לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

אתמול היו מעט מאד אנשים בהשקה של "אוכל בעמידה" באוגנדה, כולל בהופעה ה"סודית" של "נוודי הטלפיים" (מינוס פישוף). לא נורא, לפחות היה שם מרווח ונעים. גברון-אלפר-אוריון נתנו שם הופעה קצרה מאד עם סוג של מיטב שירי הנוודים ("חומוס" בביצוע עם פטישים ומחבת ושני שירי התחת של ההרכב), "הפה" ("שיר סיום" זה תמיד טוב) וגם שיר אחד של "פסיכופת צעיר" ("אייטיז") שהיה כבר ממש מרגש. לא יודע אם כל זה אומר למישהו משהו, אבל גם אם לא אז לא נורא. חומוס מתוצרת אוגנדה לא ראיתי שם. ~שבת~ * פאניק אנסמבל עם מופע פותח של שירה ז. כרמל במעבדה. * קורין אלאל תופיע בבאסס. * יש השבוע פסטיבל של מוזיקה קלאסית מאוסטרליה בירושלים, והיום יופיע בתיאטרון הפסנתרן דיוויד הלפגוט (נכתב שעל סיפור חייו מבוסס הסרט "ניצוצות" אם זה מעניין אתכם). * אורי דרור יופיע בקצה. * יונתן רזאל בבית אביחי. * פשוטי העם יופיעו בצוללת הצהובה. * מופע ג'אז קלאסי באברם. * ושלא תגידו שלא אמרתי לכם, שרית חדד בבנייני האומה. ~ראשון~ * לא יודע בדיוק למה, אבל יש עוד פסטיבל משותף של מוזיקה ישראלית וצרפתית בבאסס, מ- 18:30, מלא הרכבים משתי הארצות, שניים בוגי בלאגן ואחד מארקי Fאנק אלוהינו. * אבאלון + 220V (הרכב שאולי יהיה קשור לרדיו בקרוב?) בדאבל פיצ'ר בקצה. * אבי אדריאן ודודו בליליטי יופיעו באברם. ~שני~ * במסגרת אינדי מאנדיי בבאסס: אורי אבני (כתוב שיש השפעות של סיגור רוס ורדיוהד...). * רבל סאן בסירה. * הרכב הדוס-רוק (אני מנחש) הצעיר והמבטיח "שלנה עלייך" (זה באמת שנון) יופיע בבית אביחי. * דורון פלורנטין בבירמן. ~שלישי~ * בום פם יופיעו בבאסס. * במסגרת האוסטרליה-ישראל הזה, פול גראבובסקי יופיע בסינמטק. * קונצרט נוסף בסדרת ג'אז חם במרכז ז'ראר בכר: איזלין קליסטר. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: הדר נויברג. * מופע לזכר אהוד מנור בבית אביחי, בהשתתפות נורית הירש ועופרה פוקס. * מארקי Fאנק יתקלט באוגנדה. * מופו + עמוס ראסטה בסירה. ~רביעי~ * עוד מצרפת: ורוניק סנסון, זמרת הפופ הצרפתייה, בבנייני האומה. * יהונתן גפן ושלומי שבן בסשן על התנ"ך בבית אביחי. * להקת הדוס-רוק שייבה תופיע בצוללת הצהובה. * רביעיית תום כהן באברם. * אנה ואולה יתקלטו באוגנדה. ~חמישי~ * מצעד הגאווה יצעד (?) ומשתף פעולה בכמה נקודות עם הבאסס, האמת היא שממש לא הבנתי מה יקרה מתי. כנראה שבסוף היום תהיה מסיבת "קווירטק", שמלבד מופע הסליז המתבקש ושאר האקסטרווגנדות, יתקלטו נרקיס טפלר, הלית הקט וגם דינה. באיזשהו שלב מוקדם יותר, תתקלט גם עדי קום. * חוץ ממצעד הגאווה, יום חמישי הוא מצעד של מוזיקה אתנית. בתקליט תהיה מסיבה אסייאתית עם טל נויברגר. * טרייביט עם המוזיקה השבטית שלהם בצוללת הצהובה. * ועינת בצלאל בג'אז אתני אקוסטי באברם. * "יפה דמעתך", הופעה בטיפה. * אריות ירושלים + יוסף עובדג'ה בסירה. * מוסא יתקלט באוגנדה. זהו - שבוע אחרון של הסמסטר נעים לכלום, ושיתקרר קצת אם אפשר.

G4rfi3ld

New member
אוכל בעמידה זה טקסט מכונן

הטורים האלו שינו את חיי, מרגש שמוציאים את זה בספר עכשיו, רק חבל שרוב המקומות האלו כבר סגורים מזמן מזמן.

ואני אוסיף את רנט

שמועלה עוד כמה ערבים השבוע על גג "אל הלב" בתלפיות (מול קניון הדר), בהפקה דלת תקציב, עם תפאורה שמורכבת רק משולחנות, וכמה שחקנים וזמרים מוכשרים מאוד. גם מוצלח, וגם מחמם את הלב לראות דתיים משתתפים במחזמר על חולי איידס, טראנסג'נדרים, הומוסקסואליות וכו'. פלורליזם וכל זה. אנטיתזה לכל ענייני החניונים למיניהם. http://www.themerkaz.org/len/apage/24708.php

balkadan

New member
בוגי בלאגן התארחו בתוכנית שלי

אפשר לשמוע דרך ה-icast www.icast.co.il/global או דרך הבלוג: globalwarming106.wordpress.com היה כיף ממש וגם ההופעה אמש היתה מעולה אחלה אנשים הבוגי האלה

fugitive

New member
אזהרה: דברי בלע שמאלניים

לא משנה מה אתם חושבים על המוזיקה של בוגי בלאגן (אם אתם חושבים), אני חושב שהראיון הזה הוא לא רק מעניין אלא אפילו חשוב. פשוט חשוב לשמוע מה יש לאנשים האלה להגיד לנו. אז אני מאד ממליץ.

למעלה