לוח הופעות

fugitive

New member
לא היו כל כך הרבה תקלות טכניות

אני רוצה לצטט את ארז (מחליפו של אליקום לעתיד) לגבי התקלה הטכנית היחידה שהייתה עם המה שמו הזה שהיא ניסתה לנגן עליו: אם כל אחד יתחיל להביא את האורגנית צעצוע שהוא קיבל בגיל 5 וינסה לחבר אותה למערכת הגברה בסינדרום, זה לא יגמר טוב. שלא לדבר על זה שהחתולה שלה השתינה על הדבר הזה... אני אבל גם הבנתי למה הסינדרום יסגר- השתייה יותר מדי זולה. יאללה להעלות את המחיר. היה טוב, בעיקר ברוך.

davecom

New member
גם ארז היה?

וגם בועז כהן? כבוד. לענייני הסינדרום, זוית נוספת לעניין הכספי - מנסיוני אני יודע שדמי הכניסה להופעה לרוב נקבעו ע"י האמנים עצמם, וכל הרווחים מזה הלכו גם אליהם. הסינדרום, לפחות בתקופות שאני מכיר, הרוויחו רק מהמשקאות. זאת הסיבה שמה שהקהל ראה בסופו של דבר זה את העובדה שחייבים לשלם לפחות 20 ש"ח על שתייה. זה משהו שהעלה הרבה טרוניות אבל אני ראיתי בזה משהו הוגן למדי. זה נתן לאמנים זכות לקבוע את המחיר לפי מה שהם יודעים או חושבים שהם שווים, וגם לצאת עם סכומי כסף די מכובדים אפילו מהופעות עם לא הרבה קהל. זה עדיף לדעתי על השחיטה של אמנים ע"י מקומות של הופעות. הקהל גם ככה קונה שתייה, וזה יוצר חלוקה יותר הוגנת בין המקום לבין האמן. הבעיה היא, כמו שאנחנו רואים, שזאת לא החלטה עסקית מתגמלת תמיד, וגם הבנתי שכל ההתנהלות מול הרשויות די מכבידה על המקום. כ"ץ אוהב לספר על זה סיפורים אינספור. סה"כ זה אולי המקום הסביר היחידי להופיע בו במרכז העיר. רוב השאר המקומות הם אילתורים די חובבניים.

fugitive

New member
ארז שוב היה

אבל לדעתי בועז כהן הגיע כי הוא קרא שהסינדרום עומד להיסגר. הסינדרום ידוע כמקום הכי הוגן מבחינה פיננסית לכל הצדדים. אני חושב שאפשר להעלות קצת את מחיר השתייה שם, זה לא מקום שבאים אליו לדפוק ת'ראש, אנשים שותים עם ההופעה ואני לא יודע כמה נשארים אחרי. אני לא אתחיל לספר כמה אני אוהב את הסינדרום יותר מכל מקום אחר להופעות בעיר הזאת כי זה לא ייגמר.

Sleepy strange

New member
בועז כהן הגיע כי ...

בועז כהן הגיע כי הוא אוהב את ירושלים, ואוהב את עמיחי כ"ץ, ואת יפעת המקסימה ואת אפרת בן צור הנהדרת.

fugitive

New member
לא היה לי ספק...

פשוט רמזתי שזו הייתה מחווה של סולדיאריות בימים קשים לסינדרום, לא רמזתי שמישהו (...) הלך להופעה של אמן שהוא לא אוהב. בהופעה של נעם רותם כמה ימים קודם, הוא ביצע את הגרסה העברית שלו ל"חרב דמוקלס" של לו ריד, ומעבר להקשר שבו רותם תירגם את השיר, והעובדה שהוא קבר את סבתו באותו יום, הוא ציין כמובן שחרב דמוקלס נמצאת גם מעל ראשו של הסינדרום עכשיו. אני לא התאוששתי מההופעה הזו עדיין...

Sleepy strange

New member
שיהיה לנו רק טוב ושהסינדרום יחיה

מסע ארוך אל תוך החלום http://www.notes.co.il/boaz/30906.asp

G4rfi3ld

New member
אני יושב ומחכה ללוח הופעות

ורק עכשיו קלטתי שבכלל לא יום שישי היום... טוב, נו. רק להוסיף שבאוזן השלישית יש הקרנות של סרטים בחינם במהלך החג.

