לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * הערב באוגנדה יתקיים ערב קיטש, ויתקלטו בין השאר מארקי Fאנק ואלטרנטיב צ'יק. ~שבת~ * עמיר לב יופיע בבית הקונפדרציה. * המופע המשותף של אריאל הורוביץ וג'קי לוי יגיע למעבדה. * מג'יקל מיסטרי טור יכסו ביטלס בפעם המיליון בצוללת הצהובה. * רוי אדרי יופיע ב-ח7. * אחיניני תופיע בתיאטרון ירושלים. ~ראשון~ * יש את האירוע הביזארי הזה של יום המוזיקה הבינ"ל, שעדיין לא הבנתי איך הוא קשור לצרפת, אבל במדרחוב של ש"ץ ובצלאל, מ-18:00, הופעות של ג'ירפות, בלקן במחסן אורקסטרה, והרכבי היפ-הופ מצרפת שהגיעו במיוחד לכבוד המאורע. * סטרוברי ג'אם וטי וי בודהאז יופיעו בתקליט. * MESS בהרכב החדש אני מניח, יופיעו באוגנדה. * סוזנה יתקלט בסירה. ~שני~ * חמי רודנר יופיע ברזניק. * פשוטי העם יופיעו בקונסטנטין. * ג'ווארו יופיעו בדילה. ~שלישי~ * באוגנדה יעלה עיבוד אלקטרוני לפטר והזאב. האמת שהיה ממש נחמד לדעת מי אחראי לזה. מישהו יודע? * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: אנומה אליש. ~רביעי~ * אקשן! אטנשן! יארחו את לה צ'ק באוגנדה. * "בויז אוף דה הוד: נצרת היפ-הופ" יופיעו בסירה, ולטיפה Pאנק תתקלט. * מארק ופרץ אליהו יופיעו בצוללת הצהובה. * בגוטהאם תתקיים מסיבה של פאקוטק, וחוץ מאנה יתקלט גם הדי ג'יי הגרמני גליטרבאג, שזו ממש לא הפעם הראשונה שפאקוטק מביאים אותו לארץ. ~חמישי~ * לא ברור מה קורה ברזניק: אם תאמינו ללוח ההופעות של מוזיקה 24, יעלה שם המופע המשותף של תמיר אלברט ואיתי בלטר. אם תאמינו למסיבות בטחוניות, יופיעו שם "סווינג דה ז'יטאנס" במוזיקה צוענית. עזרה, מישהו? * אסף אבידן והמוג'וס יופיעו במעבדה. * רבל סאן יופיע בסירה. זה בכלל נחמד שבסירה נזכרו שאפשר לקיים שם גם הופעות מדי פעם. * ספארק או ו-וורמונט יתקלטו בק טו בק באוגנדה. * הסרט התיעודי על סיגור רוס "היימה" יוקרן ***שוב*** באוזן השלישית. יאללה שיהיה סופ"ש נעים ושבוע טוב.

shellyland

New member
מחר (שבת) באחת עשרה וחיצ בכנסייה הסקוטית

סלעית להב ו-"שוריקו" מנגנים מוזיקת choro ברזילאית. כדאי ושווה!

davecom

New member
נראה לי שהאירוע הצרפתי

הוא צרפתי בעיקר משום שנתנו לו איזושהי תמיכה כספית מצד מועצת תרבות צרפת או משהו, ושיש בו שני אמנים צרפתיים, אם אני לא טועה, שייחשפו לקהל הישראלי. הג'ירפות זה מוצר כחול לבן. גליטנברג, ההוא שפאקוטק מביאים, זה אחד ממארגני הסיסיידז ההוא. אם מישהו זוכר. כולם מוזמנים לאוי דוויז'ן ביום שני. חן חן בזי, שארגנת את כל הסיפור.

davecom

New member
רעיון מעניין. חשיפה...

לאמנים ישראלים. ג'אסט טו סמולר ד'ה השפלה. אולי יהיה לזה הד אני מקווה. יש סיכוי.

