לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * אחרי שפיספסתי את כל ארועי הצהריים בגלל פרזנטציה שאחריה הגיעה שינה עמוקה, אפשר להתפנות לאירועי הלילה. בצוללת הצהובה יהיה פסטיבל מטאל נוסף: "ערפל", אזאמות', בירת', אברייג', "מיינד קרופשן" וגם דגור דגורת'. שיהיה בהצלחה לכל הלהקות. * אלון אבנת יתקלט בסירה. * ערב מחווה לג'ף מילס באוגנדה. * איפשהו בין צובה לקרית-יערים תתקיים הלילה מסיבת יער עם הרבה טכנו ומוזיקה בלקנית. ~שבת~ * תומר שרון, הידוע יותר בכינויו תומ"ש, יופיע ברזניק. * יהונתן שלמה יופיע באוגנדה. * להקת ישראל תופיע בסירה. * אלברט בגר ינגן בדילה. * הגרובטרון יופיעו בצוללת הצהובה. * ארי גורלי ורעות יהודאי שחתומים על להיט בתחנות הרדיו המסחריות בשם "דבש" (קאבר לפורטיס? איי ת'ינק נוט) יופיעו ב-ח7, שליין ההופעות שלהם באמת מתחיל לאכזב אותי. ~ראשון~ * חונקי הכמרים (הלא הם... אסטרו והללי) יתקלטו בסירה. * ואם אתם לא הולכים לתקלוט הזה, בכל מקום אחר בעיר כנראה, תוכלו לראות על מסכים ענקיים את גמר היורו בין הפולנים-גרמנים, לנבחרת המאוחדת של הבאסקים והקטלוניים (הייתי חייב להתחכם איכשהו). ~שני~ * סייפרוס היל להופעה אחת בגני התערוכה, שזה גם מגניב, וגם לדעתי המקום הסגור הכי טוב להופעות מסוג זה. * ערן צור במופע אקוסטי ברזניק. לא רוצה לבאס אבל למה למה למה אקוסטי? מתי יחזור לעיר הקודש הטריו החשמלי עם רם אוריון ושי ברוך? ואם כבר ערן צור מופיע לבד, נראה לי שהוא היה יכול לאתגר את עצמו למופע שלם שמבוסס רק על באס, בנוסח ההופעה הקצרה מדי בפולק'לה האחרון. זה יכול היה להיות אדיר. ההופעות האקוסטיות שלו משעממות (סליחה). ~שלישי~ * עומר הרשמן יופיע באוגנדה, כך לפי הפרסומים שאני ראיתי. לפי ההודעה שהוא שלח לנו במייספייס אני זוכר שיש שם עוד מופע באותו יום. מישהו שמנוי לרשימת התפוצה המפורסמת יכול לאשר? * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: קרסטן דר טריו מברלין. נחמד שגם למופעי ג'אז מחו"ל אפשר להיכנס חינם בימי שלישי בצוללת. ~רביעי~ * היום פתחו שוב את מתחם הרכבת (או: "המתחם"), וברביעי יעלה שם המופע של ריטה "רמזים". ~חמישי~ * בלונדי, גם הם בארץ השבוע במסגרת קיץ ההופעות הגריאטריות, באמפי-פארק רעננה. * אצלנו, ברזניק, יופיעו מלככי הפינקה וגם קרוסלה. מעניין האם קהל המעונות יגיע בהמוניו... * פרח אדום ינגנו מוזיקה יוונית בצוללת הצהובה. * ערב שירי סשה ארגוב בתיאטרון החאן (לא יודע מי יבצע מיצירותיו). זהו, תשמרו על עצמכם ושיהיה לכם סופ"ש נעים,

ענבל מ

New member
האמת?

נראה שבוע ממש לא משהו. אולי חוץ מאיזה שני אירועים שממילא לא אוכל להגיע אליהם. בכל מקרה, לפי איזה מייל שנראה כמו המיילינג ליסט- רק הרשמן מופיע באוגנדה ביום שלישי.

davecom

New member
בשלישי זה עומר הרשמן ונועה גולנסקי

הוא מופיע לבד, וגם מנגן בהרכב שלה, שכולל עוד מישהם. לפחות לפי פלאייר שראיתי שם. ליין ההופעות בח'7 אכן מאכזב. מצד שני הבנתי שחלק מההופעות שם די מלאות. אני מניח שמדובר בפנייה הזאת למסורת היהודית שעושה את העניין שם ליותר מלא בתכנים אבל פחות רוקנ'רול, לפחות מבחינת הציפיות ש(כנראה?) היו לנו. ככה זה לפחות נראה מהמיילינגליסט המאוד מכובד ומסודר שאני מקבל מהם. שיהיה להם בהצלחה. אני באופן אישי מחכה לפסטיבל המטאל באוגוסט בת"א, בואו נגיד את זה ככה. וגם, כמובן, להופעות של בלאדשט ביל כאן, בואו לא נשכח את זה. בקיצור, אפשר להמשיך את הדיון בואינט פה. כולם רוצים להתקיים. יש לי הרגשה שגם אסטרו והללי יאלצו לחכות לסיום גמר היורו סירה. לרוב הם לא מוותרים על הקרנת אירועים כאלה. כמו שאמרתי גם על ה NBA, אפשר מבחינתי לעשות הרבה דברים עם היורוליג הזה.

Wine Guy

New member
אוהד עילם מופיע במיה בר - 2.7.2008

אני בדרך כלל כותב בפורומים אחרים (אפשר לראות לפי הכינוי..) אבל יש מצב שזה יעניין פה מישהו: אוהד עילם סולן missFlag עושה כבוד למיה בר בהופעה אקוסטית יוצאת דופן בריטני כריסטינה קלי וסינדי כולן מקבלות טיפול אקוסטי וגברי מקולו הרגיש שחושף את הטסטסטרון הטמון בלהיטיהן של מלכות הפופ ערב מיוחד מובטח לא לבעלי לב רגיש :) מיה בר (ליד ארומה) הלל 18 ירושלים 054-7801982 http://www.myspace.com/eilamohad http://www.mia-bar.co.il

לא שיש לי משהו נגד אוהד עילם,

למעשה אני לא כל כך מכירה את המוזיקה שלו, אבל - ממה שהתרשמתי המיה בר הוא מקום לא משהו, בלשון המעטה, ובוודאי שאינו משתווה לסינדרום זצ"ל. חוץ מזה, זה קצת מצחיק להגיד "ליד ארומה, הלל 18", במקום להכתוב "איפה שהיה הסינדרום".

Wine Guy

New member
אין ספק

שהסינדרום היה מקום מדהים! מה לא אהבת במיה?

G4rfi3ld

New member
במיה זה אחלה דבר דווקא

במיוחד עם בשר בקר או קובה.

davecom

New member
אולי תעשו הופעות של בצ'פר במיה?

סתם. לא יפה. תנו לבנאדם לעבוד. לפחות הוא קורא את הפורום שלנו.

למעלה