לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * רוברט אנצ'פולובסקי ולאיוניד דצלמן במופע ג'אז בדי-גריי ארט קפה. * רובוקופ2 בתקלוט בסירה. ~שבת~ * דני רובס יופיע במעבדה. * השקרנים וגם מיסטר ארור סאונדסיסטם יופיעו באוגנדה. * גיא לוי (המאמן?) וגיא שמי במופע כפול ברזניק. * הגרובטרון מארחים את עדנה גורן ב-ח7. * עופר גולני ינגן ב"קצה". * נועה ענוה ושמואל לוינזון במופע ג'אז בדי-גריי ארט קפה. * שלישיית קאמיליון תופיע בדילה. ~ראשון~ * גוטל בוטל יעלו את מופע החיים של מוטי פנאן בתקליט. ~שני~ * דודי לוי יופיע ברזניק. ~שלישי~ * שילה פרבר תופיע באוגנדה. * איתי בלטר יופיע בארטל. * תובל פטר ינגן אקורדיון ב-ח7. * ה-Fאנקי מאנקיז, לקראת אלבום בכרורה,יופיעו בגוטהאם. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: תזמורת "נבחרת" הנוער של גרמניה (אפשר להפגיש אותם עם גיא לוי. אולי זה יסתיים בגביע). * פאב הסטארדאסט חוגג 12 שנה, ולכבוד העניין יהיה גם ספיישל בתוכנית "ירושלים בדיסטורשן" בהגשת ניר פרידמן, בתחנה האהובה רדיו ירושלים... לפי הכתוב, פרידמן יתקלט, יקבל בקשות מהקהל ויעשה שיגועים. כל זה יקרה ב-22:00, קצת אחרי שתסתיים שם ההקרנה של הפועל ירושלים לא מעפילה לפיינל פור. ~רביעי~ * כפיר אפשטיין יופיע בצוללת הצהובה. * באוגנדה יהיה ערב דראג, עם דראג קווין, ועם כל מיני תקלוטים. ~חמישי~ * ברזניק יופיעו נירו וערן לוי, הידועים יותר בשמם "האחים לוי". * מחווה לסיד בארט באוזן השלישית. אני לא רוצה להגיד שזה נשמע עגום, אז ניפרד כידידים ואאחל לכולם שבת שלום ושבוע טוב.

davecom

New member
ניר פרידמן. או.קיי...

וגם הרבה ג'אז. כתבתי כבר על לפני שבועיים או משהו, שבלי להעליב את חובבי הז'אנר הזה, זה בד"כ באמת אומר שהמצב עגום. אין לי גם מה להוסיף. נשמע מדכא.

ענבל מ

New member
עוד ביום שני ושלישי-

"מגדל הפורח באוויר"- האמת היא שזה זכור לי מאירועי פסטיבל ישראל של לפני שנה. זה לא 100% מוזיקה, אבל זה של "הזירה" ושמו של אנדרה היידו מתנוסס שם ראשון, אז זו כבר התחלה מבטיחה. ז'ראר בכר, שני ושלישי בתשע. סיכוי קלוש מאד שאהיה שם (לא מחוסר עניין, אלא מחוסר זמן וממון), אבל אולי זה יעניין אחרים.

למעלה