לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

נהיה פה דל יותר משבוע לשבוע... ~שישי~ * אחרי כל ארועי הצהריים (נשמח לכמה מילים של דודו/ אבי על צ'ארלי מגירה, אני הייתי בחוץ רוב הזמן...), תתקיים הערב קו-פרדוקציה של אוגנדה וסירה בשני המקומות בו זמנית, ערב מחווה לסוג של מכונת תופים או משהו. באוגנדה: סטוצ'קה וקרמנייה, ברברה וניו-אדולט. ובאותו זמן בסירה: ורמונט, דה-מודלז ויריב ברנשטיין. ~שבת~ * ערב ט' באב, אבל בת"א חוגגים כאילו כלום, ומאד פרופסור מגיע שוב לארץ לתקלט בברזילי. היה ספיישל לכבוד זה ששודר אתמול בתוכנית "בחזרה לאפריקה" של יואב. אני מניח שאפשר לשמוע את זה כבר באייקאסט. ~ראשון~ * מוצאי תשעה באב, בתקליט תופיע שלישיית "זק-ויט" של מישהו מטקסס שלומד פה מחוזק בשני נגנים סטודנטים מקומיים. ~שני~ * איתי פרל יופיע בכנען. * דיספרה! בתקלוט באוגנדה. ~שלישי~ * במסגרת יריד חוצות היוצר: הופעה של פורטיס. * באוגנדה יופיעו מארי אנד דה בייבי צ'יזס (אירוח אצלנו ישודר ביום ראשון) ומגון. * רגאייסטן יופיעו בגוטהאם. ~רביעי~ * שלמה גרוניך, שדובר פה לאחרונה בדיון החזרה למקורות, יופיע בבית אביחי. * במסגרת ההופעות הירושלמיות בכיכר בית הדפוס: "פ סופית" (אחלה שם) וזבוב אין גרוב. * במסגרת חוצות היוצר: שלומי שבת בהופעה. ~חמישי~ * בת"א, יתקיים מופע השקה חגיגי של התפוחים בגני התערוכה (אירוח אצלנו ברביעי). יהיה מופע חימום של הודסקא אקספלוסיב, מארקי Fאנק יתקלט לפני ובין ההופעות, ויהיו מלא אורחים מגניבים, משלמה בר ועד אנדי סמית', הפטיפונאי של פורטיסהד. * עמיר בניון יופיע בתיאטרון ירושלים. * במסגרת חוצות היוצר: מוש בן-ארי בהופעה. * באוגנדה יתקלטו עובדי המקום ואורחים. העדכון השבועי של הבלוג, אני יודע שזה מה שהכי מטריד אתכם בעולם, יעלה ביום ראשון. סליחה. שבת שלום, שבוע טוב, צום קל ובהצלחה בבחינות,

fugitive

New member
ואם לא ראיתם

הנה כתבת השער של "תרבות מעריב" של היום. כתבה של רוגל אלפר, אפשר להגיד שעל התרבות החילונית בירושלים ואפשר להגיד שעל אוגנדה והסירה. מצד אחד - ברור שזה מיסגור של הסיפור המעייף הזה עם "המעוז החילוני האחרון", כשבעצם אוגנדה הוא מקום כל כך מיוחד, שגם אם הוא היה בת"א או בכל מקום אחר הוא היה ראוי לכתבת שער (אם המוספים היו שווים משהו). מצד שני, אני מאד מחבב את אלפר, ולפתוח את הגיליון ולראות קריקטורה של מי שמזג לך בירה היום בצהריים היה מאד משעשע.

FunnyCars

New member
כתבה יפה של רוגל.

קצת פסימית. אבל אני מניח שזה בלתי נמנע בכל הנוגע לירושלים. חייבים להיות פסימים. - - לגבי צ'רלי והלהקה - היתה הופעה טובה מאוד. אין לי הרבה מדי מה לכתוב, צ'ארלי זה צ'ארלי. הווליום היה מחריש אזניים הפעם. הקהל היה מבסוט. החברים החדשים בהרכב עושים עבודה טובה סה"כ. יותר התלהבתי מהטרללה בויז. אבל אני לא גורע מההישג של ההרכב החדש. זה אחלה מוזיקה, ואחלה הופעה. ואחלה טי-שירט של צ'רלי. ואחלה חומוס באוגנדה (למרות שלא אכלתי). - - אתמול (חמשי) הייתי גם באוגנדה. בהופעה. היה משהו נוייז, פרנציסקו לופז, ספרדי אחד. סיפרו לי שהוא קושר לקהל סטים שחורים על העיניים, מכבה את האור, ונותן ככה הופעה. היה נשמע לי שטיק מעניין, אפילו קצת מלהיב. אז סחבתי 2 חברים, והלכנו לראות. תכלס, היתה הופעה די מאכזבת. יעני, סחטיין על השטיק, אבל המוזיקה לא כזו מעניינת. מה שכן, חימם אותו איזה טריו נויז מקומי. קצנשטיין/פישוף/רכס. אתם בטח מכירים אותם, לחוד בכל אופן. מה שרציתי להגיד זה וואוו. אני לא מבין כל כך בכל הנוייז והעניינים הללו. אבל זה היה מדהים ועוד פעם מדהים. חפשו את ההופעה הזו. לא יודע אם יש להם שם אפילו. ממש אדיר. ממש. - - אה, אני יודע שלא יצא כל כך קוהרנטי. מאוחר.

davecom

New member
הקריקטורות של איתמר, אורי ועמית לא קשורות

בעליל לאנשים. אולי עמית יצא טוב. איתמר נראה כמו אורי עם פרצוף אחר ואורי נראה כמו עצמו עם טאץ' של עפר שכטר. לא מוצלח.

G4rfi3ld

New member
תודה בזי, ובקשר לכתבה של אלפר

בעיני הוא פספס בגדול ונפל בדיוק לכל המלכודות הייצוגיות שמשעתקות את עצמן בסוג הזה של הכתבות. אני מסכים הרבה יותר עם ההשקפה של בוחבוטון היקר כפי שהיא מוצגת כאן

מעריב?! מה הוא עשה לך רע?

למה לא להעביר אותו לעיתון קצת פחות גרוע, כמו למשל.... כל עיתון אחר במדינה, כולל הביביתון?

fugitive

New member
ועד שבוחבוט יעבור למעריב

אפשר לקרוא עדכון נוסף של ארועי השבוע שחלף ברדיו, בבלוגשלנו.

FunnyCars

New member
מתלבשים על הגג!

מכירת יד שניה. כל הפרטים במנשר המצורף. תבואו, יהיה פ'אן.

למעלה