לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * יש היום מרתון הופעות לכבוד חג השבועות באוגנדה, אלא שלא ברור לי מהפרסומים השונים מתי בדיוק הוא מתחיל. או ב- 13:00, או ב-17:00. יופיעו: יהוא ירון, מאריה אוצ'ר, רייסקינדר, מוס אן סין, אקיוט ועל-פי פרסומים מסוימים גם אלי לס. * ערב נוסף של מ.ר.י בבאסס. * רייב בלקני עם בלקדן בקצה. ~שבת~ * הודסקא אקספולסיב + עלה אש בבאסס. * אביב גדג' בבית אביחי. * בקצה יעלה מופע בשם "הכל יהיה בסדר - אסופת סיפורים מקומיים". לא ברור לי כל כך מה יהיה שם, אבל בין המשתתפים יובל מנדלסון, עדי קום ואיבו לולה (ועוד רבים). * במסגרת פסטיבל ישראל, הגרובטרון יופיעו בתיאטרון ב-23:30. * רביעיית סטיב פסקוף באברם. * מופע הצדעה לקווין בצוללת הצהובה. * מארקי Fאנק והאמסטר יתקלטו בסירה. ~ראשון~ * עלמה זהר ויוכי ברנדס יפגשו וידברו על התנ"ך (בטח תהיה גם קצת מוזיקה) בבית אביחי. * רנו גרסיה פונז טריו בתיאטרון, במסגרת פסטיבל ישראל. * מרים סדיקמן תשיר משירי דיוות הפופ הגדולות באברם. * איבו לולה בסירה. ~שני~ * אינדי-מאנדיי בבאסס: אשכה מתים + קסקס ויברטו + קימברלי קלארק + תקלוט של רדיו הר-הצופים (כנראה דודו הפעם). * בתיאטרון, במסגרת פסטיבל ישראל, הצגה ראשונה: פאולו פרסו והדבילז קוורטט (21:00); הצגה שנייה: עדינה פלדמן (23:30). * סאנג'אי קומר שארמה במופע מוזיקה הודית קלאסית באברם. ~שלישי~ * במסגרת פסטיבל ישראל בתיאטרון: אנסמבל פרטוורק (20:30); ואז אבישי כהן (הבסיסט, 21:00). * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: טבת סלע. ~רביעי~ * במסגרת פסטיבל ישראל בתיאטרון: ג'ושוע רדמן טריו. * רינת גוטמן במופע ראפ באברם. * ג'ה-רוזלם קולינג בבאסס. ~חמישי~ * שלומי שבן במופע פסנתר בצוללת הצהובה. * תיסלם בגן-הפסלים במוזיאון ישראל, נדמה לי שגם זה במסגרת פסטיבל ישראל. * מסיבת פאקוטק במעבדה - סן פטרסבורג נגד ירושלים. עם לנה פופובה וקארינה סאקיאן (סן פטרסבורג) ואנה (ירושלים). דינה תעשה וידאו-ארט. * ומסיבת "אוגה בוגה" בבאסס - מסיבה טרופית אמנם, אבל יתקלטו שם בעיקר האוס וטכנו, באחריות אביב ודינה (זו אותה דינה ממסיבת הפאקוטק? אם כן, זה נשמע בלתי אפשרי). * וגם "סאונד אוף דה גראונד" שיבצעו ג'אז אפריקאי באברם. חג שמח, שבת שלום, שבוע טוב, השבוע תהיה פריצת דרך. אני מרגיש את זה.

davecom

New member
פיהוק גדול

עדיף שתתרכז באמת בתזה, בוזי. יחד עם ההצעה לנאמנות / אזרחות והלינצ'ים במרכז העיר נראה לי שמאוד בקרוב יהיה אפשר להכריז על מצב חירום בירושלים. סליחה שאני נשמע ככה, אבל יש הרגשה שממש מעטים בירושלים טורחים עוד לארגן דברים שפויים פה (מישהו אמר באסס? מישהו אמר אוגנדה?). תיסלם בגן הפסלים נשמע לי ממש אירוני. כאילו. הם באמת לא יצטרכו לשיר וסוף סוף יקבלו את המקום הראוי להם. אוף. אני לא היחידי שטוען שממש משעמם בזמן האחרון בעיר הזאת. שמעתי דברים דומים מלא מעט אנשים מתוך העשייה פה. יכול להיות שאבירם מקיוב צדק בסופו של דבר?

G4rfi3ld

New member
דווקא

לא יודע, מרחוק זה נראה שבוע ככל השבועות עם כמה דברים מעניינים אפילו. אולי הבעיה היא שלא צמח משהו מעניין לאחרונה - איזה פאקוטק חדש, כמה להקות ישראליות מעניינות, סצינה כלשהי וכו'. אולי זה מה שגורם לזה להראות משעמם?

davecom

New member
הגיוני שזה גם סובייקטיבי

כלומר, ששוב נזכרתי במה ששכחתי. היום עברתי ליד כיכר החתולות ולא הרביצו שם לערבים. היה ריק לגמרי. יכול להיות שזה סוג של שיפור. החוויה האחרונה שלי משם פשוט הגיעה עד הדפים של עיתון זמן ירושלים. חוויה לא נעימה אבל די מאלפת. מכניס קצת פרופורציות לגבי המקום שאנחנו חיים בו.

G4rfi3ld

New member
הכל סובייקטיבי

למשל "עזבו אתכם שטויות" או שלום גד.

G4rfi3ld

New member
עזבו שטויות, היום יש לאנטמן יומולדת!

מזלטוב לאיש היקר והמוכשר. (וגם לרוקי בי יש יומולדת, מזלטוב רוקי בי)

fugitive

New member
מזל טוב לאס אנטמן! ../images/Emo77.gif

עד 121. מי ייתן ותשוב אלינו (בבקשה). ומזל טוב גם לרוקי בי.

davecom

New member
מזל טוב

מהחיילים בחזית ובצפון. שתקנה עדשות תקריב עצומות והולכות וגדולות. אמן.

למעלה