לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

היה מגניב אתמול בסירה. ~שבת~ * האירוע הכי מעניין יתקיים ללא ספק בבאסס, שם יופיעו רדיוטריפ ודיגיטל מי. * אבי לייבוביץ' והאורקסטרה יופיעו במעבדה. * דודי לוי יופיע בקצה, אחרי שהוא יסיים יתחיל שם ערב מחווה לדפש מוד (קליפים וכאלה). * חם ומחמם בום יופיעו ב-ח7. ~ראשון~ * ליידי די יופיעו בקצה, עם חימום של השלוליות. ~שני~ * הופעות חו"ל: בלאד סווט אנד טירס בארץ, יופיעו היום בהיכל התרבות בת"א. * אצלנו, ערב להקות בכנען: "רי-סאונד", "פרחי הבלוז" ו"החצילים". ~שלישי~ * הופעה שניה לבלאד סווט אנד טירס בישראל, הפעם במבצר שוני. * ערב לזכרו של הסינדרום יתקיים בתקליט. יופיעו דן תורן וירמי קפלן, ומובטחות עוד הפתעות. * פנדה פורן ורייסקינדר יופיעו בסדנת ההדפס. אני לא ממש יודע מה זה אומר. * איתי פרל יופיע בכנען. * יעל ילינק תופיע במיה בר. * אנה ואיתמר יבצעו ניסוי באוגנדה. לא יודע מה המשמעות. ~רביעי~ * להקת הדוס-רוק "בין השמשות" תופיע בצוללת הצהובה. * ענבל נצר תופיע בכנען. * "לוס נינוס דה ג'רוזלם" במוזיקה לטינית סוחפת במיה בר. ~חמישי~ * פול מקרטני יופיע בפארק הירקון בזמן שגדודים של שאהידים פוטנציאלים יציפו את ת"א. * ומי שזה מקומם אותו מוזמן להגיע לסטארדאסט לערב "פול מת", מחווה לג'ון, ג'ורג' ורינגו (ברצינות, מחווה לרינגו?). * טרי פויזן יופיעו בצוללת הצהובה. הידד! * יונתן רזאל יופיע במעבדה. * מסיבה מחתרתית איפשהו על גג "המשקיף על הריסות רחוב יפו", פרטים יבואו בהמשך, אבל יופיעו רייסקינדר, גילי דה קיד והאמסטר. * רן סלבין ודורון אלטרץ בסדנת האמנים, גם זה קשור לפתיחת התערוכות? זהו, חייב לרוץ... שבת שלום ושבוע טוב,

ענבל מ

New member
תוספת

באחד הפרסומים שראיתי נטען שבין השמשות (יום ד' בצוללת) מארחים את דניאל זמיר. זהו. איזה מזל שאלי לס לא מופיע עכשיו, הייתי אוכלת את עצמי לעד.

בצלצלי

New member
האזרח צודרוב והשפנפן בהופעה?

כן. ביום ג' הקרוב בבאר שבע (עשן הזמן) כניסה - 20 ש"ח אל דאגה, במהלך אוקטובר (הקרוב) אנו נגיע גם אליכם (לירושלים) אוקי?

orensieg

New member
הפלאייר - מחווה לפוסטרים של פראנק קוזיק?

היה כיף לראות את בועז ענבל ודודו בסירא בשישי, מקווים שנהנתם.רק היום שמעתי שאתה מתחתן בועז.. מזל טוב!

davecom

New member
חן חן

האזרח צודורוב בירושלים. אין בעיה. הם גם כבר היו ברדיו. הפלאייר באמת יפה. היה אחלה בסירה, אני כמובן חירבתי את המומנטום אח"כ. הרבה אנשים כמובן. מקווה שנהנתם. פנדה פורן ורייסקינדר בסדנת ההדפס זה אחד האירועים המסקרנים של אירועי מנופים. אני מתכוון להגיע. יואב THC שלנו מארגן את זה, ופנדה פורן זאת עלמה מאוגנדה יחד עם תומר, יהיה בטח אקספרימנטאלי רצח. נשמע ממש מעניין. כנ"ל סלבין בחמישי. מקווה באמת להגיע בסוף לשניהם. והיום בבאסס דיגיטל_הים + מארקי + רדיו טריפ + טבק. צריך להיות טוב. אני שם.

konformist

New member
סיקרנת אותי, אבל אתה מוכן לחלוק עם ההדיוטות

מה זאת סדנת ההדפס ואיפה לעזאזל היא נמצאת ?

davecom

New member
רח' הנביאים פינת רח' הע"ח

אם אני לא טועה. קרוב לבי"ס מוסררה, אם אני לא טועה. תבוא איתי, מאוגנדה זה ממש קרוב ( :

G4rfi3ld

New member
קרוב יחסית גם לעכרמאווי

עובדי המקום ידועים בכך שיש להם מזל לאכול צהריים במקדש החומוס (מחווה לאביב מארק במשפט האחרון). מי שהולך לאירוע בסדנה ופוגש בבחור גרמני, רזה ומקסים בשם ואניה, שימסור לו את אהבתי.

בצלצלי

New member
בעז

א. שיהיה במזל ב. זה צודרוב לא צודורוב (אין ו' אחרי הד' במה שאני כותב.) ג. אם מחווה לפרנק באה לכם בטוב, פשוט קחו את זה כך.

למעלה