לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * עכשיו: יד ראשונה-יד שנייה בצוללת הצהובה, בסימן ברזילאי משהו. יופיעו: עלמה קלמה, גוארנה ועידן K (שזו להקה), ותתקלט מיכל גפן. * עכשיו באוגנדה: נועה בביוף. * בערב, בחיפה, נמשך מסע ההופעות של פול יאנג בישראל, במרכז הקונגרסים. * בערב בבאסס אצלנו, אחרי ההשקה של אתמול בקומפורט בת"א, אנדי ווטל ומארקי Fאנק ממשיכים לחגוג את האלבום החדש של מארקי באסיד טסט פארטי. רדיוטריפ יהיו שם גם כמובן. * ובאוגנדה, "אורי זוהר", שזה מישהו בשם אורי (לא שלנו) וזוהר (ניקו-טין). ~שבת~ * פול יאנג מסרב לעזוב, עוד הופעה ברידינג 3 בת"א. * יעל לוי תופיע בבית אביחי (הידד!). * מצוירים בסלון יופיעו בבאסס. * אסף אבידן והמוג'וס בצוללת הצהובה. * אריק ברמן - אמן השנה - יופיע במעבדה. * Feelabout יופיעו בכנען. * ליין "אלקטרו-הבן" חדש במוצ"שים בסטארדאסט, בתקלוטה של הדי ג'יי הרעננאית הילקה דוט. ~שלישי~ * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: דרימינג אלפנטס. ~רביעי~ * בוב אוסטרטג, מוזיקאי ובונה כלי נגינה ששיתף פעולה עם מייק פאטון וג'ון זורן ועוד רבים (כך נכתב), יופיע באוגנדה. * "טוקה", הפרוייקט החדש, מגיע למעבדה (לבר, טוב שחזרו הופעות הבר). * איתן שפירא (?) יופיע ביהושע (?!) ~חמישי~ * באני און אסיד, חביבם של נתי ובזי, יתקלט (כנראה) במיה בר. * קולולוש במעבדה, מארקי Fאנק על הפטיפונים לפני ואחרי. * אהרון רזאל בצוללת הצהובה. מזל-טוב למארקי, מקווה שהתעדכנתם בתוצאות בחירות הדמה שנעכרו באוניברסטיה, סופ"ש נעים, שבוע טוב,

הגרופי

New member
בהחלט חדשות טובות

שיעל לוי מופיעה בירושלים, ובכלל. איזו זמרת. אני חושב שזו היתה ההופעה הראשונה שראיתי, ניתן לומר הופעה מכוננת. החדשות הרעות - לפי האתר של בית אבי חי נגמרו הכרטיסים. איזה באסה.

fugitive

New member
ברצינות?

גם אני רציתי ללכת... תודה על המידע בענין הכרטיסים.

davecom

New member
בסטארדסט במוצ"ש

זאת הילה וייסמן שמתקלטת עד כמה שאני יודע.

fugitive

New member
הילה, הילקה, מה זה משנה (תוספות)

במוצ"ש בבאסס: זבוב אין גרוב רביעי בקצה: הופעה של חמי רודנר, ותקלוט של גל כדן (בלקדן) שלנו.

למעלה