לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * תומר יוסף בצוללת הצהובה. * עברי לידר והפסנתר במעבדה. * SOBO בפאואר-בלוז במייקס פלייס. ~שבת~ * יוני רכטר וסטודנטים צעירים למוסיקה במעבדה. * סיוון שביט בסינדרום. * חם ומחמם (בום) בצוללת הצהובה. ~ראשון~ * "ירושלים בלוז" בסינדרום. ~שני~ * הרכב רוק בינלאומי בראשות עמירם ישיק אלבום בשם "ליטל דפקטס" בסינדרום. ~שלישי~ * ערב של הלייבל "לוסט צ'ילדרן" באוגנדה. * רונית שחר בסינדרום. * הרכב כלי ההקשה "דואו-פרדיגמה" בתיאטרון החאן. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית מפגש. * יש לי חברים שטוענים שאהוד בנאי מופיע היום במעבדה אבל אני לא יכול לגבות את זה. ~רביעי~ * מג'יקל מיסטרי טור יכסו ביטלס בסינדרום. מומלץ להקדים. * עמי יאריס יופיע במייקס פלייס. ~חמישי~ * הדג נחש במעבדה. * להקת "21" האנטי-צה"לית תופיע בדילה באופן מפתיע. * הרכב גרמני-ישראלי בשם "עופרין" יופיע בצולל הצהובה. * מופע פאנק-רוק במייקס פלייס? סיליקון מונק במייקס פלייס. * ויקטוריה חנה מארחת את אילן בן-עמי בתיאטרון החאן. * אריאל וז'ן קלוד ג'ונס ינגנו ג'אז בחינם בבית המוסיקה. שבת שלום וגם שבוע טוב לכולם. *

G4rfi3ld

New member
ויקטוריה חנה או ז'ן קלוד ג'ונס?

מי, הו מי, יותר גרוע?

davecom

New member
נשמע שבוע משעמם

וגם היו הזדמנויות בעבר לראות את ויקטוריה חנה וקלוד ג'ונס יחדיו, מה שפתר את ההתלבטות הנ"ל

נאזם

New member
עמרי ,- אתה עדיין בטראומה מהקונצרט

של א. קולמן עם ג'ונס? זה יעבור . אז אולי ויקטוריה היא הפיתרון

Elisete Retter

New member
קפה ביאליק

שלום רב, אני שמחה להודיע לכם על ההופעה הבאה שלי בקפה ביאליק. יום שבת,20.1.07, קפה ביאליק בשעה 22:00 רח' ביאליק 2, ת"א. טלפון להזמנות: 03-6200832 אשמח לראותכם! בברכה אליזט www.elisete.com כתבה חדשה: http://www.elisete.com/articles/daily_jews_9_1_07/daily_jews_9_1_07.mh

gilgamesh

New member
לוח הופעות חודשי- סינדרום

מאחר והברמניות בסינדרום ערכו את לוח ההופעות על המחשב שלי, נטלתי לעצמי את הרשות להעלות את הרשימה לכאן. יום ב' – AMIRAM INC. – הרכב רוק בינלאומי בהנהגת היוצר והזמר עמירם עייני,בסיבוב הופעות לרגל צאת אלבום הבכורה:"LITTELE DEFECTS" 25/30 ש"ח לחייל או סטודנט 16/1 יום ג'- רונית שחר במופע אקוסטי 45 ש"ח 17/1 יום ד'- MAGICAL MISTERY TOUR –בשירי הביטלס 35/40 ש"ח לחייל או סטודנט 18/1 יום ה' - 20/1 מוצ"ש – דן תורן, נעה וקס וניר גת על הבס 30/35 ש"ח לחייל או סטודנט 21/1 יום א' – יונתן שלמה 20 ש"ח 22/1 יום ב' – 23/1 יום ג' – עמית מורלי 20/25 ש"ח לחייל או סטודנט 24/1 יום ד' - מופע קומדיה 25/1 יום ה' – 27/1 מוצ"ש – יולקי פאלקי – מוסיקה צוענית 25/30 ש"ח לחייל וסטודנט 28/1 יום א' – בני בשן 10 ש"ח 29/1 יום ב' – שלי שפר (רוק מקורי בעיברית ואנגלית) 20 ש"ח www.shelly-sheaffer.com 30/1 יום ג' – מים שקטים- מופע אחרון!!! 30/35 ש"ח לחייל או סטודנט 31/1 יום ד' – BACK TO THE 50'S –להיטים לועזיים מקפיצים משנות ה50 וה60 (אורון וקובי-" "magical mistery tour,אמיר ואור-the gender,תמיר) 25/30 לחייל או סטודנט 1/2 יום ה' – גבע אלון (flying baby ) במופע אקוסטי 30 ש"ח 3/2 מוצ"ש – ישראלים/פעולה/סקס –מארחים את דן תורן ושרה סיני 30 ש"ח

למעלה