לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * פסטיכסאח בצוללת הצהובה: הורקור, דה-פיידינג, שוורצעחיה, באזר, קובלאט, קרצ'אן ומחווה למגדת', הכל בכרטיס אחד. * דיפ'ה וירון בארי יתקלטו/יופיעו בבאסס. * עצמון אברהמי יתקלט במעבדה. * פיקה יתקלט טכנו באוגנדה. ~שבת~ * אלפנט פרייד (יקירי הפסיכיאטר האלקטרוני) ו"מכלת", יופיעו באוגנדה, תמר תהיה שם במשימה עתונאית מטעם הרדיו. * "ההם" וצ'ארלי מגירה והמודרן דאנס קלאב יופיעו בבאסס. * קולולוש יארחו את אסף אבידן והמוג'וס במעבדה. * דיוויד בזלטיין טריו בצוללת הצהובה (ג'אז מניו-יורק). * מדי פעם מגיעה עדיין לעירנו נורית היקרה לתבוע את עלבון הפוסטר ההוא בעניין קים דיל, וזה יקרה הערב שוב בבית אביחי. * שירה (ז) כרמל תופיע באברם. * בלקדן (הלא הוא גל כדן שלנו) יתקלט בקצה. ~ראשון~ * שני האחרון באוקטובר יופיעו בקצה. ~שני~ * אחרי שהפתיע את רובנו לטובה באינדי-נגב, יובל גורביץ' יגיע עם המדור לחיפוש קרובים לחבצלת. * גאיה יופיעו בתיאטרון ירושלים (לא מאמין שהם עדיין קיימים). * מג'יקל מיסטרי טור יכסו ביטלס בצוללת הצהובה. ~שלישי~ * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: טל בביצקי. * לטיפה Pאנק תתקלט בפתיחת תערוכה של יוסף סעדון בטיפה. ~רביעי~ * לנו יש את האלבום של מארקי Fאנק "Forgot the Word" כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו הוא יוצא באופן רשמי, ומארקי ישיק אותו בסט מיוחד באוגנדה. * רפי פרסקי יופיע באברם (!!!!!!!!1111111111) * דור דניאל יעשה קאברים לבוב דילן בקצה. מופעי מחווה לא חסרים בעיר השבוע. ~חמישי~ * קן סטרינגפלו (אלוהים, איזה שם משפחה) הוא טיפוס שהיה חבר ב- Big Star וניגן עם REM וכל מיני כאלה, והוציא גם כמה אלבומי סולו. הוא יופיע במעבדה היום, עם חימום של שי נובלמן ולהקתו. * מארש דונדורמה יופיעו בצוללת הצהובה. * מארקי Fאנק ועופר סקולמאסטר יתקלטו בקצה. * מתן קיצ'לס יתקלט באוגנדה. סופ"ש נעים ושבוע טוב,

davecom

New member
הקיום העיקש של גאיה הוא באמת מחדל

אפילו הכרתי מישהו שניגן או עדיין מנגן איתם. בחור מוכשר. אבל צריך פרנסה. נראה לי שנעשה מחר רכבת רגלית מאלפנט פארייד לצ'ארלי מגירה בבאס. יום תובעני. מי שרוצה להצטרף מוזמן. מארקי עובד השבוע קשה, כרגיל. קיבלתי אתמול סמס על הפסטיכסאח בצוללת ודי הופתעתי. פעם ראשונה שאני לא יודע על זה כמה שבועות מראש. כנראה לא מסתובב בפורומים הנכונים. לצערי לא היה כח להגיע. באזר דווקא אחלה להקה. מוזר שכתוב הורקור ולא את השם החדש שלהם. המחוות האלה באמת מעצבנות. בפעם האחרונה שראיתי חווה כזאת בצוללת זה היה למטאליקה, בהנהגת פוצ' על באס ושירה. תתפלאו, אבל זה היה לא רע. אני לא יודע מי עושה את המחווה למגאדת', אבל זה רק מזכיר לי את יוחאי דוידוב. המכסה האולטימטיבי של ברוס דיקינסון מאיירון מיידן, בהופעות שהוא עשה יחד עם סטון אופ טירז. זמר ענק. סופ"ש נעים.

קצת רשמים מהערב ותוספת ללוח הופעות

אז ככה - אלפנט פרייד היו מאוד חמודים, גם בראיון (שישודר ביום שלישי ב"שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני") וגם בהופעה. גם כשהיו פאשלות ואי דיוקים, היה קל לסלוח להם על זה, כי זה הסתדר עם רוח הלואו-פיי וכי הם היו באמת חמודים. למכולת לא יכולתי להישאר, לצערי, אבל ההופעות בבאסס פיצו על זה. "ההם" היו לא רעים, אם כי העדפתי את פאזת "סרטן השד". צ'רלי וחבורתו היו ביזאריים, אנרגטיים וסוחפים כצפוי, בעיקר מיכל קהן, שמאוד הפתיעה אותי לטובה בפעם הראשונה שראיתי אותה כמתופפת. והתוספת ללוח של בזי - ביום חמישי יש בבאסס נשף מסכות שנשמע פסיכי ומעניין במיוחד: שילוב של טכנו ובטהובן, מחול ווי=ג'יי. הכניסה בבגדי נשפ ובמסכות.

למעלה