לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * מ- 11:00, מפגן הגאווה באיצטדיון בגבעת-רם. שיעבור בשקט. * להקת מניה-דפרסיה תופיע בצוללת הצהובה. * מארקי פאנק (הוא משלנו!) יתקלט בנוצ'. * אלון אבנת יתקלט בסירה. ~שבת~ * מאור כהן והחולות במופע "שירי לאס-ואגס", קאברים לשירים משנות ה-50, בסינדרום. * משינה אנפלאגד במעבדה. * דפנה והעוגיות נוחתות בצוללת הצהובה. * בבנייני האומה יש ערב משירי קרליבך במסגרת פסטיבל העוד. ~ראשון~ * יונתן שלמה- המלצה של דודו זו המלצה- יופיע בסינדרום. * המופע "עוד ופיוט" בבית-שמואל במסגרת פסטיבל העוד. ~שני~ * הדרה לוין-ארדי, שהתארחה בשנה שעברה אצלנו בתוכנית "קסם נשי", תופיע בסינדרום. * יהודה סולומון ודוד סווירסקי, אנשי להקת "המושב", יתנו מופע אקוסטי בצוללת. * "גשר בין מזרח למערב במוסיקה של כמיל שג'ראוי", זה שם המופע שיעלה הערב בבית הקונפדרציה במסגרת פסטיבל העוד. * כמו בכל שבוע, העכברושים ינגנו ג'אז בקוביה. * ולא פחות כמו בכל שבוע: באוזן השלישית יוקרן הסרט התיעודי "השטן ודניאל ג'ונסטון". ~שלישי~ * ע"פ פרסום אחד: רפי פרסקי בסינדרום. אבל אין לזה גיבוי במקומות אחרים. * "דה אנקלז לואיזיאנה" יופיעו במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי. * "המשורר הנדיר, המוסיקאי העצוב- פריד אל-עטראש"- שם המופע שיעלה בבית-שמואל הערב במסגרת... פסטיבל העוד. ~רביעי~ * וגם זה קורה במסגרת פסטיבל העוד: להקת המטאל הישראלית אורפנד-לנד תעשה מופע רוק ופיוטים או משהו כזה בבית-שמואל. * שטוצ'קה וקרמניה מהלייבל הירושלמי g6pd יתקלטו באוגנדה. * "אקוסטיכ"ץ"- שזה כ"ץ מהסינדרום ועוד מישהו- במופע עם חומר מקורי וקאברים- בסינדרום. ~חמישי~ * הידד! להקת לבנון (שפתחה את מסורת "רדיו הר-הצופים מארח") המצויינת תופיע בסירה. הופעה טובה מאוד, ותהיה שם עוד להקה, ירושלמית בשם "שלף גזוכט". * "רגאייסטן" ו"סובארו סטיישן" יופיעו בצוללת הצהובה. * "המוסיקה סופית פרסית"- זה המופע עם השם הכי מוזר שהיה בפסטיבל העוד אי פעם, וזה קורה בתיאטרון ירושלים. * באוזן השלישית יש ערב מחווה ללהקה שכדאי להכיר: TV on the radio. אפשר להתחיל ישר מהאלבום המהמם ביופיו שהם הוציאו השנה: Return to cookie mountain, או לחילופין פשוט להגיע לאוזן ביום חמישי. סופ"ש מוצלח, שבת שלום ושובוע טוב לכולם.

davecom

New member
תוספות זעירות

זה משעשע, אבל שטוצ'קה וקרמניה (רביעי) זה בעצם אדם אחד וחמוד בשם אליעד ואגנר. הפירוש של השם, אם אני זוכר נכון, זה איזהו מרכיב שיש בסביח, או בחומוס או משהו כזה. ואגנר גם התראיין במסגרת הסשנים המפרכים של פסטיבל סי-סיידז, אבל זה לא יצא לאור עדיין. מארקי Fאנק יתקלט גם בסירה במוצ"ש. למי שהקשיב התוכנית הראשונה שלו ביום חמישי היה כמובן מצויינת. אין לי אחוזים, באמת שלא. בועז - תזכור אותי למוצ"ש הבא. אני מתקלט בסירה.

למעלה