לוח הופעות אני צריכה לוח הופעות בתל אביב והמרכז תודה
ר רעות הקטנה New member 18/9/04 #4 נצל"ש שכזה...זה חשוב, כנסו... 20/9 לפי מה שהבנתי זה ערב היפ הופ בבארבי....שם הדנחש יופיעו שם מישהו שמע כמוני? ואם כן מי עוד יהיה שם?
נצל"ש שכזה...זה חשוב, כנסו... 20/9 לפי מה שהבנתי זה ערב היפ הופ בבארבי....שם הדנחש יופיעו שם מישהו שמע כמוני? ואם כן מי עוד יהיה שם?
F FunkyGiraffe New member 18/9/04 #6 נראה לי שאני לא בא מכמה סיבות הישראלים חיילי הנקמה סאבצל = פול ערסים למרות שהייתי מת לראות גם את קוואמי וביג מווווו וחוצמזה, למחרת יש ביצפר =\
נראה לי שאני לא בא מכמה סיבות הישראלים חיילי הנקמה סאבצל = פול ערסים למרות שהייתי מת לראות גם את קוואמי וביג מווווו וחוצמזה, למחרת יש ביצפר =\
° ° w a v e ° New member 19/9/04 #11 מה?! קוואמי?? ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif בשבילו אני אסבול את כל הערסים והביצפר שאחרי
F FunkyGiraffe New member 19/9/04 #12 ערוץ 1 צינזרו אותו מסיבות לא ידועות ברגע האחרון צעד טיפש ומוריד 50 אחוז מסיכוי ההגעה שלי
° ° w a v e ° New member 19/9/04 #14 ראסמי צעד טיפש!! ../images/Emo46.gif הוא הסיבה היחידה שהייתי באה, אבל עכשיו בכלל אין בשביל מה לבוא...
ראסמי צעד טיפש!! ../images/Emo46.gif הוא הסיבה היחידה שהייתי באה, אבל עכשיו בכלל אין בשביל מה לבוא...