לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

כל המייליניג ליסטס ממקומות ששווים משהו בעיר הזאת, מכוונים לחודש קלנדרי, ולכן אני יודע על מעט מאד ארועים החל מיום ראשון. נעדכן בהמשך... ~שישי~ * רוצו לתיאטרון ירושלים! ב-12 יתקיים שם מופע אקוסטי של מירי מסיקה. * אוגנדה, ב-13:00, כוח המחץ ומלככי הפינקה. * ובערב באוגנדה, השקה לאי פי הרמיקיסים החדש מבית אק-דק, Love & Pop של ספארק או וניקו טין (שיש לנו כבר ברדיו): ניקו טין תופיע, ספארק או ומוזארקו יתקלטו. * בערב, במעבדה, רועי נשיא, עם חימום של אביגיל כהן. * בצוללת הצהובה, יוני בלוך (גם אם אתם אוהבים אותו אבל עברתם את גיל 16, מומלץ להתרחק). * ערב של רדיו הר-הצופים בבאסס. סתם. מארקי Fאנק והאמסטר משתלטים על העמדה בבאסס ומתעללים בביטים חסרי ישע. ~שבת~ * מי שלא שבע מארקי, בסירה יתקיים ערב ובו מופע של קוביאשי פורצלן, ותקלוטים של מארקי ואלטרנטיב צ'יק. * בום פם בצוללת הצהובה. * רועי ריק באוגנדה. * זבוב עם גרוב בבית אביחי. * המופע המשותף של יהונתן גפן ודניאל סלומון - "מראת פלאים" - יעלה בתיאטרון ירושלים. * מופע מחווה לעופרה חזה במרכז ז'ראר בכר. מילא זה, אבל רשימת המופיעים כוללת את רותי נבון, גלית גיאת, יורם רותם (ישיר?) וכל מיני דברים בעייתיים אחרים. ~שני~ * [רביעייה ראשונה] רביעיית פיטנגו במעבדה. ~שלישי~ * [רביעייה שנייה] במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית תומר בר. ~רביעי~ * אל פוסטר טריו במעבדה. * עומר קליין בצוללת הצהובה. ~חמישי~ * איזבו בצוללת הצהובה. * שולי רנד במרכז ז'ראר בכר. * כנסיית השכל במעבדה. שבת שלום, שבוע טוב,

fugitive

New member
מזל"ט לשלי! (וגם תוספות ללוח)

אפרופו מה שכתב הדר בפורום מוזיקה ישראלית, אולי זה המקום לתקן שהתוכנית שלי אינה הוותיקה בתחנה, כי "קנטה ברזיל" היא התוכנית הוותיקה בתחנה (כמובן). אז עד 120 ועד אין סוף תוכניות. תוספות ללוח: הארועים ב"קצה" (שדיברנו עליהם הרבה בתחנה לאחרונה) תמיד חומקים מלוח ההופעות איכשהו. אז הנה, נגיד שביום שלישי יופיעו שם הכוכב הלבן - לחלוטין אחת ההופעות היותר מסקרנות שהיו בעיר לאחרונה; וברביעי יופיע שם יונתן שלמה, גם הוא הוזכר ברדיו השבוע, בהקשר של ההפקה שמארקי מרים לו. ואפרופו ההופעה של הכוכב הלבן וגם מארקי, יום שלישי השבוע יהיה יום פתוח של בתי הספר לאמנויות בירושלים, ומזמן מגוון עצום של ארועי אמנות גם מחוץ לקמפוסים, חפשו את הפרסומים. בין השאר, בקמפוס של בצלאל, מארקי יתקלט, ובלילה, ברחבי העיר יהיו מבצעים מרשימים על אלכוהול לכבוד "יום האמנות" (סוד של שוטטות). אז שלישי בערב - אלכוהול זול והכוכב הלבן ב"קצה" (באמת נשמע כמו שילוב מנצח).

ענבל מ

New member
ביום א' בתל-אביב

הופעת טריו חשמלית של רם אוריון (עם ספי אפרתי וחגי שלזינגר. סוג של השילוש הקדוש). נדמה לי שבאוזן-בר. אני מתכננת ללכת, כבר המון זמן מתגעגעת להופעות החשמליות של אוריון שלא כוללות עוגיות וכן כוללות את שלז.

davecom

New member
מזל טוב קנטה שלי

דרך אגב. המחווה הזאת לעפרה חזה, נראה לי שיורם רותם עורך אותה או מגיש או משהו. אז לא לדאוג. וזאת רק אחת בסדרה של מחוות (או בואו נאמר החייאות מוסיקאליות וטיפולים נמרצים) וכוללות עוד שתי הופעות שאני זוכר בשבועות הקרובים. הזויות לא פחות.

ofershechi

New member
והופעה נוספת - עופר שכטר אקוסטי

בנוסף, עבדכם הנאמן מופיע ביום שישי ב-13:00 באוגנדה, כניסה חופשית, יהא גדול. הציפו בהמוניכם את החדרון, אבל תשתדלו לא לעשן שם יותר מדי. בברכה עופר שכטר (ברלין-בריסטול-ירושלים) www.myspace.com/ofershechter נ.ב - חזרתי מהודו, היה משובח.

FunnyCars

New member
ביום חמשי (12.03) בבאסס - הופעה של בני המה.

שבוע אחרי זה בבאסס (שישי, 20.03) - הופעה של קרוסלה וסטרוברי ג'אמז.

fugitive

New member
כן...

יש למעלה לוח הופעות של השבוע... הייתה לי תחושה שאף אחד לא ראה אותו בגלל ההודעות הנעוצות בסופ"ש. הייתי כבר בבאסס השבוע, במופע של קרני פוסטל ואפרת בן צור, ואפילו כתבתי על זה כמה מילים בפורום מוזיקה ישראלית בוואי-נט. לכבוד בני המה אני אפקוד את המקום שוב השבוע. יהיה מעניין.

למעלה