לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

לוח ההופעות מרכין את ראשו לאור מותם המזעזע והפתאומי של גיבורי (ה)תרבות (הכלום) הדגולים מייקל ג'קסון ופארה פוסט אמש. יהי זכרם ברוך, השם יקום דמם. ~שישי~ * מ- 13:00 - dd/mm/yy יופיעו באוגנדה. * מ- 14:00, כרגיל במעבדה, מופע מוזיקלי + מופע אמנות אחר. היום, תומר בר על המוזיקה, ו"אורבן אנלוגי" - מופע אמנות בינתחומית בלייב (אין לי מושג מה זה אומר). * ואתם מוזמנים גם לצהריים של ג'אז בסטארדאסט. * בלילה: אלון אולארצ'יק בהופעה במעבדה. * ערב מ.ר.י נוסף בבאסס עם בלונדי, מוג'הדין, פיקה/קין, ואדים ועוד. * בלקן רייב בקצה, כרגיל עם בלקדן וחסידעבאדי. * מארקי Fאנק בסירה. ~שבת~ * ערב של כוכבי הפלייליסט החדשים בירושלים. נפתח עם כוכבת הפלייליסט הוותיקה יותר, עלמה זהר, שתופיע בצוללת הצהובה. * אורי מרק, שכוכבו דעך מהר, בבאסס. * מיכאל גריילסאמר, שעברו ימים רבים מאז פורסם ככנר ההיפי בפרסומים של הסינדרום, ועד כיכובו במצעדים כעת, יופיע בבית אביחי. * אולה ופטר (היחידים שעדיין לא כבשו אף פלייליסט), יתקלטו בסירה. ~שני~ * ערב פולק ישראלי רך במיה בר: גפן בי, חגי גוטמן, רוני אמיר ועוד. * ערב סיום של פרוייקט ההרכבים של הצוללת הצהובה... נכון! בצוללת הצהובה. * ערב מוזיקת עולם גרובית באברם, גם כאן ידם של חסידעבאדי בדבר. ~שלישי~ * שלום גד באוגנדה. יש אלוהים. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: יואב עמיצור. * ערב "קוברה" בשיטת ג'ון זורן בבאסס, אם כי זורן עצמו כנראה לא יגיע, והערב יהיה בניצוחו של ז'אן קלוד ג'ונס (לשמחת עמרי). * צחי פיקה יתקלט מוזיקה קיקיונית בסירה. ~רביעי~ * לאחר שלא הצליח להציל את הפטיפון, ינסה דיוויד ברוזה להציל את משכנות שאננים (כן, חזרו הופעות הקיץ על גג משכנות שאננים. שמישהו יפתח את חניון חרטא עם גויים של יום חול). * כבכל יום רביעי בבאסס, ג'ה-רוזלם קולינג בניצוח ראסטה ציון. ~חמישי~ * ביום שלישי נפתח "מטר על מטר", פסטיבל שירה בשכונת נחלאות (במגוון מיקומים בשכונה). הארועים היותר מעניינים מבחינה מוזיקלית יתרחשו היום, עם הופעות של (בין השאר) ערן צור ויובל מסנר, להקת המדרגות, ובמנהל קהילתי "לב העיר" (מקום שאני מאד אוהב) תחגוג להקת הברירה הטבעית 30 להיווסדה. * אהוד בנאי במופע (המאד לא מומלץ) "הפסקת חשמל" בתיאטרון. * רות דולורס וייס במעבדה. * ארז לב ארי על גג משכנות שאננים. * דאבל פיצ'ר מהגיהנום בצוללת הצהובה: ג'קו אייזנברג + עידו לדרמן (אמסטף, התקווה 6, אבל גם בוגר של "מיוזיק". יותר מבטיח מלהיות בוגר של "כוכב"). שבת שלום, ורק שיתקרר קצת.

הגרופי

New member
צר לי לראות

שאתה מכניס ללוח את דעותיך האישיות. לפחות אתה לא מערבב רגש והגיון. ואני מניח שתהיה פגישת שדרנים ביום שלישי באוגנדה

G4rfi3ld

New member
:D

שעשעתם אותי. וצר לי, אבל מייקל ג'קסון באמת היה גיבור תרבות, זה שבמקרה הוא מת באותו יום עם פארה פוסט לא אומר שהוא באותה קטגוריית כלום בה היא הייתה/עודנה.

לדור שלנו, בטח. אבל ההורים שלי, נגיד...

