לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * אפשר עדיין להספיק- בערך ב-13:30 הדג נחש יופיעו בתיאטרון ירושלים. * הלהקות "דולי" ו"לוס קפרוס" בפאנק צועני במעבדה. נשמע מאוד מעניין. * סינרגיה בצוללת הצהובה. ~שבת~ * שלומי שבן והפסנתר בצוללת הצהובה. זה לא קורה הרבה, אז כדאי ללכת. * אלי מגן והקונטרה-בס בסינדרום. נראה לי שגם הופעה של אלי מגן בירושלים לא הייתה הרבה זמן, אולי מעולם לא כסולן. בכל מקרה, מופע עם שירים מתוך אלבום הבכורה שכולו לחנים למילותיו של מירון איזקסון. * דני ליטני עם איריס ועופר פורטוגלי ומקהלת גוספל בבית-שמואל. * מארקי פאנק- שתוכנית הבכורה שלו אתמול אצלנו בתחנה הייתה גרובית ביותר- יתקלט באוגנדה. * יעל ילינק תופיע בבית המוסיקה. הכניסה חופשית. ~ראשון~ * אלנטיס יופיעו בסינדרום. ~שני~ * העכברושים ינגנו ג'אז בקובייה. * עמית מורלי בסינדרום. ~שלישי~ * במסגרת ליין ג'אז בצוללת: טל בבילצקי פיוז'ן בנד. הכניסה חופשית. * רונית שחר בסינדרום. ~רביעי~ * מטבעו של הערב, להקת חם ומחמם ישירו לזכרו של יצחק רבין בסינדרום. אני לא בדיוק יודע מה זה אומר. * אצלנו ב-22:00 (עמרי- תקן אותי אם אני טועה) יתארח נדב זילברשטיין שזה מכבר הוציא את אלבום הבכורה שלו כסולן. אגב אתם יכולים להוריד אותו באופן חוקי ובחינם פה http://basemnt.com/blog/?cat=6 ואם אתם כבר שם, אפשר להוריד באותו פורמט אלבום אלקטרוני ישראלי מופלא למדי, של הצמד אלכסנדרה ואנה. ~חמישי~ * נעם רותם, לקראת אלבום סולו שני, בסינדרום. זו הופעה מאוד אינטימית מרגשת ומוצלחת, אני ראיתי אותה 3 פעמים וממליץ מאוד ללכת. * אנשי הלייבל G6PD (הלא הוא החלבון המופלא מפרק הסולפא) יתקלטו בבית המוסיקה. הכניסה חופשית. סופ"ש מוצלח ושבת שלום.

G4rfi3ld

New member
אכן נדב זילברשטיין ברביעי

תודה על ההשקעה בועז. אני הולך מחר בעזרת השם לשלומי שבן, למרות שגם אלי מגן נראה לי שווה.

fugitive

New member
אני חשבתי שמארקי פאנק

ערך את מה שהיה אתמול ב-21:00. עכשיו ראיתי שדודו רשם שהוא מתחיל רק עוד שבועיים. בכל מקרה, זה היה אדיר.

davecom

New member
תודה

מארק יתחיל לשדר אי"ה עוד שבועיים. אני אכתוב על זה הודעה אולי יותר מסודרת כשזה יקרה. מיותר לציין שזה מאוד משמח אותי, כמו ששמתם לב הייתי הנציגות שלו בקומונה ז"ל לאורך השבועות האחרונים. תודה על המחמאות לתוכנית. מארק לא יכל להספיק לערוך אותה אז גייסתי השראה ו... אני בטוח שמארק יעשה את מצויין ומעניין כמו תמיד.

davecom

New member
יש בזמן הקרוב הופעות בבצלאל

כדאי לעקוב, אני לא יודע איפה. מארקי fאנק (ע"ע) הופיע שם ביום שני של השבוע הראשון ללימודים, ומתוכננות שם הופעות מעניינות של בכירים בסצינה (אנשים שונאים שאני אומר את זה אבל מילא). אם אני אשמע משהו אני אכתוב.

למעלה