ענבל מ

New member
לגבי שלישי

העיבוד לפטר והזאב נשמע מעניין מאד. אני מצטטת מהמיילינג ליסט: בשלישי (24/6 21:00), מיה דנון ודור ישראלי יבצעו את היצירה האהובה "פטר והזאב" של פרוקופייב עם מחשב סקסופון וגיטרה חשמלית. אם פטר לא מגיע הוא מפוטר. כניסה: 20 ש"ח. חוץ מזה, לפי מה שכתוב ביומן שלי ואין לי מושג מאיזה מקור זה הגיע, במסגרת כל יום המוזיקה בראשון, רייסקינדר יופיע בטעמון. סה-טוּ.

davecom

New member
תודה ענבל

תגידי, הקטע עם זה שפטר מפוטר אם הוא לא מגיע, זה מה שכתוב במיילינג ליסט של אוגנדה?

davecom

New member
כן, בגלל זה דווקא שאלתי ( :

באוגנדה עובד עמית, שארגן כל מיני תקלוטים ואת ערבי הPאנק בדרך חברון, ואת המגאזין MFM. לתקלוטים וכאלה הוא משתמש בשם "פטר", מכאן הבדיחה. ודרך אגב, בזמנו הוא ארגן ערבי תקלוט יחד עם ירון וולף מהלהקה שלנו. זאת היתה הזדמנות לקרוא לאירועים האלה Peter vs. The Wolf. סתם אנקדוטה.

mayada1

New member
לכל המודאגים

פטר לא פוטר!! ואני מקווה שהוא עוד יגיע שוב לירושלים ומי שלא יצא לו לבוא יוכל לעשות את זה... אגב, יש את הקטע של הזאב אצלי במייספייס www.myspace.com/mayadanon

שלל אירועי שייקינג לזמן הקרוב

מצורף לוח זמנים מעודכן של שלל אירועי שייקינג שבאים עלינו לטובה עד לבואו של הגאון בלאדשוט ביל, בתחילת אוגוסט. 29.06.08, יום ראשון - חונקי הכמרים בתקלוט מסיבי של רוק'נ'רול - ב"סירה", רחוב בן-סירא 4, ירושלים. 4.07.08, יום שישי - מ-12:00 בצהריים ועד הערב יתקיים צהריים של הופעות ב"צוללת הצהובה" עם כל מיני להקות של רוק ישראלי - יהוא ירון, פונץ', ישראליםפעולהסקס ונקמת הטרקטור. לשייקינג אין שום קשר לליין אפ, אבל יהיה שם "שוק לייבלים ענק" ויהיה גם דוכן של שייקינג, עם טונות של סחורה מהארץ ומחו"ל ( דיסקים, תקליטים, שבע אינצ'ים, חולצות, מגזינים ) ובזול מאד. באותו יום בערב, תהיה הופעה של "'צ'יינה מונדוגס" ב"גרביצקי" שבגבעת ברנר. ככה ב-22:00. 11.7.08, יום שישי - מ-12:00 בצהריים יהיה אוגנדה פסט "באוגנדה", שברחוב אריסטובולוס שבירושלים. מה שאומר הופעות, חומוס, והכל באוירת קיץ קרירה ונעימה של ירושלים. על התקלוט יהיו חונקי הכמרים. באותו יום בערב המאוחר, חונקי הכמרים וצוות שייקינג יעברו כמה מאות מטרים מטה אל רחוב בן-סירא 4, אל ה"סירה", ושם ימשיכו לתקלט מסיבת רוק'נ'רול פרועה אל תוך הלילה. 25.7.08, יום שישי - 12:00 בצהריים בערך - "צ'יינה מונדוגס" לייב ברחבת האוזן השלישית של עמק רפאים, ירושלים. יהיה מוזיקה, בירות וכיף. הכניסה לכל האירועים - חינם !!

davecom

New member
ויש גם את האירועים האלה ב 25-26 ביוני

מציגים GodSaveJerusalem יומיים של הקרנות סרטים ומוזיקה חיה על גג בניין מגורים ברחוב הנביאים 54א יום רביעי 25 ביוני 20:00 "Mercano el Marciano" סרט אנימציה (ארגנטינה 2002) ספרדית תרגום לאנגלית סאטירה על תהליך הגלובליזציה שהוביל למשבר בארגנטינה הופעה: Utah מארחים את Kath Buckell & The Folks אירי/פולק יום חמישי 26 ביוני 20:00 "Football Under Cover" דוקומנטרי (גרמניה/אירן 2008) גרמנית ופרסית תרגום לאנגלית נבחרת כדורגל נשים מברלין נוסעת לאירן בניסיון לקיים את משחק הכדורגל הראשון לנשים בתולדות הרפובליקה האיסלמית. הקרנה בנוכחות יוצרי הסרט הופעה: רביעיית ג'אז צועני כניסה: 10 ש"ח

למעלה