benital

New member
הערב הכי חם בעיר הופעות חיות פאב הכוסית כניסה

הערב הכי חם בעיר הופעות חיות פאב הכוסית כניסה חופשית ערב בלוז ורוק וגאז כניסה חופשית אתם מוזמנים ההופעות בפאב הכוסית הן כל שבועיים בימי חמישי בשעה 22:30 ככר רבין 5 תל אביב ממומלץ להזמין מקומות מראש(הפאב קטן) טל:03-5223244 ההופעות הן בסגנון הבלוז רוק וגאז 25שנה לפאב הכוסית

benital

New member
הערב הכי חם בעיר הופעות חיות פאב הכוסית כניסה

הערב הכי חם בעיר הופעות חיות פאב הכוסית כניסה חופשית ערב בלוז ורוק וגאז כניסה חופשית אתם מוזמנים ההופעות בפאב הכוסית הן כל שבועיים בימי חמישי בשעה 22:30 ככר רבין 5 תל אביב ממומלץ להזמין מקומות מראש(הפאב קטן) טל:03-5223244 ההופעות הן בסגנון הבלוז רוק וגאז 25שנה לפאב הכוסית

benital

New member
הסקספוניסט בניטל ולהקתו 26.4כניסה חופשית

הסקספוניסט בניטל ולהקתו 26.4כניסה חופשית ההופעה בפאב הכוסית ככר רבין 5 תא 03-5223244 מומלץ להזמין מקום מראש כניסה חופשית ההופעות הן כל שבועיים ביום חמישי ה 26.4 בשעה 22:30 בני טל –סקספון טנור- סופרן-אלטו-ובריטון שאולי לינג- גיטרה חצי נפח חשמלית ירון זיו- גיטרה בס חשמלית איתן יחזקאלי- תופים עמית פרסקי- מנהל במה ההרכב מנגן בלוז רוק וגאז חומר מוכרים בעיבודים שאנו מנגנים. ההופעה מלאה ברגש קצב ונשמה דו שיח מוזיקלי בין הנגנים . אנו מנגנים שנים ביחד הרכב מגובש המנגן כשעון מתוזמן הנגנים שאולי ירון ואיתן הם מהטובים שבנגנים בארץ ההרכב קיים כ15 שנים ומופיע בקמלוט הרצליה קמלוט תל אביב פסטיבל הבלוז בסינמטק ועוד.... אנו מחכים לכם בני שאולי ירון ואיתן

benital

New member
דרוש מתופף בסביבות ה 40 לחייו(גאז ובלוז) מי

דרוש מתופף בסביבות ה 40 לחייו(גאז ובלוז) מיקצועי מתמחה בנגינה רבת שניים בהרכבים בסגנון גאז בלוז ורוק לנגינה בפאב הכוסית באופן קבוע פעמיים בחודש בימי חמישי החל מ22:00 עד 0100 לשלוח חומר לבני טל [email protected] ההרכב מנגן כ10 שנים ביחד

benital

New member
הסקספוניסט בניטל ורוני צור 3.5 כניסה חופשית

הסקספוניסט בניטל ורוני צור 3.5 כניסה חופשית ההופעה בפאב הכוסית ככר רבין 5 תא 03-5223244 מומלץ להזמין מקום מראש כניסה חופשית ההופעות הן כל שבועיים ביום חמישי ה 3.5 בשעה 22:30 בני טל –סקספון טנור- סופרן-אלטו-ובריטון רוני צור – קלידים hamond ירון זיו- גיטרה בס חשמלית איתן יחזקאלי- תופים עמית פרסקי- מנהל במה ההרכב מנגן בלוז רוק וגאז חומר מוכרים בעיבודים שאנו מנגנים. ההופעה מלאה ברגש קצב ונשמה דו שיח מוזיקלי בין הנגנים . אנו מנגנים שנים ביחד הרכב מגובש המנגן כשעון מתוזמן הנגנים שאולי ירון ואיתן הם מהטובים שבנגנים בארץ ההרכב קיים כ15 שנים ומופיע בקמלוט הרצליה קמלוט תל אביב פסטיבל הבלוז בסינמטק ועוד.... אנו מחכים לכם בני שאולי ירון ואיתן

benital

New member
הסקספוניסט בניטל ולהקתו 10.5כניסה חופשית

הסקספוניסט בניטל ולהקתו 10.5כניסה חופשית ההופעה בפאב הכוסית ככר רבין 5 תא 03-5223244 מומלץ להזמין מקום מראש כניסה חופשית ההופעות הן כל שבועיים ביום חמישי ה 10.5 בשעה 22:30 בני טל –סקספון טנור- סופרן-אלטו-ובריטון שאולי לינג- גיטרה חצי נפח חשמלית ירון זיו- גיטרה בס חשמלית דורון גיאת- תופים עמית פרסקי- מנהל במה ההרכב מנגן בלוז רוק וגאז חומר מוכרים בעיבודים שאנו מנגנים. ההופעה מלאה ברגש קצב ונשמה דו שיח מוזיקלי בין הנגנים . אנו מנגנים שנים ביחד הרכב מגובש המנגן כשעון מתוזמן הנגנים שאולי ירון ואיתן הם מהטובים שבנגנים בארץ ההרכב קיים כ15 שנים ומופיע בקמלוט הרצליה קמלוט תל אביב פסטיבל הבלוז בסינמטק ועוד.... אנו מחכים לכם בני שאולי ירון ואיתן

למעלה