכולים ממש לשנות להקה שמצליחה ברדיו. סביר להניח שהלהיטים יבלעו אותם. במוצ"ש, מי שמספיק, יש בסירה תקלוט של ליאור אסטרו (שבאופן לא מקרי גם קשור לרדיו) והללי, ידידתו המוכשרת וחובבת המוסיקה.

fugitive

New member
מעניין

זה קשור גם לעובדה שאני ממש לא שונא את מרסדס בנד, אבל איך הגעת למסקנה שהלהקה "מצליחה ברדיו"? לגלגל"צ הם לא הגיעו למיטב ידיעתי, ואני לא זוכר שגם ב-88 הייתה התלהבות. יותר מזה, גם בפורומים וכאלה הלהקה עוררה אנטגוניזם עצום. אתה יכול להיכנס לביקורת על האלבום היחיד שלהם בשרת העיוור, ולראות שם מגילה של גולשים שמתווכחים אחד עם השני. מה שמוביל אותי למסקנה שמדובר באחת הלהקות שמעולם לא היה מסביבן הייפ, ועדיין כולם משוכנעים שהיה כזה ושונאים אותם... זה באמת נורא מוזר ומעניין. אם מישהו עוד לא הבין מה עמרי ואני חושבים, הנה הביקורת בשרת, לדעתי בדיוק שנתיים לאחור.

davecom

New member
נראה לי שזה עצם העובדה

שאני בקושי שומע רדיו, ובזמנו הכרתי שירים שלהם בע"פ. זה כנראה אומר שגם כשכן פתחתי עדיין השמיעו אותם, כנראה. כי אנשים בסביבה שלי לא מקשיבים להם.

שי פישר

New member
אם גיאחה שונא אותם

זו בהחלט נקודת זכות לטובתם

davecom

New member
מוביל דעה,

מה שנקרא... האמת שפעם תיקלטתי לפניהם בצוללת. רגע היסטורי.

G4rfi3ld

New member
אני גם שונא אותם

ודווקא בשנאות שלו גיא די זהה לשלי (בוטן מתוק בקרקס).

fugitive

New member
אני שונא את בוטן ולא שונא אותם

יש מישהו שאוהב את גדי אלטמן???

G4rfi3ld

New member
תמר אוהבת את גדי אלטמן

היא חרטה את השם שלו על היד שלה בעזרת מקל של סוכריה.

davecom

New member
תני לי לנחש

זה היוזר של אח שלך, בגלל שחמקת משולחן הסדר מיד אחרי האוכל. אני צודק?

כמעט....

חמקתי משולחן הסדר אחרי האלכוהול והמנות הראשונות, בדיוק כשהביאו את הפגרים, על מנת להרהר בקשר המיסטי שבין ארבע הכוּסיות של פסח לארבע הכושיות של פסח (האם הכושיות היו כוסיות?).

gilgamesh

New member
ההופעה בסינדרום

ראשית כל נרשמה נוכחות יפה של שדרנים, ארבעה וחצי ליתר דיוק, אם לספור גם את את בועז כהן מ-88 אז חמישה וחצי. שנית אני שמח להכריז על אירוח של אפרת בן צור (וגם אסף אבידן, ואם ירצה הי"ו-היאיר יונה, גם רוקפור) אחרי פסח. שלישית אני מבין למה הסינדרום נסגר, כל כך הרבה תקלות טכניות שפשוט קלקלו לאפרת את ההופעה, שלא להזכיר את הברברי שישב לידי ועשה רעשים עם שקית ניילון, לא זאת בלבד אלא שלאחר מכן הוא גם כרסם לי דוריטוס ליד עור התוף, הרס לי את הבוטלג המנוול. רביעית, על אף הכל, התמוגגתי.

למעלה