לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * מ-13:00, חגיגת 3 שנים לאוגנדה (איכשהו הייתי בטוח שהוא שם מהרבה לפני כן), עם: סאבסוניק, פנדה פורן, אנה, פטר, אולה, זוהר, ספארק או ורובוקוף. * ובערב, בצוללת, במת מטאל: בצפר, קובלאט, ו"7 אחוז ניצול מוח". * אריות ירושלים בסירה. * להקת ניו-אורלינז בדי-גריי ארט קפה. ~שבת~ * פורטיס בצוללת הצהובה! הידד! * הצמד קרוסלה הביא לארץ את ההרכב הגרמני DYSE, ויחדיו הם יופיעו באוגנדה. * מוקי, בעקבות האלבום החדש והמושמץ שלו, במעבדה, המקום שאליו מגיעים האנשים המושמצים. * אבי לייבוביץ' אורקסטרה, חוברים אל נועה למברסקי, סולנית ג'יי-ויוז, ב-ח7. * העכברושים יופיעו בדילה. * לילך שיר ושי טוכנר במעין מופע קאנטרי במוזיאון ארצות המקרא. * "שייקינג רקורדס" מיודעינו, בערב בסירה. * מסיבת Fאנק בסירה. ~ראשון~ * קרני אלדד שרה שלמה קרליבך בקוביה. * אנה מפאקוטק תתקלט בסירה. ~שני~ * יזהר אשדות ולהקת "המדרגות" בערב של "רוק יהודי" בבית אביחי. * טל פרידמן והקריות יופיעו ברזניק. * "המבשר" יופיע בסירה. * רביעיית מיכה קובלר תופיע בקפה אברם. ~שלישי~ * בתפקיד הופעת השבוע: שלום גד והיהלומים, לראשונה באוגנדה. בשביל שלום אני מאחל שיבואו הרבה אנשים. בשבילי אני מאחל שיבואו מעט ושיהיה מרווח ונעים. * עומר קליין יופיע בבית אביחי. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: סווינג דה ג'יטאנס, או כפי שכתוב- הרכב הג'אז הצועני הראשון בישראל (... אני בספק). * רני זגר יתקלט באוגנדה. ~רביעי~ * פסטיבל ישראל 2008 נפתח (היום?), ובמסגרת זו יעלה מופע אימתני בבריכת הסולטן- "הקול מהסרטים"- מחווה לשירים שליוו את הקולנוע הישראלי לדורותיו. בהשתתפות: זהבה בן, קרן הדר, חיים טופול, נינט, מאור כהן, איה כורם, עברי לידר, ברי סחרוף, ערן צור, ששי קשת ושרון רוטר. כניסה תעלה 10 ש"ח בלבד. * שלישיית אלי דג'יברי תופיע בצוללת הצהובה. * תקלוט של מרת באוגנדה. ~חמישי~ * "א פיש אין דה ווטר" פרודקשנס מביאים לארץ את "איידס וולף" הקנדים היישר לאוגנדה, ויהיה כמובן חימום של לבנון. * אביתר בנאי יופיע במעבדה. * מרגול- האישה והאגדה- בלובי של תיאטרון ירושלים. יהיה חם. * להקת מיספלג בצוללת הצהובה. * להקת "הבלים" תופיע ברזניק. * אלון אבנת יתקלט בסירה. * באוזן השלישית תתקיים לשם שינוי מחווה ליוצר ישראלי- מאיר אריאל. סה"כ שבוע מלא ארועים ואפילו כמה ששווה להופיע אליהם. אפשר להיות מרוצים. סופ"ש נעים ושבוע טוב לכולם, ובעיקר לדודו שנאחל לו טיסה נעימה.

fugitive

New member
תיקון תיקון!

מסיבת הFאנק במוצ"ש היא כמובן באימושן ולא בסירה.

G4rfi3ld

New member
תודה בזי

שבוע נחמד ביותר. בנוסף, יש היום בסינמטק (כמעט) את כל סרטי ווס אנדרסון. מחר אני בהתלבטות בין פורטיס לקרוסלה/דייס, עומר קליין גם מומלץ ובכלל, באמת יש הרבה דברים שווים, בעיקר איידס וולף שלצערי לא אוכל להגיע להופעה הזו.

davecom

New member
כן, שבוע מגניב

תודה על האיחולים, וטיסה נעימה גם לעמרי בקרוב. אני כבר עכשיו יכול לברך.

מזל טוב לרדיו הר הצופים מארח

שעבר את ה-10000 האזנות באייקאסט! ולגבי ההופעות - המבשר הוא ממש מוצלח בעיני (תודה לאסטרו שגילה לי אותו), ואני מתכוונת ללכת להופעה שלו. על כל השאר אני כנראה אוותר, למרות שבסה"כ יש כמה הופעות לא רעות (שלום גד, פורטיס וכמובן נינט וזהבה בן בשילוב מנצח). ורק עוד דבר אחד - אל תזלזלו בהופעה של מרגול. יש אנשים ברדיו שהואשמו בשחיתות על לא עוול בכפם בגלל מתן כרטיס להופעה הזו בדיוק (ועוד כמה דברים).

fugitive

New member
יש כתבת וידאו בוואלה! על האירוע באוגנדה בשישי

אני לא הצלחץי לראות את זה כאן...

למעלה