פארה שיחקה בחייהם תפקיד משמעותי הרבה יותר. חוץ מזה, היא - בניגוד לג'קסון - גם מעולם לא כיכבה בסיוטי הלילה שלי. אני בעדה.

ענבל מ

New member
שלום גד!!!!

אני מחכה בקוצר-רוח. עברה יותר משנה מאז ההופעה האחרונה שלו שם (פגישת השדרנים הקודמת). חוץ מזה, ראיתי שיוני רכטר יופיע בשבת הבאה על הגג של משכנות שאננים.

davecom

New member
נותנים לרכטר אישור על זה?

או שהוא סתם מגיע עם סולם :) האמת נראה שבוע מעניין. לא אתנגד להגיע לפיקה בסירה אחרי שלום גד. אני רציני. מייקל, אללה ירחמו. אני רואה את העניין בצורה קצת צינית, אבל אתמול ישבתי עם יעד בבית המוסיקה וצפינו בקליפים ישנים שלו וגם עם הג'קסון פייב. חתיכת היסטוריה. הוא באמת היה מוכשר רצח. חבל שהתדרדר אח"כ למגלומניה ריקה ולתסבוכות. תכלס באמת אחד מהאמנים הגדולים. לגבי פארה פוסט. תשמעו, השיער שלה בסבנטיז היה מרשים. מתנופף כזה לכל עבר. זה לא הולך ברגל. וגם כל השאר. מה שכן, תרומה תרבותית אפס.

ענבל מ

New member
הבאסה היא שזה נראה לי יקר בטירוף.

כבר מעדיפה לעבוד במוצ"ש. בעבר ההופעות על הגג לא היו בחינם?

fugitive

New member
רק למען הסר ספק

כל מה שנכתב למעלה היה בהומור, כמובן. באופן אישי, בתקופה שאני התבגרתי, ג'קסון היה משהו בין איש אומלל ומתפרק שמעורר את רחמי, לבין מגלומן באמת דוחה (ב"היסטורי" בעיקר). אבל גם אני נהנה מ"בילי ג'ין" לפעמים, מודה. במהלך הסופ"ש גם גיליתי קשר מעניין לאורי מרק, אבל זה באמת הרבה פחות מעניין.

davecom

New member
במשכנות ההופעות היו בהתחלה בחינם

כדי למשוך אנשים וליצור באזז. לגבי ג'קסון. אני זכיתי להכיר אותו בול בטרילר, רק כדי לחזות בו הופך מגאלומן גדל והולך. שלא לדבר על האופי האגרסיבי של המוסיקה שלו בהמשך האייטיז. לקח לי זמן לגלות את off the wall, שהוא באמת מאסטרפיס. אחד לפני טרילר. Fאנקי ומלא סול. טרילר לעומתו אובררייטד לגמרי. טיזר להשתוללות האייטיז ששלטה גם באלבום הזה בחלקים מסויימים.

rockwave

New member
../images/Emo97.gifעידו לדרמן וג'קו אייזנברג בדאבל פייצ'ר

עידו לדרמן וג'קו אייזנברג מגיעים לפנק אתכם תושבי הבירה..
עידו לדרמן, סולן להקת אמסטפ והבסיסט לשעבר של להקת התקווה 6 יוצא לדרך עצמאית עם אלבום בכורה ומגיע לצוללת הצהובה לדאבל פיצ'ר עם ג'קו אייזנברג שנמצא אחרי שנתיים של עשייה, ויופיע במופע רוק חשמלי עם שירים מקוריים פרי עטו מאלבומו הראשון ומהאלבום החדש. שתי הופעות שוות בכרטיס. יום חמישי, 2.7 בשעה: 21:30 הצוללת הצהובה רחוב הרכבים 13, א.ת. תלפיות- ירושלים להזמנות- 026794040 פייסבוק -http://www.facebook.com/event.php?eid=122831757626&ref=mf

Trixerin

New member
אין, אין על לוחות ההופעות שלך

אני לא מבינה למה אתה לא מגיש אותם במסגרת התוכנית. אני צופה עליית רייטינג מטאורית. אגב, לא הגיע הזמן שלהקת המרפסות ולהקת המדרגות ייתאחדו לבניין משותף?

davecom

New member
אולי כשהאזרח צודורוב והשפנפן

יתאחדו עם שרון מולדבי לגן חיות. אפשר להציע זריקת הרדמה. סתם. אני פשוט יודע שנעמה רגישה לעניין.

למעלה