לוח הופעות

ענבל מ

New member
לוח הופעות

במקום בעז :) נראה שבוע עגום משהו, כך שאני מקווה שפספסתי הרבה. ~שישי~ * מי שיספיק לקרוא את זה בזמן מוזמן לבאסס, שם יתארח סטפן שניידר. יחממו: המפיק הישראלי וורמונט / יאיר עציוני איש הליינים אקסרסייז, מיקרו פיפל עם סט דיפ טכנו וטקהאוס וטובי, הרזידנט של ברזילי וממייסדי הליין אקסרסייז וג'ק איט ~מוצ"ש~ * יוני רכטר יופיע בצוללת ויארח חברים: איתי פרל, יעל נחשון ויעל צבי * יולקי פאלקי יפקדו את בית אביחי * באוגנדה יופיעו אריאל קליינר וסיון שדמון, ויחממו המאמיז והפאפיז (הרכב של אבישי לונדנר ואשתו). [לפחות אני אהיה שם] * אילן גרין קולות הלווים- מופע המספר את סיפורם של כלי הנגינה האבודים של המקדש. זה יהיה במעבדה, ותשתתף גם אביטל רז (זו ההיא מסצינת סופר?) * מריאנה ואנה יתקלטו בסטרדאסט. כניסה חופשית * Mofo vs. BunnyOnAcid יתקלטו דאב אלקטרוני בגולינדו, מ-23:30. כניסה חופשית * רביעיית מאמלו- ג'אז קלאסי באברם (דוידקה) * אמנם לא הופעה, אבל ב-19:30 יוקרן בסינמטק הסרט "חייב לזוז", דוקומנטרי על אהוד בנאי והפליטים ~ראשון~ * מיכאל גוטליב יופיע בתקליט * פתיחת התערוכה של חיים מזרחי תהיה בצוללת, וזה כרוך בערב מוזיקה ואמנות, מסתבר ~שני~ * השקת הפנזין שוודינביטר באוגנדה ~שלישי~ * עמית ארז בינקיז * ג'אז בצוללת: אילן בר לביא ~רביעי~ * מסיבת רגאיי בבאסס * פרח אדום בצוללת * אבי ליבוביץ' והאורקסטרה במעבדה. אורחת מיוחדג'ת- מרינה מקסימיליאן בלומין ~חמישי~ * בוטניקה (נדב רביד, אמיר אגוזי) בבאסס * בתל אביב: קרוסלה משיקים את אלבום הבכורה, בלבונטין * מג'יקל מיסטרי טור במחווה לביטלס בצוללת *שלמה אילן במופע פולק-רוק בחומוס-בר המעינצ'יק (מאחורי ז'ראר בכר) * צ'ילאאוט פסיכדלי ודאב אלקטרוני בגולינדו

fugitive

New member
תודה ענבל, יש גם תקלוט של הרדיו בשלישי

בסירה. מצטער שלא יכלתי להעלות את הלוח. נראה לי שבסירה קורים השבוע כמה דברים מעניינים. אני אשתדל לעדכן.

למעלה