לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

כרגיל - אוי דיויז'ן היו מעולים ביותר, והסמטה של אוגנדה יושבת עליהם בול. יש גם דיסק חדש של שירים פוליטיים ביידיש ורוסית עם כל מיני אורחים, בקרוב ברדיו. חוץ מזה: ~שישי~ * יש המון מופעים מחו"ל השבוע. בזאפה יהיה היום מופע ג'אז של ג'יימס קוטון. * וגם... ריצ'רד קליידרמן במבצר שוני. * אצלנו, ימבה של תקלוטים. וולטר איינשטיין וכלבתא ימשיכו את חגיגות הפתיחה של ה-Bass החדש. * מארקי Fאנק וגוביבוש יתקלטו בגולה. * אורי האמסטר בסירה. * ופנה פורן באוגנדה. ~שבת~ * הופעת העשור באוגנדה: "מיצי ולדג'לי" כפי שהיא מכונה בפי שדרני התחנה, או יהודה לדג'לי וענבלסו רוסטוקר, אחד אחרי השני (שנייה). * תראו, שמתי את זה לפני ההופעות מחו"ל. ג'יימס קוטון יופיע גם היום, בזאפה בהרצליה הפעם (ידעתם שיש דבר כזה?). * עוד ג'אז מחו"ל: אוון פארקר יופיע בלבונטין 7. * וגם ריצ'רד קליידרמן יופיע שוב, הפעם בהיכל התרבות בת"א. * אצלנו, קולולוש יארחו את ג'וני (הלא קטן) בבית אביחי. * הצוללת הצהובה חוזרת מהפגרה במופע ג'אז לטיני סוער של ג'רי גונזלס, קירק לייטסי ודודו בלילטי. * אובלינס יעשו קאברים לפינק פלויד במעבדה. ~ראשון~ * דיפ פרפל יופיעו בקיסריה. חימום של רד בנד. מעניין מה יקרה שם בדיוק. * הדרה לוין-ארדי תופיע בתקליט. * נועם פנחסוב יופיע בקצה. * אנה תתקלט בסירה. ~שני~ * דיפ פרפל, הופעה שנייה בקיסריה. ~שלישי~ * עמרי לוי יופיע באוגנדה, ויארח את אורן זילברשטיין שבאופן אישי אני מאד מחבב. ~רביעי~ * האחים דורון יופיעו במיה בר. * שישיית כורש תנגן ג'אז בצוללת הצהובה. * אולה ואיתמר יתקלטו בק טו בק באוגנדה. ~חמישי~ * Low יופיעו בבארבי בת"א עם חימום של המעריצה שני קדר. ממולץ לעשות קקי בבית לפני שהולכים להופעה (דודו יסביר לכם). * משינה ואהוד בנאי יופיעו במתחם הרכבת (לילה לקהיר חחח). * איה כורם מארחת את ערן צור (למה?) בצוללת הצהובה. * ב- Bass, מסיבת פאקוטק בהובלת לורנס איש גרמניה. * באוגנדה תיפתח תערוכה כלשהי יהיה תקלוט של חונקי הכמרים. זהו, סופ"ש נעים ושבוע קליידרמן לכולם.

G4rfi3ld

New member
גדול אתה בזי

קרעת אותי עם הרכבת לילה לקהיר ועם ההופעה של LOW.

אוי קליידרמן, הנוסטלגיה....

(פעם חברה טובה סירבה לדבר איתי במשך כמה ימים אחרי שאמרתי לה שאחיה הגדול דומה לקליידרמן. היא ממש נעלבה.)

davecom

New member
ובצדק

תודה בזי. הפתיחה של באס ג'רוסלם, אגב היתה כצפוי מלאה. מקום קצת יותר קטן האמת ממה שחשבתי. היה צפוף וחם רצח. אבל הנה יש עוד מקום לצאת אליו בירושלים. הרעיון הוא באמת מועדון. תהיה גם כניסה בתשלום. זה משהו שונה ממה שרובנו הורגלנו אליו עד עכשיו. די בטוח שאחזור לשם שוב, אבל לא היום.

והפתיחה של יום שישי היתה מזוויעה.

למעשה, אחד הדברים המזוויעים שיצא לי לנכוח בהם. מוזיקה מחרידה באקוסטיקה מזעזעת שהובילה לאפקט יש-לי-מקדחה-גדולה-עד-בינונית-אי-שם-בראש של הבאסים (אבל בכל זאת, קוראים למקום באס). לא היינו היחידות ששילמו כסף טוב, נכנסו פנימה, החזיקו מעמד כשתי דקות, עשו אחורה פנה ונמלטו כל עוד נפשן בן. כשעמדנו בחוץ וחיכינו לעוד ניצולים, יכולתי להישבע שראיתי את הבניין רועד מעוצמת הבאסים. אבל אני בטוחה שזה היה סתם נזק מוחי שגרמה החוויה הטראומטית.

fugitive

New member
יש עדכונים חדשים בבלוג של הרדיו

דודו פרסם אתמול פוסט על האירוחים האחרונים של ארז הלוי ובירדסונג. פרסמתי עכשיו פוסט על תוכניות השבוע החולף. שימו לב להתחדשות של יום שלישי...

מיצי ולדג'לי היו מצוינים שניהם

והדיסק החדש של ענבל גם הוא נפלא. יש בבלוג שלנו (לינק למטה) מספר מצומצם של רשמים מהופעות הסופ"ש באוגנדה, לא משהו מרתק במיוחד.

האלבום של ענבלסו הגיע לרדיו!

עותק קשיח במגירת הדיסקים, אם.פי.3 בתיקיית שירים בלועזית במחשב ספריית שירים (באדיבות דודו). מי שלא משמיע קיקיוני!

davecom

New member
זה מזכיר לי בדיחה ישנה של דודו גבע וקובי ניב:

א. זה לא הייתי אני ב. זה לא היה בכוונה ג. זה הוא התחיל או משהו בסגנון...

למעלה