לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * missflag שהתארחו אצלנו בעבר ב"שמיעה סלקטיבית", חוזרים להופיע בצוללת הצהובה. * בלאקפילד של אביב גפן וסטיבן ווילסון, במעבדה. ~שבת~ * אסף אמדורסקי בצוללת הצהובה. * אהרון רזאל, כוכב הרוק של המגזר הדתי-לאומי, בסינדרום. * רוני פיטרסון ואחיו ריי, במופע קאברים לג'ימי הנדריקס במעבדה. * אנומה אליש בסירה. ~ראשון~ * אלון ברגבאום, שלא מזמן הוציא אי. פי חדש, בסינדרום. * ריטה תופיע באולם שרובר. מה זה אולם שרובר? * הייתכן כי ב-19:00 בערב תשודר הופעה של יהודה לדג'לי ואלי בריקמן בסינדרום? דודו? ~שני~ * רגאיי-סטן, שהתארחו אצלנו ב"גרוב הירוק", יופיעו בסינדרום. * משה שוראקי יופיע באוגנדה. ~שלישי~ * שרה סיני תופיע עם להקה בסינדרום (בניגוד להופעותיה עד כה בהן לוותה בגיטריסט אורן זילברשטיין, יוצר שווה בפני עצמו). * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: ששיית ורד דקל. ~רביעי~ * העברית, שהשבוע היו אצלנו ב"רדיו הר-הצופים מארח", יופיעו בסינדרום. ~חמישי~ * קודם כל כבוד לזקן השבט: שלום חנוך יופיע במעבדה. * אח"כ כבוד לחו"ל: שילה ג'ורדן תופיע בצוללת הצהובה מלווה באנסמבל הצוללת. * עוד ג'אז: די-פיוז'ן יופיעו בארטל. * ועוד ג'אז חינם: הקרוון של רן יופיעו בבית המוסיקה. * הדרה לוין-ארדי תופיע בסינדרום. * דודו המנחם, מישהו שמשדר פה, יתקלט בינקיז. * באוזן השלישית, ערב מחווה למנו צ'או, שכנראה רק אני מוצא אותו בלתי נסבל. שבוע טוב, שבת של לימודים (אני מקווה בשבילכם שלא) לכולם.

davecom

New member
כן, יהודה לדג'לי בשידור ברדיו השבוע

זאת הופעה מלפני שנה שהוקלטה ותשודר אצלנו ביום ראשון ב 19:00. ריטה באולם שרובר - זה האולם בתיאטרון ירושלים או משהו. משה שוראקי הוא אישיות בפני עצמו, וגם שכן שלי במקרה. מבצע שירי שאר רוח במבטא צרפתי חינני. יפה שהוא מופיע באוגנדה, זה יהיה משהו לא שגרתי. ואם יחליפו אותי ברדיו אני באמת אהיה ביום חמישי ביאנקיז.

G4rfi3ld

New member
חלש, חלש. שבוע חלש

ביום שלישי יופיע עמית ארז ביאנקיז, ב-21:00.

אם כל הכבוד לעמית ארז,

אני חושבת שביום שלישי בתשע בערב יש כמה דברים יותר אטרקטיביים לעשות. למשל, וסתם בחרתי דוגמא אקראית, אפשר להקשיב לרדיו הר הצופים (מאה ושש שש שש), אולי במקרה יהיה משהו מעניין. לא שיש לי יותר מדי ציפיות משתי הפוסטמות הצמחוניות האלה, שבטח יעשו תכנית מיוחדת לכבוד יום המחאה הבינלאומי כנגד תעשיית הפרוות בסין, אבל לך תדע.

עם כל הכבוד לעמית ארז

אני חושבת שביום שלישי בתשע בערב יש כמה דברים יותר אטרקטיביים לעשות. למשל, וסתם בחרתי דוגמא אקראית, אפשר להקשיב לרדיו הר הצופים (מאה ושש שש שש), אולי במקרה יהיה משהו מעניין. לא שיש לי יותר מדי ציפיות משתי הפוסטמות הצמחוניות האלה, שבטח יעשו תכנית מיוחדת לכבוד יום המחאה הבינלאומי כנגד תעשיית הפרוות בסין, אבל לך תדע.

למעלה