לוח הופעות

ענבל מ

New member
לוח הופעות

או שזה שבוע עגום מעט, או שפספסתי המון. בכל מקרה, נראה שיש כמה דברים מעניינים. לשיפוטכם. ~שישי~ * דינה + אורון מתקלטים בבאסס ~מוצ"ש~ * אלי לס ואסף שריג באוגנדה. לכו וספרו לי איך היה! * מוש בן-ארי במופע אינטימי (ורד פיקר בפסנתר), בצוללת * אודליה דהן (בליין המוזיקה הישראלית המקורית שמנוהל אמנותית ע"י שאנן סטריט) בבית אביחי * מופע ברני והכליזמרים בסוכה הירוקה אשר בככר ספרא. כניסה חופשית ~ראשון~ * אשכרה מתים והביצים- דאבל פיצ'ר באוגנדה * "המושב בנד" במעבדה ~שני~ * המסטר+דינה יתקלטו בבאסס ~שלישי~ * רונה קינן במיטב שיריה בצוללת * מוצרט מול חומות העיר העתיקה, במסגרת פסטיבל פניני מוסיקה. סרגיי סטאדלר ינצח. מסתמן משובח אם כי יקר להחריד (250 ש"ח ככה). במגדל דוד. ~רביעי~ * ספארקו או מארח את נדב רביד (כולם כבר הורידו את שירבול?) בבאסס * יהלי סובול ורע מוכיח- אל דוראדו בצוללת * תיקו:תיקו- גרוב אלקטרוני ב"הקצה" * עשור ל"מותה של רקדנית דיסקו" באזן השלישית ~חמישי~ * בתל-אביב הרחוקה: אנימל (או אנימול) קולקטיב יופיעו בזאפה * ובעיר הקודש: רות דולורס וייס בצוללת * אנה + רעי אל באז יתקלטו בבאסס * פנינים לחזירים: DJ E בדו קרב עם THC סלקטור ועוד ועוד בטיפה. כניסה חופשית * הקרנה של "לילה ברוקסברי" ואח"כ תקלוט ניינטיזי בסטרדאסט. כניסה חופשית בסופ"ש הבא יתקיים אינדי נגב 2, וזה מזכיר לי לציין שהליינאפ של פולק'לה 5 נראה לא רע בכלל ואף מלהיב (יש שם כמה שמות שהיו בפסטיבלים הקודמים ופתאום נעלמו, וכמה שמות חדשים שהופיעו ואני מרוצה)- מה שגורם לי להתנער מהבטחתי לשבור את המסורת ולהיעדר מהפסטיבל אם הוא שוב ייערך בלבונטין... הוא גם התרחב ליומיים- כנראה שיובל התקנא באינדי נגב ובחוצמזה. בכל מקרה, יש עוד המון זמן (חנוכה), אבל נחמד שמשהו סוף סוף מצליח להלהיב אותי. חג שמח, שבת שלום, חיים נפלאים וכו'.

davecom

New member
כמה דברים

ספארק או (איתמר בשבילכם) עובד קשה בימי רביעי. יום שלא היה מתוכנן להיות פתוח בבאסס. סוג של ליין בו כל יום רביעי הוא מארח שם די.ג'י אחר. השבוע כאמור יהיה נדב רביד. אני אשמח להגיע לאלי לס במוצ"ש. יש סיכוי שזה באמת יקרה. בקרוב! ערב אול-סטארז של אמני הלייבל פית/קית בבאסס. חייבים להיות שם. חודש הבא אני חושב. DJ E בדו קרב עם THC בטיפה. השני הוא יואב שלנו, הראשון הוא אלי שרגורודסקי. מוכר בית התקליט לשעבר, לפחות כמו שאני זוכר אותו. הרבה זמן כבר בת"א, ועכשיו עורך דו-קרבים עם אנשים שונים בטיפה. יום אחד יהיה לי כוח להכנס לשם. אף פעם לא נמשכתי אל הרוזה יותר מידי (בטח קראתם על זה בפורום נויז, או הבנתם אחרת בקיוב...). בכל מקרה... אולי. בעז, אם אתה הולך לאינדי, אפילו ליום אחד, אני אשמח להצטרף. פולקלה נשמע גם טוב.

lcasei

New member
עוד כמה דברים..

ביום ראשון - קיצו יופיעו ב"הקצה" ופלנקטון יעשה ויז'ואל (21:30) ביום שלישי - אדיר לוי - יוצר שכזה יופיע בז'בוטינסקי בר (21:30) מרתון מוזיקה יהודית בבית אבי חי #2 - רק ב-20 שקלים - הבחירה שלי להערב בהשתתפות: אוי דויז'ן: נועם ענבר - שירה, כלי הקשה / אסף תלמודי - שירה, אקורדיון / אביחי טוכמן - באס / אייל תלמודי - קלרינט / גרשון לייזרסון - כינור התזמורת העממית: נאור כרמי - קונטרבאס / יוסף לוי – תופים / אליהו דגמי – גיטרות, סאז / גרשון וייספירר – עוד, בריטון / עמי בלילטי - כלי הקשה / יונתן דרור – סקסופונים, דודוק / אברהם ברק – חצוצרה צדיק זכריה – זורנה עובדיה יעקב - דהולה B.T.A. + נינו ביטון : חגי ביליצקי – קונטרבס / אייל תלמודי – סקסופון וכלי נשיפה / הלל אמסלם – כלי הקשה / נינו ביטון – עוד. אמן אורח: מייקל אלפרט, ארה"ב: שירה, אקורדיון וכינור המרתון הוא מופע עמידה בחצר בית אבי חי כדאי לכם לבקר בפוסטריה הירושלמית בקיר של אפס שתיים לינק http://02link.blogli.co.il/about//|

ענבל מ

New member
אויש

שכחתי מהערב הזה ביום ג', והקטע הוא שאני זוכרת שהתבאסתי בגלל שרציתי להגיע למשהו באותו ערב ולא יכולתי כי אני שוב עובדת (סיפור חיי...). תודה!

למעלה