לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * פאנקשטיין מארחים את MC קרולינה, פחות או יותר בשעה זו, באכסדרה של התיאטרון. * ערן זקס מליטרשפיך, בשעה 13:00 בדילה. * הערב, רועי נשיא, שהוציא לא מזמן אלבום בשם "נקודה", במעבדה. * וגם, הדורבנים במופע "לוי", בצוללת הצהובה. ~שבת~ * לבנון! אוטורוסיה! בסירה. כולם לרוץ. * דניאל זמיר, שכמו לבנון גם הוא התארח בעבר אצלנו, בצוללת הצהובה. ועמרי היה אומר- כולם לרוץ. * יזהר אשדות במעבדה. * יולקי פלקי במוסיקה צוענית בסינדרום. ~ראשון~ * בני בשן יופיע בסינדרום. מה אני אגיד לכם... אני מחכה להופעה הזו כבר שבועות, אבל אני כנראה היחיד. יהיה מעניין שם. וריק. ~שני~ * שלי שפר, שהתארחה בעבר ב"רעש לבן", תופיע בסינדרום. ~שלישי~ * תמר אייזנמן תופיע בסינדרום. * טריו אופיר שוורץ במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי. * לטיפה פאנק תתקלט בסירה. ~רביעי~ * קנגרו (שעושים נדמה לי רגאיי וFאנק) יופיעו במעבדה. * טריפל פיצ'ר בצוללת הצהובה, עם הלהקות: דצמבר, אטלנטיקה והפרי-רדיקלס. * עמי יארס יופיע במייקס פלייס. * בסינדרום יהיה מופע קאברים לשישי שנות החמישים: בק טו דה פיפטיז. ~חמישי~ * גבע אלון יופיע בסינדרום. עדיין הופעה מאוד מומלצת. * והאיש שגבע ניגן גיטרה באלבום האחרון שלו, ועכשיו הוא מלכלך עליו, ארקדי דוכין, יופיע עם הפסנתר במעבדה. * כפיר שתיוי, מעין תואם טום ווייטס ישראלי מבאר-שבע, יופיע בדילה. * יהונתן שלמה יופיע חינם בבית המוסיקה. * אביטל רז, בחורה חדשה בשטח, תופיע בתיאטרון החאן. * באוזן השלישית, ערב מחווה לכהן הגדול של הפריק-פולק (שאני באופן אישי לא ממש אוהב)- דבנדרה בנהארט. מי שמצליח לשים יד על ההופעות שיש כל שבוע בבצלאל, שידווח לכולם, כי נמאס לי להפסיד את ההופעות המצוינות שם (או שבעצם חופשת הסמסטר המיתה את היוזמה הזאת?) בהצלחה במבחנים ובעבודות לכולם, יהיה בסדר.

G4rfi3ld

New member
תודה בועז, דווקא שבוע משובח

אולי סופסוף אראה את כפיר שתיווי, באסה שלבנון ודני זמיר מתנגשים. לזכור גם, כמו שדודו כתב מתחת, שבוני פרינס בילי מגיע הירושלימה בשישי לפברואר.

davecom

New member
כן כן

אני בעד לטיפה Pאנק בסירה, נראה לי שאני אהיה שם. מי שרוצה פגישה בארבע עיניים עם בועז, באמת מוזמן להופעה של בני בשן בסינדרום. עמרי - הלכת באמת לדני זמיר, או ללבנון? הייתי בלבנון לשנייה ולצערי הופיעו עדיין אוטורוסיה, שעם כל הכבוד... והיה גם ממש מפוצץ. באוגנדה, אגב, לא היה חומוס בשבת, ככה שלא הצלחתי לגעת בעכרמווי עם כל הרצון הטוב. ההופעות באוגנדה נראות מעניינות השבוע.

G4rfi3ld

New member
לא, לא הרגשתי טוב

נשארתי בבית וראיתי סרט אירופאי משובח כמו טה-טה-לה. מקווה ללכת בחמישי לכפיר שתיוי.

blahblah123

New member
../images/Emo41.gif missFlag בארץ!

להקת missFlag בהופעות השקת אלבום הבכורה, לפני טור שני לארה"ב ואירופה. ירושלים : יום שישי, 9.2 בצוללת הצהובה בירושלים, שעה 21:30 אפשר להוריד 2 שירים חינם באתר הלהקה, ואתם מוזמנים לבקר במייספייס ! www.missFlag.com www.myspace.com/missFlag

למעלה