לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * הופעה נוספת של "דאב טריו", שהתארחו אצלנו בערב יום העצמאות, בלבונטין 7 בת"א. * אור בורשטיין, שעשה דברים יפים מאד באק-דק והוא גם חצי הצמד "נערי פוסטר", יתקלט הלילה בסטארדאסט. ~שבת~ * חיים אוליאל יופיע ב-ח7. * יאיר עציוני (ורמונט) וגיל כהן (זוגונדר, אלכסנדרה ואנה, מארי אנד דה בייבי צ'יזס) במופע משותף באוגנדה. * סטגדם יופיעו בדי-גריי ארט קפה. * knuf yekram שכולנו מכירים בהיפוך, יתקלט בסירה. ~שני~ * קולולוש יופיעו ברזניק. * האחים והחיות יופיעו בכנען. * דיספרה! באוגנדה. ~שלישי~ * הרבה זמן לא היה ערב שבו מותר להתלבט בעיר הזאת בין שתי הופעות, אבל היום זה קורה. ראשית, דאבל פיצ'ר של אלברט סופר ויהודה לדג'לי באוגנדה. קשור כמובן גם לשני אירוחים שהיו אצלנו ממש לא מזמן. * ומותר להתלבט כי רפי פרסקי יופיע בכנען. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: המוג'והיקנים. ~רביעי~ * מופע משלוש בצוללת הצהובה: מאד בליס, גיישה נו, ושני האחרון באוקטובר, בכרטיס אחד. * באוגנדה, מופע כפול: "מגזיליון", הרכב חדש של "נועם ממאנקי" (אני מבין שזה כבר כינוי רשמי), וסייטן UFO. * קונצרט נוסף בסדרת המופעים הבינ"ל ג'אז חם: "הוט קלאב נורווגיה", במרכז ז'ראר בכר. * area51 יופיעו בדי-גריי ארט קפה. ~חמישי~ * מאיר בנאי יופיע במעבדה. * עוד דאבל פיצ'ר בצוללת: איטליז וגם אסף אבידן והמוג'וס. * שרון מולדאבי ויעל גלעדי יופיעו ברזניק. * עוד מסיבה במסגרת ליין הברייק-ביט של ה"אימושן", בהובלת האמסטר שלנו. * פאב התקליט מציין שנה להיווסדו בהרמת כוסית, תקלוט של אבי ש. ותצוגת אופנה (?!). * באוזן השלישית יוקרן שוב הסרט התיעודי על סיגור רוס- "היימה". חזרה קלה ללימודים שתהיה לכל מי שצריך לעבור את זה שבוע הבא, ובכלל, סופ"ש נעים ושבוע טוב.

davecom

New member
הופ

טוב, שלישי אתם בטח יודעים איפה אני אהיה. את יאיר עציוני (שבת באוגנדה) נראה לי שראיינתי בזמנו לסיסייד ספישל. הוא יוצר ממש מעניין. אם אני לא טועה בבנאדם. ירושלים נראית עכשיו כמו באחדות מהתקופות הפחות טובות של פעם. בד"כ זה מיוצג ע"י הרבה מופעי ג'אז + רילייטד. סליחה שאני ציני ועם כל הכבוד לז'אנר הזה. אבל באסה. הרבה גם כל מיני אחרים. מוזר. יכול להיות שפתאום אני נשמע כמו ההוא שכתב בקיוב. העניין הוא שהקיץ בפתח ויהיו עוד אירועים מגניבים. זה תמיד ככה באיזשהו שלב. אני חושב ששווה לעקוב אחרי החבר'ה שמרימים את המסיבות בגן סאקר. עדיין לא הייתי באחת, אבל נראית לי עשייה מעניינת. במחשבה שלישית, מה זה כבר משנה. יש כל כך מעט הופעות שריגשו אותי בזמן האחרון. זה לא כ"כ ירושלים כמו קצת אני עצמי, וגם העובדה שככל שאני חושב על זה הדברים הכי טובים שראיתי בזמן האחרון היו או בנאדם אחד עם גיטרה, כמו לדג'לי כמובן או אבישי אפרת, או להקות שעושות המון רעש, כולל מופעים מחו"ל כמו OM לא מזמן, בלאק ליפס שזה כבר לפני שנה, אכזבות' אפילו באוגנדה ודברים כאלה. האם זה מצביע על טרנד מסויים? נראה לי שדאב טריו אתמול והיום בלבונטין אמור להיות הדבר של הזמן האחרון. לצערי אני לא אהיה שם. משום מה החדש של האחים כהן בסינמטק קורץ לי יותר. אניוואי, זה המצב. קחו את זה לאיפה שתרצו. שההוא מקיוב יקרא את זה. לא אכפת לי.

G4rfi3ld

New member
טעית

אתה כבר לא תדע, אבל ההופעה של דאב טריו הייתה קורצת לך הרבה יותר. משהו מטורף.

davecom

New member
כן ברור לי שזה המצב. אבל האמת...

שהיה אחלה סרט. כלומר, פעם שנייה שאני רואה אותו. לא מצטער על אף שנייה. האחים כהן יוצרים גאונים עדיין, ולראות את הסרט פעם שנייה היה הדבר הכי טוב שהייתי יכול לבקש לעצמי בסופ"ש הזה. גם ענבל היתה. הרסו אותי בואינט עם הדיון על השעה של ההופעה. מה שנקרא ריל-טיים. לפחות מי שהיה צריך להגיע להופעה של דאב-טריו הגיע. אני בטוח שהיה מצויין.

davecom

New member
הופה

בוחבוט, קלטתי אותך. בזמן האחרון אתה בקטע של להפוך דברים. אהבתי. גם האימג' שהפכת בפרופיל בג'ימייל. כבוד והערכה. באמת.

למעלה