לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

מכיוון שרוב האנשים שקוראים את הלוח הזה ממילא היו בצהרי היום הזה באוגנדה, נדמה לי שאת מה שקרה שם ניתן לכנות "איפה החומוס?" וכולם יבינו על מה אני מדבר. ~שישי~ * בת"א יופיעו אייר בזאפה. הפורום של דודו חלוק בדעתו על ההופעה של אמש בהאנגר. * יש מה לעשות ביום שישי בערב בירושלים! הופעה במעבדה? כן. מופע כפול: גיא מאר ו-Fאנקנשטיין. * יש מה לעשות ביום שישי בערב בירושלים! הדי ג'יי האנגלי אנטוני טיסי יתקלט בבאס. בין מתקלטי החימום והקירור: האמסטר. * יש מה לעשות ביום שישי בערב בירושלים! בחצות תתחיל ב"גרוזיני" (החלל שמול הגולה) מסיבת "שוטרים ותקלוטים". אני בטוח שהנבואה תגשים את עצמה, ואולי לפני כן יספיקו לתקלט דותן ברנד, דני קוץ, יונתן בירי (אגיטפופ) וגם גילי דה קיד, שהשבוע נתן סט בתוכנית "מוטור" אצלנו. ~שבת~ * אף אחד לא הרגיש כנראה בחסרון האלבום האחרון של יובל בנאי ברשימות סיכום השנה (חוץ ממני!), הגם שנכתבו עליו בזמנו ביקורות טובות (גם של עמרי, אם אתם זוכרים). יובל בנאי ונושי פז יופיעו הערב ב-ח7. * המופע המשותף של רונית שחר, טל גורדון ואלונה דניאל, מגיע לצוללת הצהובה. זה באמת נחמד, אבל מה עם ג'וני שועלי שלפחות בהתחלה היה הצלע הרביעית וה-ממילא-הכי-מעניינת במופע הזה? * האוטובוס החשמלי מגיע לקצה. ~ראשון~ * הרכב בשם "קומט קלצ'ר" יופיע בקצה. ~שלישי~ * אלברט סופר ורועי ריק יופיעו באוגנדה. ~חמישי~ * מסיבת פאקוטק בבאס: כמו שנכתב בעבר ברשימת התפוצה של אוגנדה, "נמשכת הרכבת האווירית מגרמניה", והפעם היא מביאה עמה את פאלקו ברוקסיפר/סאב סטטיק (ברלין). אז ברוקסיפר ירקיד/ירקידו (אני באמת לא הבנתי מהפרסום כלום) שם את ההמונים. כמו שאמרו ילדי בית השנטי - סליחה שנולדנו, סליחה מכל מי שאני צריך לבקש ממנו סליחה, אני באמת מצטער, וחוץ מזה, שבת שלום ושבוע טוב,

היעדר החומוס אכן היה מחדל חמור,

אבל הפלאפל-בתוך-לחוח קצת פיצה על כך. "נחמד" זו הגדרה סלחנית ביותר למופע של מחר בצוללת. וגם - אם *אתה* צריך לבקש ססליחה מאנשים, מה יגידו אזובי הקיר?

davecom

New member
בעז ואנה יכולים מצידם לספר

שהפיצה קצת פלאפל-בתוך-לחוח על כך. אני מקווה שמישהו יבין את הבדיחה המטופשת הזאת. אותי דווקא כן מעניינים פתאום החבר'ה שמארגנים את הרכבת הזאת בקצה. קיבלנו על זה גם פרסום במייספייס. אולי שווה לבדוק. שני-אחרון-באוקטובר אם אני לא טועה, וגם Tree האלה אולי, שהם סוג של למוס למוס פוטנציאליים. אני מבין אותך בזי על חוסר ההבנה במה שקורה בערבים של פאקוטק. לפעמים זה כמו סינית. או גרמנית לצורך העניין.

למעלה